Toivottuja alekoodeja IsoSmileen!

Sain taas teille jakoon alennuskoodeja IsoSmileen! Tällä kertaa laitoin eteenpäin toivetta alekoodista ylläpitävään hammastahnaan, jonka olen itse todennut aivan parhaaksi tuotteeksi ikinä! 🙂 Mun toiveet pyrittiin ottamaan huomioon noissa koodeissa. Kevään aikana varmaan kymmenen ihmistä on kysynyt, että olenko valkaissut hampaani ja joka kerta mua jaksaa hämmästyttää, koska olen kai sitten itse jotenkin sokaistunut koko seikalle.
Jokatapauksessa itse valkaisuliuskoja olen käyttänyt tämän vuoden puolella vain muutaman, tahnaa taas maaliskuusta asti ja kai se on ylläpitänyt ihan kiitettävästi sitä valkaisutulosta ainakin saamani palautteen mukaan! 😉 Itselläni tuo tämänhetkinen tahna on kestänyt käytössä noin 4kk, joten todella riittoisaa tavaraa on! Nyt on lähdössä tosin käyttöön tuommoinen uusi tuubi Crestin GLAMOROUS WHITE-tahnaa, jota huomasin ilmestyneen tuonne IsoSmilen verkkokauppaankin.

Nuo perustahnathan (WHITE VIVID) eivät itsessään varsinaisesti valkaise hammasta, vaan poistaa likaa ja pinttymiä (kahvi, tupakka, viini). Tietysti väri voi vaaleta huomattavasti, jos hampaissa on paljonkin kertynyttä pinttymää. Valkaisutuloksen ylläpitämiseen noista on kuitenkin huomattava apu, esimerkiksi laservalkaisun jälkeisenä ylläpitona, eli taustalla ei tarvitse tietysti olla Crest-liuskavalkaisu!

Ja uutta videota näihin liittyen 😀

Ja tosiaan kuten tuossa videolla höpötänkin, niin luettuani tuon Glamorous Whiten paketin, niin siinä tosiaan luki, että tuote sekä valkaisee, kirkastaa, että poistaa tummentumia, eli ehkäpä tämä on sitten näiden tahnojen ”kuningarat”. Ostin omani Jenkeistä maaliskuussa ja muistaakseni tuo maksoikin paljon enemmän kun nuo muut Crestin tahnat. Mutta vielä en tuosta uudesta tahnasta pääse kokemuksia jakamaan, mutta en usko, että kyseessä voi ainakaan olla muita tahnoja huonompi tuote! 😉

Valkaisuliuskoista suosittelen edelleen Advanced-liuskoja, mutta parhaat ovat itselläni olleet nuo kalleimmat Professional effects-liuskat. Riippuen varmasti siitä, kuinka paljon haluaa tai tarvitsee valkaisutulosta, itselläni on riittänyt joka vuosi ”kuurina” maksimissaan ne neljät liuskat haluttuun tulokseen, kun paketti sisältää ne parikymmentä liuskaa paketista riippuen. Ennen liuska-kuuria suosittelen aloittamaan vihloville hampaille tarkoitetun tahnan käyttö, fiksuinta varmastikkin aloittaa tahna-kuuri samoihin aikoihin kun pistää tilausta menemään, niin pääsee sitten suoriltaan aloittamaan valkaisun ja välttyy mahdolliselta vihlonnalta!


Ja seuraavanlaisia alekoodeja sain jaettavaksi:
5e alennus, 1 hammastahna PLUS liuskat.
ALEKOODI:  SA554744 
20% ALENNUS, 4 x vain hammastahna.
ALEKOODI: SA244922
25% ALENNUS, 4 x hammastahna PLUS liuskat.
ALEKOODI: SA255955 

 4 EURON ALENNUS kaikista vähintään 36euron
tilauksista
ALEKOODI:
SA569442

Nuo neljä tahnaa riittävät noin vuodeksi, jolloin tilaus tulee edullisemmaksi tai tietysti voi laittaa ystävän kanssa kimppatilausta menemään.

(Eli, 5 euron alennus toimii, kun ostat tahnan ja liuskat, 20% alennus taas
tilatessa 4 tahnaa, ja 25% alennus tilatessa 4 tahnaa ja liuskat.)

Ja ps. Se ikivanha video näiden käytöstä löytyy mm. tästä postauksesta!!

Alennuskoodit ovat voimassa 1.8.2012 – 31.8.2012. Toimitus tosiaan Jenkeistä, joten mahdollisuus ALV:eihin tosiaan on olemassa, mikäli tuote menee tulliin. Maksu tapahtuu tilisiirrolla suomalaiseen pankkiin! 🙂 Koodi syötetään verkkokaupassa kuponkikoodi-kenttään.

