Vastauksia kysymyksiin: 4

Olin aivan kokonaan unohtanut nämä viimeiset vastaukset kysymyksiin! Mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan.. 😀

kuinka pitkä oot?
157,2 cm ! 😀

oletko harkiinut toista koiraa bixun kaveriksi? 
Juu olen, haluaisin toyvillakoiran Bixulle pikkusiskoksi!

pidätkö kissoista?
No kyllä pidän kaikista eläimistä, mutta itse olen enemmän koiraihminen

haluisitko hankkia kissan?
En kyllä ja olen niille allerginenkin

mistä keksit bixun nimen? 
Bixun oikea nimi on Bianca ja siitä sitten jotenkin joskus tuli päähän vaan Bixu lempinimeksi 😀 Bianca on italialainen feminiinimuoto valkoiselle, jonka vuoksi Bianca-nimi oli osuva.

Miten paljon rahaa sait teininä/kun asuit kotona? ( Saan ehkä sen 50e kuukaudessa ja haaveillen katselen blogeja joissa on ihania vaatteita! Itsellä kun ei ole varaa ostaa mitään vaatteita kun pari kertaa vuodessa 😀 )
Tosi vähän.. Ehkä siis jotain 20-40 euroa ja niidenkin edestä piti osallistua kotitöihin, jotka eivät luonnollisesti oikein meinanneet kiinnostaa. Joskus ehkä 17-vuotiaasta eteenpäin sain justiinsa jonkun maksimissaan 50-100e omaa rahaa, riippuen pitikö ostaa lukiokirjoja. Äiti tuli aina vaateostoksille paikan päälle maksamaan ja ”tarkistamaan tavaran laadun”, joten vaaterahaakaan ei herunut. Älä huoli, ehdit kyllä vielä tehdä töitä ja ostaa haaveilemiasi tavaroita! ;D

milloin sulla on kesäloma? 
Oli ja meni 🙂

Mikä on haastavinta työssäsi? 
Kaikissa tähänastisissa töissäni tehtävästä riippumatta on ollut haastavinta ehkäpä tarjota asiakkaalle palvelukokonaisuus ja oikeat ratkaisut, jotta palvelukokemuksesta on saatu positiivinen. En ala erittelemään eri työtehtäviäni 🙂

Mikä asia on elämässäsi parhaiten kohdillaan? 
Kaikki osa-alueet ovat mielestäni tasapainossa, joten en osaa eritellä yhtä.

Onko tradenomin opinnot haastavia?

Mietin tradenomin opintoja, mutta pelkään että kusee siihen, ku oon huono matikassa ja tietokoneiden kans… mitä luulet, pärjäänkö silti <3
Eivät oikeestaan, riippuu tietenkin kurssista ja kuinka paljon haluaa opintoihinsa panostaa. Yleensä kontaktien ulkopuolella on paljon kotona tai ryhmissä toteutettavaa hommaa, mikä tietysti vie aikaa ja itseään ei-kiinnostavat peruskurssit voivat tietysti tuntua muita haastavammilta. Itseäni ei myöskään oikein kiinnosta matikka (joku asenneongelma lapsesta asti), jonka vuoksi en myöskään oikein ole siinä koskaan loistanut. Onneksi LITA:lla ei matikka ole oleellinen osa, tietysti kauppamatikkaa käydään jonkinverran, mutta sekin on paljon kiinnostavampaa ainakin omasta mielestäni verrattuna lukion matikan kursseihin. Kouluun mennään sen vuoksi, että opitaan, joten en usko että nuo mainitsemasi seikat estävät koulussa pärjäämisen.

mitä pelkäät yksinasumisessa eniten? 
En mitään. Joskus saattaa alkaa yöllä jännittämään, jos on katsonut jotain kauhuleffaa tai ikävää, ettei ole ketään kuka käyttäisi koiran ulkona, kävisi kaupassa sun muuta jos olet sairaana.

