Packing

Nyt alkaisi vihdoin olla pakkailutkin finaalissa. Itseasiassa aloitin vasta myöhään iltapäivällä sillä, että tyhjensin matkalaukun talvitakeista.. Oon vähän aina viime tingassa näiden pakkailujen kanssa, mutta nää menevät onneksi aina niin rutiinilla, että tietää mitä ottaa mukaan, eikä laukun järjestyskään ole ihan niin justiinsa. 
Mulla oli reilut toistakymmentä syksyllä vanhenevaa Finnair Plus-pistettä, joten otin meille äsken matkustusluokan korotuksen business-luokkaan, kun en niille pisteille parempaakaan käyttöä keksinyt. Petollista kyllä, Finnairilta tulee näköjään nykyään tekstiviestejä, joissa ehdotellaan upgradeja sun muita ja oon niin ihminen, joka lankeaa just tämmöisiin ansoihin. Toisaalta tosi hyvä juttu, koska itseasiassa just viime viikolla mietin, että mitä ihmettä niiden rästipisteiden kanssa tekisin.. JEE! 😀 Edes pientä lisä-luksusta tähän reissuun.

Lauantaina BRUNAA! Vihdoinkin!!
Ja allas…. ja uimapatja (:D)… ja ranta!

10 vastausta artikkeliin “Packing”

  1. Lennän sunnuntaina myös Barcelonaan ja taitaa jäädä kyl pakkailut ihan muutamaan tuntiin ennen lähtöä 😀 Erikoista, sillä teen aina etukäteen listat mitä otan ja pakkaan hyvissä ajoin, nyt ei oo mitään listoja eikä laukkua tuotu edes varastosta 🙂 Ehkä törmätään siellä 😉

  2. Hyvää matkaa!:) Taidan lukea tätä vähän väsyneenä, kun luin eka että kirjoitit "Lauantaina BURANAA!":D

  3. Hauskaa reissua! Finnairin pluspisteistä sen verran, että meneeköhän lafkalla huonosti kerran tarjoaa näinkin mittavassa määrin upgradeja? Ystäväni kanssa matkasi itse juuri paremmassa luokassa, kiitos Finskin.

    1. Hmm en osaa sanoa! Mutta käsittääkseni business-luokan paikat ei oikein myy euroopan lennoilla ja yritykset maksavat työmatkalaisillekkin aika nihkeästi business-luokan matkoja, joten ehkä se vaikuttaa (luin kauppalehdestä :D).. Oli nimittäin TODELLA hiljaista businesissa kun mentiin 😀 onhan se kannattavampaa upgradeta porukkaa ja ottaa turistiluokkaan sitten heidän tilalleen ihmisiä normihinnalla! Oli kyllä 5000 pisteen arvoinen upgrade, namiruokaa ja juomia! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.