Kirppiksestä

Ajattelin nyt päivittää kirppis-infoa sen verran, että kuulin kaverilta Vallilan kirppiksellä olleen jotain hässäkkää varauksien kanssa ja meidän varausta ei sitten ollutkaan rekisteröitynyt.. Eli ei olla menossa tulevana viikonloppuna Valtteriin myymään, tosin kylläkin syyskuun puolella, josta tulossa tarkempaa infoa heti kun tiedän! 🙂
Eli palataan myöhemmin kirppis-infon kera!
Ps. Jahtasin just noin 2h yhtä hiton kärpästä, jota en edelleenkään onnistunut nappaamaan, arghh!

4 vastausta artikkeliin “Kirppiksestä”

  1. NÄÄ SUN POSTAUKSET ON IHAN PÄÄTTÖMIÄ!!! ..ja siks just parhaita. "jahtasin vähä kärpästä tossa noin.." ..ei hitto,oot kyllä hölmäläinen hyvässä mielessä 🙂

    1. Hahha joo.. Mutta hei… loppujen lopuks jahtasin sitä tosiaan hiuslakan kanssa, kun en meinannut muuten saada kiinni :DDD vihaan kärpäsiä yli kaiken! En vaan kestä olla kotona jos tiedän että jossain lymyilee kärpsy, sen vuoksi olin niin sitkeä 😀

  2. Jei hyvä kun ette vielä päässeet, syyskuussa itsellä enemmän vapaa viikonloppuja joten varmasti tule käymään, ilmoita vain hyvissä ajoin milloin menette:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.