Työvaatteita ja muuta Zalandosta

Uudesta verkkokaupasta Zalandosta on tullut mun ihan lemppari sen jälkeen kun aiemmin tällä viikolla sitä eksyin selailemaan! En muista milloin olisin viimeksi selaillut yhtä innolla jotain nettikauppaa varmaan yli tunnin 😀 Huomasin, että valikoimista löytyy mm. Sisleytä, Benettonia ja Filippa K:ta (ihan vaan muutaman mainitakseni, noita merkkejä löytyy tuolla ihan loputtomiin!!), joilla on etenkin työvaatteiksi sopivia kivoja kappaleita! Itselläni on ollut aiemmin vaikeuksia löytää netistä työvaatteita, tähän mennessä olen tilannut lähinnä Mangoa, joka on aina varma nakki. Mangon laatu ei kuitenkaan nykyään oman kokemuksen mukaan ihan pilviä hivele, syy voi olla ketjun laskeneissa hinnoissa, who knows, vaikka olenkin Mangon työhameisiin ollut aina supertyytyväinen!
Tilaukseen lähti ihana Sisleyn hame, jollaista olen etsinyt jo jonkin aikaa, nyt vaan pitämään peukkuja, että hame on sopiva! Keräilin Zalandon valikoimista muitakin kivoja vaatteita, joita osui silmään..

 Tämä Sisleyn hame lähti tilaukseen! Ihana 🙂
Sisleyltä löytyi perushameita myös useassa värissä..
 Sisley
 Billabong
 Nümphin neuletakki, olin niin myyty noille pinkeille yksityiskohdille!!
 Nike <3 br=”br”>

Yksi mun vakkarivaatteista on mustat perustopit, joita tulee käytettyä
lähestulkoon kaikkien vaatteiden alla syksystä kevääseen. Ostin taannoin
Benettonin perustopin mustana, joka on paras hankinta ikinä! Materiaali
on aivan ihanaa, eikä hintakaan kirpaise. Huomasin, että noita
perustoppeja löytyy myös Zalandosta. Nyt lähti mustan seuraksi
tilaukseen myös valkoinen toppi 🙂

 Fornarina
Ja tosiaan, se alekoodi Zalandoon on edelleen voimassa. Koodi zalandosuomielo antaa kassalla -10% alennuksen kaikista yli 50 euron tilauksista 31.8.12 saakka! Kannattaa hyödyntää vielä kun ehtii! Toimitus ja palautushan ovat aina ilmaisia, joten vaatteita voi testailla ajan kanssa kotona 🙂

Zalandoon shoppailemaan TÄSTÄ!
Fall Collection 2012 300x250

15 vastausta artikkeliin “Työvaatteita ja muuta Zalandosta”

  1. Koodi toimi ainakin alkuviikolla vaan normaalihintaisiin tuotteisiin:)

    1. Kannattaa 🙂 Mä syytän sua että oon tuijottanut Zalandon sivuja jonkun 3 tuntia kohta 😀 Tuolla on vähän liikaa kaikkea ihanaa!

  2. Ei nyt liity aiheeseen mut haluisin tietää et onko sulla jääny ikinä ne isosmilen liuskat tulliin?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.