Löytö Nellyn hullusta alesta

Ei ole tosiaan varmaankaan monelle blogin lukijalle jäänyt epäselväksi, että mulla on ollut jo vuosikausia pakkomielle Calvin Kleinin alusvaatteisiin. Muita en kertakaikkiaan suostu käyttämään, joitakin VS:n poikkeuksia lukuunottamatta. Jenkkireissuilta tulee hamstrattua alusvaatteita aina pitkäksi aikaa, viimeksi taisi Miamin reissulta lähteä mukaan lähes kymmenet rintaliivit 😀 Mutta tosiaan, mikäs siinä kun edullisesti saa. Useimmiten esimerkiksi Macys’illä ja muissa tavarataloissa on CK:sta tarjouksia, esimerkiksi kaikki -20%, mikä on tietty suuri alennus jo valmiiksi edullisiin tuotteisiin! 

Bongasin kuitenkin Nellyn aleista kivoja CK:n alusvaatteita puoleenhintaan ja allaoleva setti lähti tosiaan tilaukseen. Nämä olivat -50% tarjouksessa ja hintaa jäi joku reilu 20euroa, kun käytin samalla sen 7 euron lahjakortin, joka oli kertynyt jostain lähiaikojen yli 50e tilauksesta 🙂 Noita alusvaatteita oli alennuksessa vaikka millä mitalla ja kokojakin vielä hyvin jäljellä! Ja tosiaan, jotkut tuotteet joita silmäilin heti alen alkuun tuolta, ovat jo ehtineet myydä kokonaan loppuun, joten kannattaa toimia ripeään näiden kanssa, mikäli jotain kivaa löytää. 

Aivan ihanan väriset kertakaikkiaan!! 🙂 Setti löytyy täältä.
Liivit löytyvät täältä ja tosiaan ale on vielä suljettu, mutta koodi CRAZYSALE päästää kurkkailemaan vielä niitä parhaita päältä ja tänään vikaa päivää ilmaiset postarit. Aleen TÄSTÄ!

Ps. Mun kaveri Lotta on mukana tässä kisassa, antakaa tekin Iltasanomien sivuilla äänenne numero 7:lle, ainakin mun ehdoton lemppari noista kisailijoista!! 😉

5 vastausta artikkeliin “Löytö Nellyn hullusta alesta”

  1. Ohhoh!!! Onpas maailma pieni. Määki tunnen Lotan! :-))

    Ja Lotta on kyll ehdottomasti paras nuista. Ja muutenki ihana ihminen. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.