Uusia hiustuotelemppareita!

Nyt vihdoin siihen Lookfantasticin tilaukseen ja uusiin hiustuotteisiin, jotka kirivät ihan kärkeen mun lempparilistalla!

Moroccanoil alkoi tosiaan vedellä viimeisiään, joten pistin uuden pullon tilaukseen. Tällä kertaa päädyin tuohon light-versioon, joka on hieman ”vähemmän öljyinen”, mutta yhtä priimaa tuotetta kokemuksen pohjalta, enkä oikeastaan ole tuossa huomannut mitään eroa siihen perinteiseen Moroccanoiliin verrattuna. Moroccanoil on ollut lemppari jo vuoden, yleensä levitän öljyä latvoihin pesun jälkeen pehmeyttämään ja sileyttämään. Löytyy LF:stä täältä!

Pistettiin Katan kanssa molemmat tilaukseen tämä Paul Mitchellin Super Skinny Serum, joka on Lookfantasticillä suunnilleen puoleen hintaan siitä, mitä kampaamokaupoissa Suomessa, eli selvää säästöä! Mun oli pakko päästä testailemaan tätä heti kun tuon paketin revin auki ja pakko sano sanoa, että aivan paras tuote !! 
Kyseessä on siis siloittava ja pehmentävä seerumi, joka levitetään latvoista aloittaen pyyhekuiviin hiuksiin ja sitten edeten tyveä kohti. Tuotekuvauksen mukaan tuotteen pitäisi nopeuttaa hiusten kuivumista. Hiuksista tulee tämän jäljiltä aivan uskomattoman pehmeät ja hiuksia on kertakaikkiaan pakko haroa aivan jatkuvasti! 😀 Yleensä käytän tätä myös aamuisin kuivaan tukkaan siloittaman muuten vaan latvaa tai esimerkiksi raudan alle, jos kiharran hiuksia. Suosittelen lämpimästi, löytyy Lookfantasticistä täältä!

Redkenin All Soft on ennestään tuttu hiusnaamion muodossa, tuota shampoota ja hoitoainetta on ollut tarkoitus tilata jo varmaan pari vuotta, mutta milloin tuote on ollut varastosta loppu tai olen vaan muuten vain unohtanut koko tilauksen.. Tuotesarja on siis kuiville hiuksille tarkoitettu ja pehmentää mm. argan oilin avulla. Itse olen kokenut tämän etenkin pidennyksille aivan täydellisenä tuotesarjana, ihan koukussa ollaan myös tähän! 
Redken on muutenkin ihan lemppari kaikista hiustuotteista ja on tullut vuosien verralla testattua läpi varmasti lähes jokainen noista tuotepereheistä, tai ainakin melkein ;D Kun itse tein tilauksen, oli Redkenistä LF:ssä tarjous kolmen tuotteen tilaajalle ja valitsin setin, joka sisälsi tuon shampoon, hoitoaineen ja tehohoidon, koska se tuli edullisemmaksi kuin olisi tilannut jokaisen erikseen. Myös tätä voin suositella lämpimästi! All Softit löytyvät Lookfantasticistä täältä.

Johan oli onnistunut tilaus kerrankin, kun olen näinkin innoissani hiustuotteista, hah! Mutta kerrankin näin päin 😉 Lähivuosina olen löytänyt kyllä niin loistavia hiusjuttuja, että tuntuu hiuskriisien olevan nykyään lähes poikkeuksetta tipotiessään hyvien pesu- ja muotoilutuotteiden ansiosta.
Paul Mitchellin tuotteet (eli esimerkiksi tuo Super Skinny-serum) näyttäisivät olevan tällä hetkellä -25% alennuksessa Lookfantasticissä! Ei paha hinta lainkaan tuon alennuksen jälkeen, kun tuotteet ovat jo muutenkin tuolla niin edullisia! Lookfantasticistä tilatut tuotteet toimitetaan siis Briteistä, joten mitään tulli-vaaraahan ei ole. Muistaakseni postarit ovat muutaman euron luokkaa, mutta ellen aivan väärin muista, niin viimeksi mun tilaukseen ei lisätty jostain syystä lainkaan postikuluja ja paketti tuli kotiin noin viikossa! 🙂 

Lookfantasticille shoppailemaan tästä!

15 vastausta artikkeliin “Uusia hiustuotelemppareita!”

