Blogin sisällöstä

Nyt kun oon pitkästä aikaa innostunut postailemaan useamman kerran päivässä tätä pientä loma-taukoa lukuunottamatta, niin kuulisin mielelläni teidänkin mielipiteitä blogin sisällöstä. Mikä kiinnostaa eniten, mikä taas ei, mitä toivoisitte lisää? Lähiaikoina ollaan menty aikalailla laidasta laitaan näiden aihepiirien kanssa ruokajutuista asukuviin ja niihin jaaritteluihin, eli onko nykyinen linja edelleen hyvä, vai haluaisitteko jonkinlaisia postauksia enemmän? Ennemmin kuvia, vähemmän tekstiä vai tavallisia höpinöitä ja vähemmän kuvia?

Foto: Ardo Kaljuvee


Löysin Facebookista yksi päivä sattumalta kuvan itsestäni ottamassa kuvaa 😀
Kuva siis taannoiselta Tallinnan blogireissulta.

Kun
olen innostunut taas noita juoksusuorituksia tänne lisäilemään, niin
toivotteko niitä lisää? Palautteen perusteella ainakin? Kiinnostaako
ruokajutut edelleen? Onko jotain ”vanhaa”, mitä olette tänne kaipailleet, mitä en ehkä ole itse huomannut enää
toteuttaa? Videoitakin on tullut nyt muutama tehtyä, samoin kun ”päivä Iineksen kanssa”-postaus.
Nyt saa ehdottaa, mitä kaipailette blogiin lisää ja onko nykyinen
sisältö (eli tämmönen laidasta laitaan sekasoppa) hyvä? Voisin yrittää
kehittää vielä myöhemmin sivupalkkiin aiheesta kyselyn 🙂
Eli postaustoiveita kehiin! Niistä koreista on edelleeeen tulossa se ohje (muistin tän taas vasta nyt) ja sata muutakin teidän toivetta on ollut mielessä, jotka olen jo ehkä dementikkona saattanut unohtaa, mutta saa toki virkistää muistiani! 🙂

31 vastausta artikkeliin “Blogin sisällöstä”

 1. Moikka! Olen sun ihan uusi lukija ja pakko sanoa että olen kyllä jäänyt koukkuun sun juttuihin 🙂 toivoisin tarinaa sun Barcelonan reissusta! Voisitko listata vinkkejä kaupunkiin matkaavalle esim. ravintotoista tai muista paikoista jossa kannattaisi käydä?

  Mukavaa alkavaa syksyä!
  -N-

 2. ylenesäkkin matkailusta enemmän postauksia. missä oot ollu ja kerro niistä, kuvia, ja sitten missä haluisit käydä, miks ym 😀

 3. Urheilu/ruoka-jutut ei kiinnosta yhtään. Muuten vaan tavallista elämää/matka-juttuja 🙂

 4. Heippa Iines! Toivoisin lisää videopostauksia aiheesta kuin aiheesta, ne ovat aivan parhaita. Samoin lisää "päivä Iineksen kanssa" -postauksia sekä tarinaa ihan tavallisesta arjestasi.

 5. Mun mielestä sun ruokajutut on tosi hyviä. Sitten ehkä jotain hiuksiin liittyvää? Voisit näyttää ohjeita joihinkin sun tavallsimpiin kampauksiin? 🙂

 6. Joo, samoilla linjoilla kun edellisetkin kommentoijat: ruokajuttuja, videoita, perus arkea! 🙂 Vaatejuttuja olis kiva kuulla ja nähdä lisää, jotain sun lempparivaatteita tai asukokonaisuuksia yms. 🙂

 7. Heissan!
  Olen lukenut sun blogia jo melko pitkään, mutta uskaltauduin kommentoimaan sulle nyt vasta. Olen todella pitänyt sun tyylistä kirjottaa, pukeutua ja suhtautua elämään! Sulla on hauska asenne kaikkeen ja olet niin ihana kun välillä "hössötät" ja innostut niin helposti ja kovaa asioista. Olen saanut sinusta positiivisen ja välittömän kuvan!
  Postaustoiveita ei minulla sen kummoisempia ole, mutta toivon, että mitä tahansa teet elämässäsi ja tänne blogiin jaat ja kerrot, niin teet sen juuri niinkuin itsestäsi hyvältä tuntuu ja mikä on eniten sinua itseäsi! Olet ollut minulle eräänlainen esikuva ja toivon, että et "hukkaa itseäsi"! Älä anna minkään masentaa itseäsi, ilkeitä anonyymejä on aina, mutta myös meitä (toivottavasti) piristävämpiä ja kannustavampia!

 8. ruokareseptejä jakoon kiitos 🙂 oon saanut monta hyvää ideaa sinulta!

 9. Enemmän urajuttuja ja mielipidepostauksia. Kirjoitit jokin aika sitten mahtavan kirjoituksen siitä mikä edellisessä työssäsi meni vikaan. Ilmeisesti poistit kirjoituksen.

