Shortsihameessa

Oh yeahhh, tänään pääsen mun never ending Dexter-maratonissa vihdoin kolmannen tuottiksen loppuun, jännittää! 😀 Miten musta on tullut yhtäkkiä tämmöinen sarja-monsteri? Toisaalta, vedettiinhän me viime kesänä poikaystävän kanssa läpi jokaikinen X-Filesin tuottis ja talvella tuli töllättyä sitten kaikki Californicationit..

Kävin eilen Oralissa hammaslääkärissä.. Voisin sanoa, että oon tässä vuosien varrella pätevöitynyt aikamoiseksi kotilääkäriksi, aina heilumassa omaan ja toisten nieluun lampun kanssa, katsomaan korviin, mittailemaan muiden lämpöä, antamassa hoito-ohjeita ja diagnooseja sun muuta 😀 Yksi päivä tässä pari viikkoa sitten aloin syynätä mun hampaita ja huomasin takahampaissa siis konkreettisia kuoppia ja reikiä , jonka jälkeen ajattelin, että nyt se sitten on tapahtunut, ekat reiät ikinä, kun en tosiaan tiennyt miltä niiden edes pitäisi näyttää.. (Okei, koitin googlettaa, kuvatulokset oli jotain tosi ällöä..). Punnitsin mielessäni myös ihan silkan eroosion mahdollisuuden, jonka vuoksi kerran hätäpäissäni 3v sitten läksin hammaslääkärin päivistykseen, koska luulin jotain kulumalänttiä reiäksi. Oon tottunut vähän liian hyvään näiden mun hampaiden kanssa, kun ei ole
koskaan ollut mitään suurempaa ongelmaa ja luulin, että se olisi nyt
sitten kostautunut reikien muodossa, kun oon kieltämättä ollut vähän
laiska ton kotihoidon suhteen.

No, tuomio oli, että 25v, eikä edelleenkään yhtään reikää, jihuu! Eroosiota tosin edelleenkin, eli ne reiät ja kuopat. Alan nyt varailemaan uutta aikaa ihan suosiolla sinne Oraliin jatkossakin niiden yökiskojen tiimoilta, joista oli täällä joskus jotain keskustelua.. Pääsisi tosta yöllisestä narkuttelustakin vihdoin eroon. Laitoin itseni kuukausi sitten vihdoin sinne kunnallisen hammaslääkäri-jonoon, joka kuulemma on 4-6kk, joten juu, ehkä en jää odottelemaan, jos saa hommat hoidettua sillä aikaa vähän jouhevamminkin (ja S-Bonusta ropisee :D). Tänään kuitenkin vielä aika suuhygienistille.

Sitten viime perjantain asuun, kun lähdin ystävän kanssa lounaalle..

Ekaa kertaa lähti käyttöön Zaran ”shortsihame”, jotka ostin Tukholmasta alkukesästä. Toi näyttää siis edestä hameelta, mutta takaa shortseilta, hämäävää 😀 En edelleenkään omista silitysrautaa (joka ihan oikeasti pitäisi pikkihiljaa hankkia), joten ryppymeiningillä mentiin sen jälkeen kun toi oli lojunut pari viikkoa jossain tuolla kaapin perukoilla. Tuo uusi Triwa on myös aivan lemppari!

Ja tuo Hamiltonin satchel on ollut mitä parhain laukku arkilaukuksi ikinä !! Maailman paras synttärilahja ♥ Mukaan mahtuu juuri ja juuri kaikki tarpeellinen, iso lompakko, kalenteri, puhelin, meikit, avaimet, vesipullo ynnä muu hömppä, ilman että tarvitsee kantaa aivan älyttömän isoa kassia matkassa. Ja pitkä olkahihna helpoittaa elämää niin paljon! Oon viimeisen parin vuoden aikana siirtynyt yhä enemmän ja enemmän laukkuihin, joissa on pitkä olkahihna, ihan sen helppouden vuoksi. Läppäriä tuonne nyt ei mahdu mukaan, mutta sitä nyt ei tarvitse onneksi päivittäin kanniskellakkaan matkassa.

Shortsihame, Zara / perustoppi, Gina / kiilasandaalit, Nelly / kaulakoru, saatu nimesi.fi / kello, Triwa / laukku, Michael Kors Stockalta täältä!

