Uusi muodin verkkokauppa: Zalando.fi

Minua vinkkailtiin jokin aika sitten sähköpostitse uudesta saksalaisesta verkkokaupasta Zalandosta, joka on viimeinkin rantautunut Suomeen. Musta on tosi hauska, että näitä verkkokauppoja on alkanut lähiaikoina tulla lisää meille suomalaisille! 🙂
Merkkejä löytyy Zalandosta aina Conversesta ja Vagabondista aina Vilaan, Guessiin ja In Weariin, tuotteita taas aina vaatteista kenkiin, asusteisiin ja kodin tuotteisiin. Toimitus ja palautus ovat asiakkaalle aina ilmaisia, sekä palautusoikeutta on tuotteille aina 30 päivää. Zalandosta löytyy myös Premium-puoli, jonne on koottu merkkituotteita.
Sain jaettavaksi teille Zalandoon alekoodin ” zalandosuomielo ” joka tarjoaa kassalla -10% alennuksen kaikista yli 50 euron tilauksista. Koodi on voimassa 31.8.2012 asti!

Zalandoon pääset tutustumaan TÄSTÄ!

Premium_Women 728x90

Sport_Women 728x90

Accessories 728x90

6 vastausta artikkeliin “Uusi muodin verkkokauppa: Zalando.fi”

  1. Moikka!

    Kommailen ekaa kertaa vaiks oonkin jo pidemmän aikaa ollut sun vakiolukija. 🙂 Aloitin tänään liiketalouden opinnot amk:ssa ja oon selaillut sun vanhempia postauksia opiskeluja koskien läpi. Mua kiinnostais sellanen, et ootko sä käynyt sun opiskeluaikoina paljon yhteisissä bileissä ja tapahtumissa?

    Mä huolestuin jo, että kun mun elämäntilanne on sellanen, että ei hirveästi kyllä jää aikaa jäädä pakollisen koulun jälkeen hengailemaan ja illat ja viikonloput mulla menee töissä ja toisessa koulutuksessa niin mietin, että jääkö siinä ihan ulkopuoliseksi.. Tai että kuinka suuri osa noissa häppenigeissä ravaa. Tiiän, että tää on varmasti koulu, luokka, paikkakunta ym. poikkeava, mutta mitkä on sun kokemukset? 🙂

    1. En käynyt yksissäkään opiskelijabileissä 😀 Aina oli töitä, kun oli tarkoitus johonkin mennä! En silti kokenut, että olisin ollut kovin ulkopuolinen, tietty täytyy sitten itse nähdä vaivaa ja tutustua koulutovereihin. Mulla oli kyllä jo "omasta takaa" kavereita koulussa, minkä vuoksi ei ollut oikein mitään "tarvetta" etsiä kavereita, jos nyt voi noin hölmösti ilmaista 🙂

  2. Nyt on tilaus isosmilestä tullut 🙂 pohdin tässsä vaan noiden liuskojen kanssa, että sitte ku se on vaikuttanu sen 30 min ja otan ne pois, niin pitääkö mun huuhdella tai pestä suuta jotenkin ? 😛
    ~Mari~

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.