missä olet hyvä ?
No koulussa olin ainakin hyvä vieraissa kielissä ja muissakin lukuaineissa matikkaa lukuunottamatta, ottamaan hommat haltuun, öööö.. (pienenä olisi keksinyt näitä niin paljon enemmän, kuten piirtäminen yms :D) , organisoimaan asioita, ajattelemaan asioita laajassa skaalassa, kasvattamaan chilejä (:D), pitämään puoleni… Kai mä olen vielä jossain hyvä, ei tule näin heti mieleen!

justin bieber vai robin ? 
Ei kumpikaan!! 😀

voisitko tutustua muihin bloggaajiin? 
Voisin tietenkin ja olen tutustunutkin moniin bloggaajiin 🙂

montako (noi) blogia luet ? 
Tosi monia ainakin satunnaisesti, ehkä 20-30 eri blogia. Nyt lähiaikoina on tullut kahlattua läpi vain muutamia.

kuinka usein käytät nettiä ? 
No melkein koko ajan kotona 😀

pelottaako sinua asua yksin ? 
Ei pelota, eikä ole koskaan pelottanut. Isossa omakotitalossa en ehkä haluaisi yksin asua, pelottaisi että joku murtautuu ikkunasta sisään 😀

minkä ikäsenä muutit pois kotoa? pelottiko?
18vuotiaana, eikä pelottanut. Olin jo nuorena tosi omatoiminen, hoidin aika paljon omia asioitani, otin asioista selvää ja etsin itselleni ekan asunnon, järjestin itse tuet, takuuvuokrat sun muut. Eikä pelottanut, koska olin jo nuorempana ollut yksin kotona paljon ja saanut vastuuta 🙂

tietokone vai puhelin?
Tietokone.

kalenteri vai puhelin?
Hmmmmmm…. No vaikka puhelin, vaikka kalenteri onkin mun tärkeimpiä juttuja!

keittiö voi olkkari ? 
Olkkari

vessa vai eteinen? 
No vessa vaikka 😀 Tulee vietettyä aikaa varmasti eteistä enemmän 😀

kenet ulkomaalaisen bloggaajan haluaisit tavata? 
Luen harvoja ulkomaisia blogeja, joten en osaa sanoa! Ehkäpä Rebecca Simonssonin!

kenet suomalaisen bloggaajan haluaisit tavata? 
En keksi, olen tainnut tavata jo kaikki, ketkä olen halunnutkin 🙂

mikä on ollut mieleenpainuvin juttu minkä olet saanut kokea blogisi myötä? 
Löytyy monia kivoja juttuja, kuten vuosi sitten keväänä järkätty Liu Jo:n farkkustailauskisa, jossa tulin kolmanneksi ja vaikka alkukesän blogireissu Tallinnaan.

kuka muista bloggaajista on läheisin ystävisi?
Jutta, Meri ja Viivi

minkä ikäisenä muutit pois kotoa? 
18-vuotiaana

Miten jaksatte olla kaukosuhteessa, kauanko tilanne pysyy samanlaisena vai onko se teidän vakituinen suhteen tila ? 🙂 
Saan viikottain kuulla näitä kysymyksiä ihan lähipiiristänikin ja olenkin päättänyt, etten parisuhdeasioitani enää vatvo blogin puolella, koska ne eivät tosiaan tänne kuulukkaan 🙂 En näe asiassa mitään ongelmaa!

Haluaisiko miehesi koskaan lapsia ? 
En ota valitettavasti kantaa tänne läheisteni asioista.

Miten olette tutustuneet ? 
PY:n siskon ja veljen kautta osittain. Oli muitakin yhteisiä kavereita.

Pelkäätkö verikoetta ? 
Joo ihan superpaljon!! Joudun aina ottamaan sen Emla-puudutuksen, joka yleensä laitetaan vaan lapsille 😀 Verikokeet ja piikit on oksettavinta mitä tiedän! Tosin rokotukset ei ole läheskään yhtä pahoja. Viimeksi soitin ennakkoon työterveyteen, että löytyykö Emlaa ja vastaus oli ei. Kävin ostamassa sen itse apteekista ja apteekin täti tottakai myös oletti, että olen ostamassa sitä lapselle. Kysyin, että ”voiko nämä erilliset tarrat ja töhnän laittaa hyvin itse” (ennen ostanut niitä laastareita) ja vastaus oli ”EI, Eiii!!”, sitten tämä täti taisi kysellä jotain ja todeta, että eihän lapsi nyt osaa itse noita asettaa.. Totesin siihen sitten, että eikun ihan itselleni.. 😀

Siinäpä VIHDOIN loputkin kysymykset ja vastaukset, juhuu!!

