Muistutus: IsoSmilen Crest whitestrips-alekoodit!

Kuuluttelen täällä ensi tämän viikon perjantaina (31.8) umpeutuvien IsoSmilen alekoodien perään siltä varalta, ettei tarjous välttämättä ole uusille lukijoille vielä tuttu. Olen nimittäin lähiviikkoina saanut paljon kommenttia uusilta lukijoilta, jotka ovat vasta eksyneet blogiini. Tosiaan, koodien perään kyseltiin kesällä paljon ja koska koodeja on kevään mittaan ollut useita, veikkaan ettei näitä alekoodeja ole nyt syksyllä hetkeen tulossa. Eli voisin karkeasti suositella, että mikäli on aikeissa tai harkitsee noiden valkaisuliuskojen tai tahnan tilaamista, niin kannattaa toimia nyt 🙂

Ja lätkäisempä tämän uusimman videonkin näistä vielä tähän..

Alennuskoodi syötetään tosiaan ”kuponkikoodi”-kohtaan, jolloin se antaa koodin mukaisen alennuksen. Tilausvahvistus tulee sähköpostiin ja maksu tapahtuu tilinsiirrolla suomalaiselle tilille, helppoa ja turvallista! Toimitus siis tapahtuu Jenkeistä ja omat pakettini olen saanut yleensä viimeistään kahden viikon kuluessa.
Ja tässä vielä koodit:
5e alennus, 1 hammastahna PLUS liuskat.
ALEKOODI: SA554744
20% ALENNUS, 4 x vain hammastahna.
ALEKOODI: SA244922
25% ALENNUS, 4 x hammastahna PLUS liuskat.
ALEKOODI: SA255955

4 EURON ALENNUS kaikista vähintään 36euron
tilauksista
ALEKOODI:
SA569442

Ja veikkaisin, että tuo alin koodi varmasti on käytännöllisin, eli alennuksen saa tilatessa liuskat tai esimerkiksi kaverin kanssa kaksi tahnaa kimppatilauksena, eikä tulliriskiäkään ole 🙂 Vaikka IsoSmilelta saamani palautteen mukaan harva paketeista tulliin jää.

Ja suosittelen edelleen sitä Crestin Glamorous white-tahnaa (myös Vivid-tahnaa toki) todella lämpimästi!! Mikäli tilaa liuskat, suosittelen tilaamaan sitten jemmaan ”jälkihoitoa” tai ylläpitoa varten toisella tilauksena nuo kaksi tahnaa, jolloin saa ns. tupla-alennuksen. Postarithan sisältyvät hintoihin. Liuskoista suosittelen Advanced sealeja tai Professional effectsejä. Aikaisempi postaus näistä löytyypi täältä.


Ja se vakkari-vinkkihän on aloittaa vihloville hampaille tarkoitetun hammastahnan käyttö samaan aikaan, kun pistää tilauksen menemään, niin pääsee heti paketin saapuessa aloittamaan valkaisukuurin ilman vihlontaa 🙂

IsoSmileen TÄSTÄ!

6 vastausta artikkeliin “Muistutus: IsoSmilen Crest whitestrips-alekoodit!”

  1. Osaatko sanoa, kannattaako Crestin tuotteita käyttää mikäli on helposti reikiintyvät hampaat tai jo valmiiksi reikiä hampaissa? 🙂

  2. Itselläni ei ole ollut reikiä hampaissa koskaan, mutta kaverillani reikiintyy helposti ja hän on crestien suurkuluttaja, ei ole kertonut mitään haittavaikutuksia! 🙂

  3. hei vähän hölmö kysymys mutta kysyn nyt kumminkin 😀 eli otetaanko toimituskuluja huomioon tossa "tullirajassa" vai vaan itse tilauksen hinta?

  4. Voi harmi! Mä juuri klikkailin onnellisena ostoskoriin tuotteita ja huomasin vasta tässä vaiheessa, että eihän nämä alennukset enää ole voimassa 🙁

  5. moi! aattelin kysästä ehkä tämmöstä tyhmää kysymystä, mutta siis tuleeko ilmotus erikseen sieltä isosmilestä kun laskun maksu on mennyt perille? 😀 tilasin perjantaina ja maksoin tilisiirrolla niin tuleeko sieltä erikseen ilmotus että maksu on mennyt perille?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.