Ihana viikonloppu!

Hollaa! En ole vieläkään saanut aikaseksi käydä läpi noita matkakuvia. Sen puoleen musta tuntuu, että oon nyt jo samalla rusketusasteikolla kun ennen reissua, vaikka koko viikko tulikin maattua aikalailla rantsussa tai altaalla. Mysteeri. Tai ehkä vika taas on vaan mun silmissä. Ja asiasta kukkaruukkuun.. Kiitos kuitenkin kaikista ehdoituksista ja palautteesta blogin suhteen tuonne taannoiseen postaukseen! Tosi kiva kuulla, että sisältö on tällä hetkellä aikalailla sitä, mikä teitä kiinnostaakin. Aina nyt ei voi miellyttää kaikkia ja semmoinen blogi nyt varmaan olisikin liian hyvä ollakseen totta 😀
Oon löytänyt taas vaikka mitä ihania hiustuotteita, enkä malta odottaa että pääsen niistä kirjoittelemaan heti kun saan toisesta kamerasta kuvat siirrettyä koneelle. Sillä välin mennään taas tämmöisellä sekasopalla.

Peili-innostus hotellihuoneessa 😀
Arvatkaa, mitkä housut ovat olleet mulla pari viikkoa lähes non-stoppina jalassa sekä mustana, että korallisena?!
No tietty ne Kissy Highwaterit, jotka tilasin taannoin Nellystä. Tuo nilkkamitta on pituutena aivan täydellinen tämmöiselle pätkälle ja alkoi nyt todenteolla harmittaa, etten tilannut niitä mustia vielä toista paria, nyt ainakin näyttäisi olevan koot loppu nimittäin. Yllättäen. Noihin korallisiin oli kuitenkin näköjään tullut varastontäydennystä, löytyvät täältä. Superduper-lempparit, suosittelen lämpimästi!! Tuo kuva kylläkin vääristää, vaikka tommoset neonpinkit Kissytkin kelpaisi edelleen tosi mieluusti, hihi. Ja huom! niiden pienten kokojen metsästäjille tiedoksi, että tavallisia sinisiä Kissyjäkin on vihdoin xxs-koossa mustien lisäksi täällä! JEE!! Nyt jäädään vaan odottelemaan syysmallistoa näistä 😉

Eilen oli kyllä niin ihana päivä, ettei mikään voi pilata mun loppuakaan viikonloppua! Näköjään säätkin suosivat taas. Mua tekisi taas mieli lähteä Lintsille, mutta ehkä se kerran viikkoon on ihan tarpeeksi..

Aurinkoista viikonloppua kaikille! Seuraavalla kerralla toivottavasti vähän fiksumpien juttujen kanssa.

2 vastausta artikkeliin “Ihana viikonloppu!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.