 10. urheilujutskat, tai ne juoksin 50km eilen, jutut ei kiiinnosta… 😀 Eikä noi nike sitä nike tota

 11. Mooi! Oon jo hetken seurannu blogias ja tykänny tosi paljon, sulla on jotenkin kiva tyyli kirjottaa – samalla tyylillä vaan eteenpäin (: Ihan lempparipostauksii on ollu just urheilu- ja ruokajutut, ja sitte kaikki erilaiset missä oot kertonu kaikista tuotteista. Esimerkiks aurinkotuotepostaukset oli enemmän ku hyödyllistä tietoo kesälle, vaikka Suomessa säät ny oli kyseenalaistettavia… Samoin päivä iineksen kanssa oli kiva uus juttu eli aikalail kaikki toimii mulle (:

 12. toivoisin että blogisi pysyisi samana "laidasta laitaan asioita" blogina! Nimittäin tykkään blogistasi todella paljon ja se kuuluukin lempiblogeihini. Vaikka nyt en niin paljoa välittäisikään miten pitkän lenkin olet käynyt. :)Mutta toisaalta täällä on varmasti sellaisiakin lukijoita joita se kiinnostaa… Eli esimerkisi minä voin jättää sen postauksen lukematta! 🙂

 13. Matkailuaiheet jatkukoon! Haluaisin sulta enemmän kirja- ja musavinkkejä. Mua kun ei hirveästi nuo meikkiseerumit sun muut kiinnosta, en niitä myöskään jaksa lukea, sori! En myöskään jaksa kiinnostua lenkeistäsi, mutta varmasti on heitäkin, joita ne kiinnostaa, joten jätän ne sitten vain lukematta.

 14. joo mä oon kans ruokajuttujen fani! mun mielestä sun blogi on ollut kiva viimeaikoina. juttuja on ollut laidasta laitaan ja aina oon tykännyt lukea myöskin ihan tavallisia höpinöitä 🙂 eli mulla ei oikeastaan ole nyt juuri mitään toiveita, paitsi ruokajuttuja saa tykittää niin ahkeraan, kun jaksat 😀

 15. Mä tykkään sun blogista nimenomaan lifestyle-blogina, eli juttuja elämästä laidasta laitaan ja niitä sun omimpia juttuja on aina kivoin lukea, eli asiat mistä sä tykkäät ja mistä olet kiinnostunut. Sun tuotejutut ja -vinkit on kivoja, koska itse jaat omia kokemuksiasi – niin monessa blogissa on vaan tuotemainoksia ilman sen kummempaa käyttökokemusta. Mä en jostain syystä missään blogissa kauheesti jaksa innostua ruoka- tai juoksujutuista (vaikka harrastan itse ruoanlaittoa ja urheilua:D) mut sit taas esim. treenivaatejutut on kivoja! Eli punaisena lankana: kirjoita vaan entiseen malliin kaikesta. 🙂

 16. Haluaisin, että teet postauksen Barcelonasta. Sen nähtävyyksistä, shoppailumahdollisuuksista ja omista ostoksistasi. Lisäksi videopostauksesi ovat ihan parhaita, peruskuulumisia ja muuta lätinää videolla 🙂

  Aikku

 17. Nykyinen tyyli ja aiheet on hyvät 🙂 Kerta mä näytän tänne päivittäin palaavan ainakin jo kahden vuoden ajan jos ei yli 😀
  Niin monet lempparituotteet tai muut vinkit oon täältä kyllä saanut, esim. neuLash, White Stripes, jne ja ne Barcelonan lennot 😀

 18. jos saa toivoo jotain ni toivoisin enemmän kuvia ja video postauksia… 🙂 joskus myös olen pyytänyt sua tekemään sen postauksen siitä sun "lempi aamupalasta" mitä söit ain ajyväskylässä.. oisko siinä ollu jotain kauraleseitä.. eli varmaan sitten joku tällänen mitä olet päivässä syöny. eli vaikka joku tällänen viikon ruuat 🙂

 19. Tosi hyvä linja tällä hetkellä!! Muoti- ja kauneusvinkit on kivoja ja urheilujutut kiinnostaa aina! 🙂

 20. Asuntoon liittyviä postauksia myös, ja bixustakin paaaljon kuvi ja juttua. Tykkään tosi paljon sun postauksista, ku ne on just sillee laidasta laitaa 🙂 mut noista kahdesta ei oo nii paljoo tullut JA voisit tehä vaikka videolla jotai hiuksiin liittyvää juttu esim mitä niille aamulle teet tai jotain ku edellisestä on kai aikaa jo!!

 21. Yleishöpinät tekstinä ja videona on kivimpia :). Mua kiinnostaa vähiten mainosjutut ja isot kuvapläjäykset, ruokamakukin menee sen verran ristiin ettei tuu luettua niin, mutta sit taas urheilujutut kiinnostaa ja mielipidepostaukset.

  Eli kuten kommenteista huomaa, makuja on monia.. 🙂

 22. Videot, joissa kerrot vaan niitä näitä on ollut tosi kivoja, koska niitä bloggaajat harvemmin jaksaa tehdä ja monet ajattelee että se on tyhmää. Ehkä se tuntuu siltä, kun höpöttelee liirumlaarumia kameralle, mutta niitä on mun mielestä tosi hauska kattoo 🙂 Asukuvat ja päivän tapahtumista otetut kuvat ovat kivoja tekstin ohella! En tiedä oliko tässä nyt mitään niin sanottua punasta viivaa, mutta jatka samaan malliin vaan =) ja yhdyn edellisiin, että mainosjutut on kaikista PLÄÄH, blogeissa kun blogeissa!

 23. Kiinnostaisi, mitä blogeja ite seurailet? Muuten kivoja juttuja 🙂

 24. Lisää myöskin toivon asukuvia ja muuta muotiin liittyvää, meikkausjutut myös kiinnostaisivat:) myös urheilu. Pitkiä höpinöitä en jaksaisi lukea.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.