Zaran uutuudet

Lupasin laittaa kuvaa mun uudesta lempparitakista, joka löytyi viime viikolla Zarasta! Maastonvihreä parka on ollut hakusessa jo pari vuotta ja sen jälkeen kun alkukesästä jätin harmikseni Tukholman Zarassa hyllyyn sen silloin himoittaneen takin, olenkin metsästänyt vastaavanlaista non-stoppina. Kävin yhdessä vaiheessa kyselemässä Aleksin Zaralla takin perään, joka kuulemma oli myyty koko keskusvarastolta ja kaikkialta muutaltakin loppuun s-kokoa lukuunottamatta, eikä lisäystä ollut enää tulossa. Buu!
Viime viikolla kävi kuitenkin tuuri.. Olin kuullut, että Zaralle pukkaa nyt sisään jo talvitakit (!!), joten ajattelin, ettei parkaa varmasti enää löydy. Löysin hyllystä kuitenkin tuon ihanan karvahupullisen parkan, tottakai vain koossa m ja l, kunnes ajattelin kuitenkin kysyä myyjältä varastotilannetta, vaikka aavistelin, että olisi ihan hakuammuntaa. Varastosta löytyi kuitenkin xs:sää ja nyt olen ikionnellinen uuden syystakin omistaja! 🙂 Ja itseasiassa vielä paremman takin, kun se mitä alunperin etsin.

Lisäksi tuossa on irrotettava vuori, mikä on erityisen kätevä, kun voi käyttää loppukesästä ihan alkutalveen asti vuorta vaihtamalla! 🙂

Ja kivasti istuva blazer töihin, tykkään!!
Sori miljoona kuvaa, pakko laittaa tuo blazer muuten jo tänään päälle 😀
Ja en malta odottaa, että pääsen viikonloppuna kahlaamaan Primarkia ja ehkä Barcan Zaraakin.
Kohta kuitenkin kentälle, ADIOS ja mukavaa viikonloppua kaikille!

13 vastausta artikkeliin “Zaran uutuudet”

 1. Ihana takki! Olen itse kans etsinyt armyvihreää parkaa, tuloksetta, jo monta vuotta 🙁 Miks ne siisteimmät on aina loppu ja sit ei edes tehdä lisää..?? kaikkee roskaa kyllä löytyy, vuodesta toiseen!

  1. Noniin, oon ihmetellyt tiedätkö aivan samaa! Viime vuonna tilasin Hennesiltä ton tyylisen, mitä en kyllä koskaan saanut kotiin asti kun oli myös myyty loppuun 🙁 Onneksi nyt sentään onnesti!

 2. Ihan täydelliset ostokset! Täällä ihan kateellisena kuolailen varsinkin tuon bleiserin perään; ihan TÄYDELLINEN! <3

  1. Minä taas kuolaan tuota parkaa! Harmi että itselläni on niin vähän käyttöä tuon tyyppisille vaatteille.. Toisaalta eipä ne hinnat Zarassa päätä huimaa vaikka ostaisikin vain kauppareissuja varten uuden takin 😛

   Ensimmäisä kertaa eksyin blogiisi ja vaikuttaa ihan mukavalta 🙂

 3. eikä! toi parka on kyllä ihan täydellinen! huippulöytö kyllä 🙂 vois itekkin metsästää ton vielä käsiin, jos enää onnistuu 😀

 4. aivan ihanan näkönen toi takki jos on toi vuori juttu mistä tollasia löytäis :)?

 5. Mistä oot ostanu ton blazerin? tai voitko kertoa, mistä sain hyvännäkösiä ja päällä hyvän tuntuisia blazereita, kun itelle ei oo silmiin osunu? 🙁

 6. Tarkoittaako tekstissä lukeva "ikionnellinen" todellista pysyvää onnellisuuden tilaa vai onko se vain puolimerkityksetön ilmaus hetkelliselle uuden saamisesta aiheutuvalle primitiiviselle haihtuvan tyytyväisyyden tunteelle?

  Ei, tämä ei ole trolli tai provo. Kysyn tosissasi.

  Kiitos.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.