12km

Huhhui! Meinasin eilen iltapäivällä tylsistyä kotona kuoliaaksi hommaillessa ties mitä rästitöitä, kunnes oli kertakaikkiaan pakko lähteä ulos vähän tuulettamaan aivoja.. Aluksi ajateltiin heittää Bixun kanssa joku pieni lenkki, mutta lopulta tämä ”pikkulenkki” venyikin 12km mittaiseksi. Pihassa pienet venyttelyt, kylmään suihkuun ja sohvalle makoilemaan, voi sitä hyvää oloa! 🙂

En ole nyt taas Barcelonan jälkeen käynyt puhtaasti vain juoksemassa, vaan lähinnä loman jälkeen yrittänyt taas ottaa spurttia reippailla kävelyillä. Eilen tuli kuitenkin juostua noin reilu puolet lenkistä, Keskuspuistossa kun on vielä pehmeä alusta juosta. Ehkä sitä jo tänään tai huomenna jaksaisi ihan juoksemaankin jo.

Jutan kanssa käppäily lauantaina. Oli muuten lenkkipolut ihmeen tyhjiä lauantai-iltana, wonder why 😀 

Ja eilinen tempolenkki! Sovittiin alustavasti Merin kanssa, että mentäis tänään lenkille vaihtelemaan kuulumisia, saa nähdä millainen rundi vedetään sitten tänään! ;D


Eilen oli muuten ihan ennätyslämmin päivä! Laitoin epätoivoisesti tietty shortsit jalkaan, että saisi edes vähän ylläpitoa tuo mun säärien rusketus, hahah!

Nyt meikit naamaan ja menoksi! Näyttää kohtuullisen synkältä taas toi keli ulkona.. Juu,
taisi olla vähän turhanpäiväinen postaus, mutta tulipa tehtyä kun näitä jaaritteluja niin paljon toivotaan 😀 Illalla sitten muissa merkeissä!

Ps. Vielä viimeiset päivät aikaa hyödyntää tuo Zalandon alekoodi zalandosuomielo, joka siis antaa vielä elokuun ajan -10% alennuksen kaikista yli 50 euron tilauksista. Toimitus ja palautushan ovat aina ilmaisia! Zalandolle kurkkimaan tästä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.