 1. Heippa,

  Eiko All Soft ole proteiini shamppoo`??? Niitähän ei periaatteessa saisi pidennyksille käyttää?? Itsellänikin on pidennykset. En ole uskaltanun sen takia tuota tilata…

  1. Whaaaattt?! En itseasiassa tosiaankaan tiedä! muistelisin, että joku olisi sanonut tästä, että sopii pidennyksille ja päättelin itse samoin, kun kerta on olevinaan kosteuttava ja siloittava sarja. Hmmmm. Mutta toistaiseksi ei ole tukka mennyt miksikään, päinvastoin, aivan unelmasti toimii ainakin itselläni pidennyksiin! Tosin erehdyin reissussa käyttämään Redkenin aurinkotehohoitoa ja oli sen jäljiltä pikkaisen karheana pidennykset… Tajusin vähän liian myöhään, että siinä on korjaavia 🙁

  2. Mutta siis tosiaan, kannattaa tarkastaa varmaan vielä jostain, koska en ole alan asiantuntija ja toisaalta..oon 5v käyttänyt mitä vain tuotteita pidennyksille, tuuheuttavia, rekkuja yms, eikä ole koskaan mennyt miksikään ennen tätä Redkenin aurinkoepisodia. Toisaalta nyt onkin ekaa kertaa päässä tätä Vida Hairia, ehkä se reagoi eri tavalla 🙂

 2. Lookfantasticilla on jo pitkän aikaa ollut "Free worldwide delivery on all orders", joka lukee sivun ylälaidassa:)

  riiri

 3. Heippa! Eksyin eilen yövorossa blogiisi ja lueskelin kaikkia postauksia monta tuntia, kiitos että yövuoro meni niin nopeasti 😀 Todella pirteä ja mukava blogi 🙂 Ja oot tosi sievä!

  Ja on aivan pakko kysyä (vähän ohi tämän sun postauksen aiheen), käytätkö vielä neulashia päivittäin? Aivan uskomattomat ripset sulla.. Itsekkin käyttäny kyseistä tuotetta reilu kuukauden ja oon kyllä niin innoissani tästä tehosta! Mutta, sitten ku alkas haluttu pituus olemaan ripsissä niin voiko käyttöä harventaa joka toiseen iltaan "ylläpitämään" saavutettuja ripsiä? Vai miten sää oot toiminu sen kans?

  Mukavaa syksyä sinulle, jatka samaan malliin ihanan blogisi kanssa! 🙂

  1. Aijaa hihi! Voi kiitos ja mukava, että viihdyit täällä 🙂 En ole nyt enää kuukauteen käyttänyt neukkaria säännöllisesti, nyt pitäisi taas aloittaa. Mutta kesän on menty lähinnä laittamalla 2-3kertaa viikkoon. Ja ripset ovat pysyneet pitkinä, tai oikeastaan sopivan pituisina, silloin päivittäin käytettynä ne olivat ajoittain jo aivan liiankin pitkät, joten siihen en ehkä edes halua mennä! 😀 Ja muistaakseni niissä ohjeissakin lukee, että ylläpitoa voi jatkaa sillä joka 2-3 ilta laitolla. Mukavaa syksyä sinne myös!

  1. Siis sama täällä, ihan parhaita! 🙂 Suosittelen tosi lämpimästi super skinnyä, kaikki ketkä kavereista tuota käyttävät, ovat jääneet ihan koukkuun!

 4. Moi! Vanha postaus, mutta löysin googlettamalla ja mua jäi kiinnostamaan et mikä ero Moroccan Oililla ja Super Skinny Serumilla on..? Tai siis obviously toinen on öljy, toinen seerumi, mutta esim. käytössä miten eroavat toisistaan? Jos molemmat lupaa hoitaa ja silottaa siis! Kummasta ite tykkäät enemmän? En oo ite siis käyttäny ku ensimmäistä, mutta PM kiinnostaa eläinkokeettomuuden takia. Kiitos jos kerkeet vastata! :))

  1. No siis itseasiassahan ei näillä ihan kamalast ole eroa 😀 Molemmat aika silikonisia ja tuossa Maroccanoilissa ei ihan kamalasti ole sitä itse öljyä. Eli siinä mielessä tuo PM parempi, lisäksi ei kellastuta vaaleaa hiusta kun on väritön! 🙂 Käytössä siis "teho" ja toimivuus on näissä aikalailla sama!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.