Maanantai 20

Oijoi, käytiin eilen hakemassa Taka-Töölön Mountainista nepalilaista ja olikin sitten vatsa kohtuullisen täynnä eilen nukkumaan mennessä! Ei ole hetkeen tullut haettua mitään ravintolaruokaa kotiin ja muisti taas vaihteeksi kuinka helposti sekin käy, kun ei jaksa alkaa kokkailemaan 😀

Napsasin myös uusista kynsistä kuvan. Eli nyt mennään pitkästä aikaa vähän hillitymmällä ranskiksella, pieni totuttelu näihin on kyllä ollut kaikkien väri- ja glitterpommien jälkeen, mutta samalla ihana, että on pitkästä aikaa näinkin simppelin kauniit kynnet! Olisin ensin halunnut nimettömään semmoisen timanttirivistön, jollainen mulla on ollut vuosia sitten. Timangit oli kuitenkin jättikokoa, joten päädyttiin laittamaan yhdet timskut ja yllättävän kivat ovat näin 🙂
Mutta illemmalla vähän pidemmät pölinät, adios ja mukavaa viikon alkua! 🙂

5 vastausta artikkeliin “Maanantai 20”

  1. Aattelin vaan ilmottaa, että onkohan sun blogin taustassa jotain vikaa? :X Kun tätä rullaa alaspäin, niin tuo tausta sillee värisee tosi pahasti. Ainaki tässä mun macilla :S

    1. Hmmm mitäs kummaa! Omalla macilläni en huomaa mitän erilaista! Voisikohan johtua selaimesta? Kiitos tiedosta, ilmoittele jos vika jatkuu 🙂

  2. Hei, mis oot käyny laittaa noi sun kynnet? Ku oon ettiny jotain paikkaa, mis vois käydä laittaa kynnet ja huoltaa niit, mut en oo viel törmänny sellaseen, mikä miellyttäis mua.. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.