22 vastausta artikkeliin “Toivottuja alekoodeja IsoSmileen!”

 1. Tilaus laitettu menee! Kiitos alekoodeista :)) ja videot aivan mahtavia!! Pohdin vaan, että tuleeko paketin mukana sit lasku siitä verosta minkä tulli perii koska ainakaa sitä ei menny tossa ku makso ton tilauksen ? 🙂
  ~Mari~

  1. Vero maksetaan tullissa, mikäli paketti sinne sattuu tupsahtamaan 🙂 Kuulin IsoSmilen puolelta, että monet asiakkaat ovat lähettäneet palautetta, että ainakaan liuskat eivät lähestulkoon koskaan mene tulliin, vaikka tilaus onkin ylittänyt ALV-rajan 🙂

 2. Moi! Ei nyt liity tähän postaukseen, mutta muistatko minkä koon valitsit noista sun maajin bikineistä, ja mitä mieltä muuten oot ollu niiden koosta/istuvuudesta yms.? 🙂 Tekisi mieli tilata yhdet kyseisen merkin biksut, mutta pakko varmaan ottaa kaksi kokoa kokeiluun niin tulee sitten valittua oikea ilman vaihto hässäkkää.

  Ihanaa kesää!

  1. Mulla on niistä koko 6 (jenkkikoko kai), oiskohan ollut niinkun pienin mitä oli olemassa. IStuvat tosi hyvin, siinä yläosassa on semmoiset metalliset kaarituet, eli itsuvuus hyvä, samoin koko! 🙂 Ihanaa kesää sullekkin!! <3

 3. Hej, alekoodeista tuli mieleeni, että tuleekohan Shopbopille koskaan mitään vastaavaa? Olen vasta nyt löytänyt kyseisen nettikaupan, ja mulla olis siellä jo monta "himotusta". Miten muuten, onko Shopbopilta tilaamisessa mitään ihmeempiä kommervenkkejä? Tullit vissiin on luettu sisään hintoihin…

  1. Joskus oon ShopBopin newslettereissä jotain alekoodeja nähnyt, mutta harvoin tajuan niitä edes lukea läpi, joten en ole tajunnut tänne jakaa 🙁 Mutta jos huomaan sinne alekoodeja, niin pistän toki tulemaan! 🙂 IsoSmilen kanssa teen yhteistyötä, niin sillä on sinne enemmän näitä koodeja! Ja joo SB:llä lasketaan kassalla sitten ne tullit hintoihin mukaan ja tilaus ei voisi olla yhtään helpompaa ja yksinkertaisempaa kun sieltä!! 🙂 Toimituskin kotiin tai työpaikalle asti!

 4. Nuo hinnat Isosmilen sivuilla on ihan jäätävät. Itse ostin sen perus hammastahnan jenkeistä ja siellä se maksoi 3-4 DOLLARIA 😀 liuskoissa hintaero ei ole onneksi niin suuri, mutta reilut 10e kuitenki.

 5. Hei, jos mä tilaan tuolta, ja se sattuu menemään tulliin, miten ne ilmottaa siitä, miten saan sitten ne tavarat itselleni?? 😮

  1. Sitten tulee tullista semmoinen paperi postin mukana, missä on osoite mistä tulee hakea ja ottaa tilausvahvistus tuotteesta mukaan 🙂

 6. ai pitääkö mun hakea ne jostain muualta, kuin sieltä minkä laitoin osoitteeksi siihen tilaukseen? 😮

 7. no ei herranjumala…….. siit olis voinut sanoa tuolla aiemmin… mulla menee nyt sit 80e ainakin hukkaan… en mä mihinkään helsinkiin lähde hakemaan mitään hammasjuttuja….

  1. Siis asiahan on mainittu tuossa aivan selkeästi? Että tullien mahdollisuus on? Tällöinhän tavaraa menee tulliin, mikä on aivan selkeä asia? Jos asut esimerkiksi Tampereella, tullisi on tampereella, jos taas Jyväskylässä, on tulli siellä, valitettavasti tarkempia osotteita en osaa sanoa, sitä tarkotitin sillä, etten tiedä tullisi sijaintia kun en tiedä missä edes asut.

 8. Kysyisin noista tahnoista, että minkähän verran mahtavat sisältää fluoria? 🙂

 9. Minulle tuli sähköpostiin viesti, että tilaus on lähetetty. Meinaako se sitä ettei se ole mennyt tulliin?

 10. Nyt on Crestit kotona ! Kiitos alekoodeista ! Tilasin liuskat ja hammastahnan =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.