Nespresso Latissima +

Oon ihan kokonaan unohtanut esitellä mun uuden perheenjäsenen!! Tai siis toisinsanoen keittiön uuden tulokkaan, Nespresso Latissima + – kahvikoneen, jonka ostin jo aiemmin kesällä. Sain keväällä Nespresson lanseerausjuhlista alennuskupongin, joka oikeutti ostamaan kahvikoneen puoleen hintaan ja eihän lattefani nyt voi moista tarjousta ohittaa 😀
Ennen Nespressoa olin keittänyt mun aamun jättilattet Gaggia Evolution-kahvaespressokoneella, johon olin ollut tosi tyytyväinen. Starbucks-tasoiset kahvit kotona, mikäs sen parempaa?! Gaggiassa ainut ”miinus” kiireiselle ihmiselle oli koneen puhdistus ja alkuvalmistelut, joihin meni joka aamusta se muutama minuutti. Kahva ja metalliset suodattimet piti pestä, maitoputki piti huuhdella, maito piti vaahdottaa itse.. No, taidan olla tällä hetkellä sitten tottunut vähän liian hyvään, kun kahvi tulee maitoa myöten kuppiin yhtä nappia painamalla ja puhdistuskin on vain napinpainalluksen takana. Unelma!

Noita kapseleita on erilaisia eri kahvi-ihmisille ja niitä voi tilata Nespresson omasta verkkokaupasta. Olen kuullut useilta, joille olen juottanut ”testikahvia”, ettei kahvi maistu lainkaan kapselikahvilta vaikka ennakkoluuloja on aluksi ollut. Itsellä ei ole aiempaa kokemusta kapselikahvista, joten en oikein tiennyt mitä odottaa, mutta yhtä hyvää kahvia tulee jokatapauksessa kun ennenkin ja paljon pienemmällä vaivalla 🙂
Kapseli koneeseen ja lattea tulemaan!

Aamu ei voisi nykyään olla helpompi! Nykyään laitan latten tippumaan ja hommailen samalla muita asioita, ennen kun kahvia tuli vahtia, kaataa kuppiin, vaahdottaa se maito ja vielä huuhdella kupit.

Noh, taidan olla nykyään tottunut vähän liian hyvään tän kahviasian saralla 😀

Kellään muulla kokemusta Nespresson keittimistä? Ainakin Stockalla oon itse käynyt näitä itse ihailemassa ja Barcassa meidän hotellissakin oli Nespresson kapselikeitin! 😉
Ainakin näitä kuvia nyt varmasti oli riittämiin!

10 vastausta artikkeliin “Nespresso Latissima +”

  1. ihana!! tahtoo samanlaisen! tolla tulee varmasti kahvilatason kahvit ym :p <3

  2. Oon koukuttunut… thanks to you! Pitää varmaan itse hommata samanlainen. Tosin pelottaa että kun tuon tien valitsee niin paluuta tavallisen kahvinkeittimen pariin ei enää ole 😀 Kerrotko vielä noista kapseleista, mistä niitä saa ostettua? Tuleeko yhdestä kapselista aina kupillinen kahvia? Maitoa tuo höräisee varmaan ihan kiitettävästi, sitäkö aina laitetaan ennen "kahvinkeittoa" tuohon läpinäkyvään pömpeliin? MÄ EN KESTÄ, TAHDON SAMANLAISEN!!! Onneks kuukauden päästä on synttärit, vois vihjailla tolle miehelle… Tuostahan olisi sillekin hyötyä! Varmaan arvostaisi enemmän tuollaisen kahvikoneen ostoa kuin korun/laukun/hajuveden, hahhah 😀

    1. Noita kapseleita tilataan Nespresson omasta verkkokaupasta, se on ainut hankala juttu, ettei niitä voi vaan läksiä kaupasta ostamaan kun ovat loppu. Toimitus tapahtuu kyllä onneksi tosi nopsaa, päivän parin päästä tilauksesta! 🙂 Ja kapselit vaihtelevat, eli jostain kapselista tulee pienempi määrä, toisista enemmän, riippuen kahvityypistä. Ja joo maito tulee tohon pömpeliin ja pömpeliä voi säilyttää jääkaapissa. Toi on kyllä niiiiiiiiiiin unelma, enkä voisi enää elää ilman! Suosittelen lämpimästi!! 😉

  3. Eikä, tollanen on mun (kaukainen) unelma! Ja mä mietin kanssa samaa, että tollasen masiinan kun ostaa, niin ei varmaan ole paluuta normikahvikeittimeen, haha. Mä itse varmaan muuttuisin krantuksi:D

    1. Joo ei kyllä ole paluuta!! Oon itse jo maailman krantuin, ei oikein maistu kylässä tai ravintoloissa tavallinen suodatinkahvi 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.