Viikon aloitus

Tänään oli aamulla jo ihmeen kylmä ulkona, täytyy vissiin pikkuhiljaa alkaa kaivella noita syystakkeja jemmasta. Jotenkin hassua totutella viileisiin keleihin ton viikonlopun helleaallon jälkeen, mutta toisaalta kiva että kesä kesti näinkin pitkään..jos nyt edes kunnolla pääsi missään välissä alkamaankaan 😀 Nyt vaan sitten seuraavaa lomareissua suunnittelemaan!

Bongasin
superkivan takin Nellystä! Sovitin Barcelonassa muutamaa maastotakkia,
joista mikään ei ollut kuitenkaan tarpeeksi istuva ja aloin nyt
jahkailla tän perään. Arveluttaa vain tuo ”onesize”-mitoitus, hmmm.. 

 
Takki löytyypi täältä! Ainiin ja Nellyssä on näköjään ilmaiset postarit 26.8 asti!! Himottaisi tilata tämä kotiin sovitukseen. ”Resori helmassa ja nepparikiinnitys hihansuissa. Ulkomuoto ja koko vaihtelee, koska takki on aitoa vintagea.” Mielenkiintoinen ainakin tuo tuotekuvaus 🙂
Nyt vähän siivoilemaan ja raivailemaan kämppää, en ole ehtinyt hetkeen tehdä suursiivoustakaan.. Ehkä viimeistään viikonloppuna!

Ainiin ja ps. mennään mun ystävän Viivin kanssa ensi viikonloppuna (sunnuntaina ilmeisesti) myymään Valtterin kirppikselle. Mulla löytyy ihan hulluna roinaa, vaatetta, kenkiä, koruja vaikka muille jakaa ja ties mitä roinaa. Laitan kirppis-infoa vielä nyt alkuviikosta tarkemmin kun katson missä päin meidän pöydät löytyy sun muuta..

11 vastausta artikkeliin “Viikon aloitus”

  1. Haha 🙂 Jonkun armeijan vanhoja maastotakkeja vähän kusmotoitu… eipä ihme, että on one size ja vähän saattaa heitellä. Sinällään ei paha idea ollenkaan.

  2. Oi kirppis ihanaa! Jes jes 🙂 jään odottelemaan lisäinfoa 🙂
    Veronica

  3. Mä tilasin tuon nellyltä ja piti palauttaa kun oli ihan liian iso mun päällä:( oon kokoa S ja takki enemmänkin kokoa L. Top Shopissa on tuota samaa takkia ja kyllä siellä taas on koot ihan normaalisti, hassua:)

  4. tarkotatko et meette tän viikonloppuna vai ens viikolla viikonloppuna myymään valtterille? jos tajusit? 😀

    1. piti mennän tänä viikonloppuna, mutta mun kaveri ilmoitti ettei se meidän varaus ollut mennyt kuulemma perille ja kaikki pöydät jo varattu !!! 🙁 eli siirtyy myöhempään, nyyh!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.