6 vastausta artikkeliin “Vastauksia kysymyksiin: 4”

  1. Haha, vika kohta 😀 toivon kyllä et en ite tuu kohtaan hetkee jollon pitää ottaa verikoe, koska multa ei oo ikinä otettu.. Kaikki sanoo et se ei satu mut en kyllä usko!:D

    Ps. Tämmönen jälkikysymys: onks sulla vielä jkl murre vai joko alkaa "stadin slangi" olla tuttu?

    1. Voiei! No ei se oikeasti ihan niin kamalaa ole 🙂 Mulla on vaan jäänyt järkyt traumat! Mun mielestä en kyllä tosiaankaan puhu stadin slangia! Tietty jotain sanoja tarttunut ja mää/ sää ehkä vähän vähentynyt, mutta monien kavereidenkin mielestä puhun edelleen ihan samalla tavalla kun ennenkin. Eli en enää ihan niin jyväskylää kun ennen, mutta enemmän ehkä semmoista "Kirjakieli-suomea" 😀

  2. kohtalontoveri tuon emlan suhteen ilmoittautuu! kammoan myös yli kaiken verikokeita ja pelastuksena on toiminut jo vuosia emla! sitä on kieltämättä vähän noloa käydä ostamassa, kun lähtökohtaisesti apteekkitädit olettavat sen tulevan lapselle… 😀 ihanaa, en siis ole ainoa maailmassa tämän fobiani kanssa :'D

  3. Hahha eikä! Mulla joskus lapsena yks hoitsu sössi sen neulan kanssa ja se meni ihan ohi suonen ja mulla jäi niin järkyt traumat siitä etten oo sen jälkeen koommin halunnut tietää millon pistetään ja katson aina muualle.. Talvella jouduin ottaa yhden kerran ilman emlaa kun mehiläisessä ei ollut, olin niin paniikissa!! loppujen lopuks se ei onneks sattunut yhtään, seuraavalla kerralla taas tuntui enemmän jopa emlan kanssa.. Mut sekin on niin paljon ottajasta kiinni, mut turha ottaa mitään riskejä!! ;D

  4. Haha sama juttu noiden verikokeiden kans! Ennen kävin ostaan emlan, mut luovuin niistä ku ne kutistaa suonia joten multa oli vaikea saada näytettä. Nykyisin siis vaan hengittelen syvään ja mietin olevani rannalla jossain ihanassa paikassa, niin ja kerron pelosta heti alussa ja sit ne tädit suhtautuu siihen erilailla 🙂 rokotteita ku otan ni pyydän aina päästä siihen sänkyyn makaamaan etten vaan pyörry 😀 sit mulle tuodaan verikokeen jälkeen trippi niinku pikkulapselle ku näytän valkoiselta ku lakana 🙂 syynä näihin pelkoihin on kans edelliset huonot kokemukset joita epäammattimaiset hoitajat on aiheuttanut :/

  5. itselle jäänyt verikoekammo lapsuudesta. Oon vaan pelänny et millon "joutuu" menemään kun en ollu varmaan 10 vuoteen käynyt. Mitä enemmän aikaa kului,sitä suuremmaks pelko kasvoi. Muistan et viimesimmäl kerral nuorena käytin emlaa ja se ei juuri auttanut. No nyt vajaa vuosi sitten tuli tilanne,että oli pakko käydä kokeissa. Jotenkin tsemppasin itseni ja se ei tuntunutkaan juuri miltään :). Toki mua hieman aikaa huippasi, niinkuin aina piikkien jälkeen. Rokotuksia olen sentäs ottanut jopa 3 parin vuoden sisään 😀 jotenki ne ei tunnu yhtä pahoilta ku verikoe..vaik ovat monien mielestä paljon inhottavempia. kummallinen tämä mieli :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.