Kotona taas!

Noniin, eilen kotiuduttiin ja nyt alkaa pikkuhiljaa sitten taas arkeen totuttelu.. Blogitauko venyikin sitten viikon mittaiseksi, oli nimittäin nettailut aika minimissään Barcelonassa. Pari kertaa kävin lukemassa puhelimessa pikaisesti uutisia ruokia odotellessa ravintolassa, mutta siinäpä se sitten olikin. Olen maailman huonoin ajastamaan postauksia ja vaikka olinkin tehnyt muutaman jemmapostauksen tänne, en koskaan päässyt siihen asti, että olisin niitä tullut julkaisemaan.
Mutta nyt karu paluu 30c helteistä tänne kylmään Suomeen, nyyh! Vastailen kommentteihin viimeistään alkuviikosta, oon juuri nimittäin raivannut kahta sähköpostia yhteensä tunnin 😀
Ainiin ja sain vielä yhden IsoSmilen alekoodin jaettavaksi teille! Koodi SA569442 antaa 4 euron tilauksen kaikista vähintään 36euron tilauksista ja on voimassa 31.8.2012 saakka! Joten jos kävi mielessä tilata pelkästään ne liuskat, niin nyt löytyy koodi siihenkin tarkoitukseen 🙂

6 vastausta artikkeliin “Kotona taas!”

 1. Moi Iines!

  Olen jo pitkään haaveillut tilaavani nuo Crestit isosmilesta. Mulla on vain yksi iso mutta…nimittäin kiillevauriot (eli valkoiset läiskät) parissa yläetuhampaassa! :/ Niiden takia en uskalla kokeilla valkaisua, kun en tiedä miten ne reagoivat siihen… Oletko kuullut valkaisukokemuksia keneltäkään kiillevaurioiselta? 😀

  1. Hmmm.. En osaa sanoa, eivät luultavasti mitenkään? Kiillettähän nuo eivät ainakaan vahingoita, joten tuskin kiilteet ainakaan lähtevät noita käyttäessä. Mutta valitettavasti en osaa enempää sanoa! 🙁

 2. Hei!
  Ei törmätty Barcelonassa, mutta huomasin että tultiin samalla lennolla takaisin 🙂 En ollut missään vaiheessa puhe-etäisyydellä niin en viitsinyt alkaa mitään tervehdyksiä huutelemaan 😀 Nauratti kyllä teidän laukkusekoilut ;D
  Toivottavasti oli hyvä reissu, itse oisin voinut kyllä jäädä pidemmäksikin aikaa kun täällä tosiaan nää lämpötilat tippu aika reilusti :/

  1. Äh poistin oman kommenttini 😀

   Hahah!! Mutta apua mikä laukkusekoilu?! 😀 Bussissako? Ja oli mahti reissu, toivottavasti sulla myös! Vaikka oli kieltämättä aika karua tämä kotiinpaluu, nyyh.. Niitä helteitä kaipaillen ;D

 3. Eiku siellä kentällä, väärällä hihnalla odottelitte aluks 😀 Jyväskylästä tulleen lennon laukkuja ku me muut oltiin Barcelonasta tulleiden laukkujen hihnalla 😀 Reissu oli kyl kiva vaikkakin lyhyt.. Kuvat kävin läpi ja niitä oli 6 pv ajalta 669 kpl 🙂

  1. Miten joku on voinut huomata! 😀 En edes itse muistanut! Joo poikkis oli sillein "hei tuolla menee mun laukku" ja mentiin vaan siihen, aloin sitten katsoa että ei näy ketään lennolta ja kaikki puhuu ympärillä saksaa.. Ups väärä hihna! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.