Työasua

Käytiin eilen illalla heittämässä Ronjan ja koirien kanssa 11km kävelylenkki, johan maittoi unikin hyvin sen jälkeen kun oli reippaillut lähes pari tuntia! 🙂

Näitä työasukuvia pyydetään aina vähän väliä ja tässäpä taas semmoista..

Paita on Benettonin supermukava ohut neule ja alla Benettonin musta alustoppi. Molemmat ihan lempparivaatteita! Harmittaa, etten ostanut tuota neulepaitaa useammassa värissä, on nimittäin aivan paras. Hame on Mangon basic-hame, joita löytyy about ainakin viidessä eri värissä jo ennestään. Ton kanssa ei ainakaan voi mennä metsään. Tän uusimman mustan bongasin vielä alesta 10eurolla, toivottavasti nää pysyy ikuisesti Mangon valikoimissa. Tosin vielä kirkkaanpunainen tästä uupuu!

Olen myös alkanut ekaa kertaa piiiitkään aikaan pitämään tukkaa ponnarilla, helpottaa kyllä aamulla kiireessä huomattavasti kun voi vaan nostaa tukan ponnarilla ylös! Teippipidennysten kanssa vältin aina ponnareita ja nutturoita, koska ne teipit onnistui aina näkymään sieltä alta, mutta nyt toimii erinomaisesti. Vielä kun olisi tarpeeksi näppärä kyhäämään lettejä sun muuta kivaa hiuspäivän piristykseksi.. Kylmäkeratiinipidennys on myös pysynyt erinomaisesti päässä, pari muutaman millin levyistä hiustupsua on tässä välissä lähtenyt pesun mukana, mutta vielä pärjätään varmasti ainakin pari kuukautta ilman huoltoa. Edelleen ollaan siis supertyytyväisiä, joka euron arvoinen! Kiinnostaa, että millainen prosessi se näiden poisto on tai että mikä aine saa nuo kiinnikekohdat aktivoitua irtoamaan, mutta se nähdään sitten 🙂

 Paita, Benetton / hame, Mango / kengät, Bianco / kello, MK
Huomasin tästä viimeisestä kuvasta, että alkaa olla jo melkein puolet päästä tuollaista kutakuinkin ”omaa väriä” ja koko homma jotenkin tapahtunut ilman että oon kiinnittänyt asiaan mitään huomiota. Sitä ne raidat teettää! Toivottavasti saadaan pikkuhiljaa kasvatettua tuo huonokuntoinen blondi pois ja vihdoin omakin tukka kasvamaan vähän pidemmäksi. Pikkuhiljaa!

12 vastausta artikkeliin “Työasua”

  1. iha vaikka semmosta missä kerrot miten laitat hiukses ihan arkispäivinä ja mitä tuotteita käytät ja samalla laitat ne. oot joskus semmosen tehnykki mutta päivitetty ois ihan kiva! 🙂

 1. Onpa simppeli,mut silti tosi kiva asu 🙂 Ja tukka ponnarilla näyttää taas raikkaalta sulla! Kasvatatko omaa väriä kokonaan esiin? Mulla on yli puolen selän tukka,ja nyt oon ollu 10kk värjäämättä..kiva nähä minkä värinen se oma pörrö kokonaisuudessaan on 🙂

  1. Joo, oon aina tosi tylsänä töissä, mustaa, mustaa 😀 Joo meinaan kasvattaa kokonaan oman, tai lähinnä, että olisi tavallaan raidoitettu oma väri, ettei kokonaisilme ole aivan niin maantienharmaa. Ohoh! Onnea kasvatukseen 😉 Saa nähdä milloin itse olen tuossa vaiheessa!

 2. Olen vasta "löytänyt" tämän blogin, enkä tiedä kuinka paljon täällä on työstä puhuttu mutta siis millä alalla työskentelet?
  Monipuolinen blogi kaikinpuolin ja nuo muutaman vuoden takaiset matkapäivitykset kaukomaille ovat mielenkiintoisia.
  Mukavaa loppu kesää!

  1. En valitettavasti ota kantaa työasioihini täällä, mutta nyt vuoden olen finanssialalla työskennellyt 🙂 Ja mukava että pidät ja toivottavasti pysyt blogin parissa jatkossakin! Toivottavasti taas pian reissua suunnitteille ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.