Toive: Hiustenlaitto videolla

Eräs lukija pyysi multa ajantasaista videota siitä, miten aamuisin laitan tukan. Mitään alusta loppuun-videota siitä kuinka kuivaan, suoristan ja kiharran hiukset en jaksanut alkaa kuvailla, mutta tämmöisen kiteytetyn version sain aikaan. Nuo kylnmäkeratiinipidennykset ovat kyllä helpottaneet mun hiusaamuja ihan hurjasti, samoin tietty myös tässä parin vuoden aikana löydetyt upeat hiustuotteet, joista on pikkuhiljaa testaamalla löytynyt ne parhaimmat tuotteet yhteiskäyttöön! 🙂 

 

Ps. Huomasin juuri itsekkin, että tuosta paljon puhutusta uudesta Costume-lehdestä on tällä hetkellä meneillään hurja tarjous. Olen itse ihan huisin laiska nykyään lukemaan lehtiä, lopettanut kaikki lehtitilaukset, jopa Hesarin ajanpuutteen vuoksi, mutta tällä hetkellä harkitsen kyllä vakavasti pistäväni tuosta Costumesta tarjoustilauksen menemään! Neljä numeroa hintaan 13,80 euroa ei kyllä ole paha hinta:) Tarjous löytyy täältä!

20 vastausta artikkeliin “Toive: Hiustenlaitto videolla”

 1. Aika rasvaiset hiukset sulla tossa, suosittelen kuivashampoota pesun jälkeisinä päivinä..

  1. No voin kyllä itse sanoa, etteivät olleet yhtään rasvaiset, kun nyt ei mikään salaisuuskaan ole. Itseasiassa mulla ei jostain syystä rasvoitu hiukset lähes ollenkaan, vaikka olisihan se kiva tietysti, että olisi rasvaisempi iho ja hiuspohja 🙂 Mutta kumma juttu, että joku voi kertoa noinkin tarkasti videon välityksellä, kun minä itse. Edelleen samoilla hiuksilla ollaan, eikä rasvoitusta näy vieläkään.

  2. mun mielest joissain kohdis on vähän likasen näköset, se on eri ku likaset, mut johtuu varmaan väristä joka tekee illuusion juureen.

  3. hahahah lol anot, on kaksi eri asiaa olla likanen tukka ja kiiltävä tukka. Itse näkisin Iineksen hiukset enemmänkin kiiltävänä kuin likaisena. 😀

  4. Juuh 😀 Katsoin ton videon itse uudestaan ja musta on ihan luonnollista, että toi tumma juuri tekee sen kontrastin, se illuusio on myös ihan vastapesyissä hiuksissa, mutta siitä nyt ei valitettavasti pääse eroon kun ihan värjäämällä. Ihme haloo täällä tämmöisestäkin turhanpäiväisestä asiasta 😀

 2. Sun tukka on tosi ihanan värinen, jännä miten toi sun oma tukka ainaki näyttää tommoselta harmaalta/hopeelta eikä semmoselta perus maantienväriseltä 😀

  ja sun silmät on vaa niin superkauniit<3

  1. Varmaan sen vuoksi näyttää, kun se on nyt päässyt vaalenemaan paljon auringossa ja on sitä raitaakin. Oikeasti se on ihan todella tumma! 😀 Ja voi kiitos <3

 3. hyvä video! saisko joskus myös jotain hiustutoriaalii mis vaikka kihartaisit hiuksias? 🙂

  1. Itse olen ostanut lookfantasticistä! Myydään myös Suomessa kampaamoissa vähän kalliimmalla, itse maksoin jotain 12e luokkaa. Kannattaa googlettaa "tangle teezer" 🙂

 4. Lisää hiusvideoita vaan! Vaikka sitä suoristamista tai kihartamista. :]

 5. Aah joo, siis ei tarvii loukkaantua asiasta, mut kyl joo kuivashampoota suositellaan myös 😉

  1. En ole suinkaan loukkaantunut, mutta tiedän kyllä hyvin milloin hiukseni ovat rasvaiset 😀 Jos ne kerta ovat pesunkin jälkeen tismalleen samanlaiset kun tuossa videossa, niin vika on sitten ehkä muussa 😀 Lapsellista joutua väittelemään asiasta.

 6. Onko sulla tuuheat hiukset luonnostaan, vai tupeeraatko tai muuten kohotat tyveä yms? 🙂 Ovat nimittäin ihanan kuohkeat, eikä todellakaan mitenkään likaisen näköiset, höpshöps! Mutta yhdyn muuten edellisiin, eli ois kiva jos laittaisit jotain kihara videotakin 🙂

 7. oisko mitään ideaa sellases että tekisit videomatskuu siitä miten laitat hiukset nutturalle? vai laitako edes koskaan ?:D

 8. Hei haloo, tosiaan lapsellista joutuu väittelee asiasta, mut KAIKILLA ihmisillä rasvottuu normaalisti tyvi pikkasen parin päivän aikana 🙂 Toki sun tummempi väri tyvessä voi korostaa asiaa, mut sehän olis täysin epänormaalia, et jos tossakin ne on ollu päivän pesemättä, ja joskus sanoit et sulla useitakin päiviä (mikä nykyisessä ylihygienia yhteiskunnassa mielestäni täysin jees), niin kyl se tyvi vaan täysin väistämättä ja luonnollisesti pikkasen rasvoittuu 🙂 Eli nimenomaan tyvi videollaki pikkasen sellanen, muutenhan oikein nätit ja sileet hiukset. Ja eihän siinä jos itseä ei häiritse! Mut, kuivashampoo on tähän oiva keksintö. Ja se vain, et kylhän se nyt väistämättä pikkasen videoltakin näkyy selvästi, mikä asian laita on… Sehän on ihan livekuva tosi läheltä? Heh, jep… Mut, pääasia (nimenomaan, haha) ettei itseään häiritse, mut hyvä ihme, facts are facts, cannot be denied… Suosittelen itse lämpimästi kaikille kuivashampoota, hiustenpesuväliä tosiaan voi pidentää, ja kuohkeutta ja muotoiltavuutta ja kestävyyttä kampaukseen tulee rutkasti lisää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.