Ps. On jo kolme päivää pitänyt vinkata, että Campadressa on meneillään Miss Sixtyn, EDC:n, Roberto Cavallin ja Just Cavallin kello-kamppis, jossa on kokohopeisena sitä samaa mallia , mikä multa löytyy Just Cavallin kellosta (tässä kuva omastani). Ilman siis niitä punaisia efektejä kellotaulussa. Tykkään etenkin tuon kellon hihnasta, kuuluu omiin lemppareihin! 🙂

17 vastausta artikkeliin “Shortsihameessa”

 1. Älä huoli, sarja-monsterina et oo pahimmasta päästä! Mm. itse katoin keväällä alle kuukaudessa kaikki How I Met Your Motherin 160 ilmestynyttä jaksoa (tosin yksi kestää vain 21min), voi apua!! 😀

  MK Hamilton on omalla ostoslistallani, se isompi Tote-malli oli nyt vaan valitettavasti Stockalta loppunut. Mutta kyllä tuo satchelkin näyttää liiankin upealta, kunpa vain pystyisin hankkimaan molemmat 🙂

  1. Hahah! Ihanaa etten ole yksin 😀 Nyt alkoi Näkijä-maratoni! Mulla on se isompi ja tykkään siitä myös paljon, mutta arkilaukuksi jotenkin liian jättimäinen, reissun päällä kyllä ihan super 🙂

 2. Hahah, täällä katsellaan sinkkuelämää ties kuinka konetta kertaa, mutta pelottavinta on varmaan, että aloitin maanantai-iltana, ja nyt torstai-aamuna olen neljännen kauden 13. jaksossa. Enää siis 34 jaksoa jäljellä! 😀 onneks mulla on lainassa myös Six feet under niin ei tuu sitä jälkimasennusta, jos aloitan sen heti perään!

  1. Omg!! Oot ollu aika kone! 😀 Ja joo, se on hyvä aina olla joku jo heti perään varalla, muuten iskee aina ihan älytön haikeus, kun on saanut ne kaikki jaksot katsottua 😀

 3. Itse juuri tänään katselin paniikissa hampaitani ja huomasin myös reikiä! Minullakaan ei koskaan ole ollut, toivottavasti ei vieläkään! nimim. 20 vuotta ilman reikiä!

  1. Joo täytyy käydä kunhan aikaiseksi saa.. 😀 tietysti noita limsoja ja mehuja tulee juotua että toivottavasti johtuis vaan niistä! 😀

 4. Toi Michael Korsin laukku tosiaan on kiva! 🙂 Tiedätkö onko niitä Stockan verkkokaupan lisäksi myös myymälöissä? Haluaisin vaan nähdä ennen kuin ostan.

 5. Voe hitto ku oot ruskee! Täällä ollut nyt pari päivää huono ilma taas ja en oo saanut yhtään aurinkoa, tuntuu että alkaa taas jo rusketus katoomaan 🙁 En kestä!

 6. heippa iines! sulla on ihana blogi 🙂 haluaisin tietää et mitä kuvanmuokkaus sovelluksia sulla on iphonessa? ku sulla on niin kivoja kuvia monesti!

  1. Voi kiitos! 🙂 mulla on puhelimessa instagram, camera + ja pixlromantic+ 🙂 ainiin ja hipstamatic, sitä tosin en koskaan käytä!

  2. Kannattaa hankkia se purentakisko mahdollisimman pian, itsellä tuli jurskuttelusta hiushalkeamia hampaaseen juurta myöten ja lopputuloksena oli ihanaakin ihanampi juurihoito. Kisko myös vähentää lihastenkin kipeytymistä poskissa ja niskassakin…

  3. Joo 🙁 Voi kurjuus! Oon kunnalliselle jonossa siihen ja vielä pitäisi joku 4kk odotella.. Saa nähdä raaskinko ottaa ne kiskot yksityiseltä, vaikka toisaalta pieni raha panostaa hyvinvointiin!

 7. Heikka! Mulla on kans se kisko..Otin sen yksityisellä joskus parisen vuotta sit ja se kustans jotai 130e. Ei paha mun mielestä, ottaen huomioon, miten paljon se auttaa.. Nykyään ei koske enää päähän nii usein, voin syödä purkkaa, eikä kukaan valittele äänihaitoista..;)

  1. Kävitö yksityisellä missä? Oralilla maksoi pelkkä hammaskiven poisto 130e, niin aloin jo kauhistella kuinka paljon ne kiskot ovat.. Mutta kiitos tiedosta ja täytyy kysellä hintoja! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.