NLY Shoes 19,95 !

Huhh mikä päivä! Poistin just ”vahingossa” tekemäni postauksen, enkä jaksa alkaa enää kirjoittelemaan samoja liirumlaarumeita, huoh! No jokatapauksessa kiteytettynä, tänään paltsuiltu pari tuntia opparin ohjaajan kanssa, saatu vaikka mimmoista vinkkiä opparin suhteen ja nyt viimeiset 4h tullut istuttua tässä jalat hiessä läppäri sylissä ja kirjattu kyselylomakkeelta mun tutkimuksen tuloksia wordiin. Nyt alkoi olla silmät kertakaikkiaan niin ristissä, että oli aivan pakko kehittää hetkeksi jotain vähän kevyempää tekemistä ja ajateltavaa. Ainiin ja oon vihdoinkin saanut haettua sen mun LooFantasticin tilauksen ja oon tässä kaiken muun ohella haronut puolet päivästä tukkaa Paul Mitchellin Skinny serumin jäljiltä, aivan ihana tuote!
Huomasin myös äsken Nellyn uusiskirjeessä, että yli sadasta parista NLY Shoesin kenkiä on laskettu hintaa 19,95 euroon. Ei paha! Kamppiskengistä löytyy vielä kaiken lisäksi tosi kivoja kenkiä! 🙂

Tietysti nyt löytyy myös kivoja kesäkenkiä vaikka millä mitalla, kun pitäisi rajoittaa toi etsintä lähinnä noihin syyskenkiin.. Itse pistin kuitenkin silmäni noihin Elvira-nilkkureihin, jotka alkoivat kiinnostaa. Pitää vain pähkäillä kummat ovat kivemmat, nuo mustat (täällä), vaiko harmaat (täällä). Parikymppiä nyt ei ole kovin suuri summa pistää vaikka molemmat illalla tilaukseen kotisovitukseen, kun kokojakin on vielä jäljellä, ihanat! 🙂 Kliks ostoskoriin!
Kaikki kamppiksen tarjouksessa olevat NLY Shoes-kengät löytyvät TÄÄLTÄ!

2 vastausta artikkeliin “NLY Shoes 19,95 !”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.