Pacificon brunssi

Lähdettiin tänään extempore brunssille Kallioon Pacificoon. Ei ole taas hetkeen tullut brunsseiltua, mutta täytyy taas alkusyksystä alkaa ottaa tavaksi kun saa muut härdellit pois alta viikonlopuilta.

Paita Zara, koralliset leggarit Dr. Denim Kissyt täältä.

Pacifico oli muistaakseni kolmas brunssi, jolla on tullut Helsingissä
käytyä ja näistä kolmesta edullisin, 13euroa. Hinta-laatusuhde oli musta
ihan ok ja oli kiva, että oli tarjolla niinkin laaja valikoima
hedelmiä, tuoretta ananasta, greippiä, kiwiä ja vesimelonia, nami! Lämpimistä tarjoiluista en niinkään välittänyt ja leipä-leivosakselikin tuli skipattua, mutta noita hedelmiä tuli santsattua sitten senkin edestä.

Itse jätin kahvit tuolla väliin, kun ehdin tankata jo kotona, mutta kahveihin oli tarjolla erilaisia makusiirappeja, joita olisi ollut vielä mielenkiintoista testata!
Asun Alppilassa ihan Kallion rajalla ja oon vuoden täällä asumisen jälkeen vieläkin ihan pihalla Kalliosta. Yleensä liikun lähinnä akselilla Hakaniemi-koti. Oli kiva kerrankin käydä jossain, missä ei ole tullut käytyä aikaisemmin ja oli tosiaan kotiovelta matkaakin se viisi minuuttia, hehh. Ainiin ja voitin mun pelot käymällä tänään ensimmäistä kertaa Sörkässä kävellen ja Vaasankadulla, miettikää! 😀
Semmoinen brunssi, onko muilla kokemusta Pacificon brunssista? Tykkäsittekö?

4 vastausta artikkeliin “Pacificon brunssi”

  1. ööö olipas hyvä brunssi. Ruokana oli vaikka mitä lämmintä ja leivoksia, makukahveja. Mutta silti söin van hedelmiä. OK?

    1. Katsoitko kuvaa? Söin kyllä myös niitä lämpimiä, kuten kuvastakin tulee ilmi ja hainpa vielä lisääkin, nälissäni en tuolta lähtenyt. OK? 😀 Oon pahoillani, etten ole koskaan syönyt makeita leivoksia, koska saan niistä huonon olon. Onneksi oli kuitenkin omat rahat kyseessä! Jos on juonut jo aamulla 3 jättikuppia kahvia ja lähtee extempore brunssille, niin ei ehkä ihan ensimmäisenä tee mieli lisää kahvia. Ei kannata uskoa niin sokkona sanasta sanaan kaikkea, maalaisjärki on suositeltavaa!

    1. ei kyllä, toivon että oisivat vieläkin pienemmät! Venyvät kun juoksutrikoot ja mahtuisi varmasti yhteen lahkeeseen molemmat reidet ;))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.