Asu 270812

Oujee, nyt olisi sitten varattu kertakaikkiaan aivan huisi talviloma, kohdetta en tosin vielä paljasta, mutta pääsee alkuvuodesta juhlimaan valmistumista sitten ihan olan takaa relailemalla! 😉

Työasuilla taas mennään.. Aika tylsiähän nämä loppujen lopuksi ovat jos nyt vertaa vaikka siihen, kuinka pukeudun vapaa-ajalla, mutta kun näitä on kovasti toivottu, niin saamanne pitää! Mulla on taas vaikka mitä postausta jemmassa, kun sain eilen illalla vihdoin aikaiseksi purkaa tota kameraa vihdoinkin. Barcelona-kuvista olen kuitenkin ehtinyt käydä läpi noin puolet, mutta joo, postausta on tulossa. (Ja olin kyllä ihan oikeasti siellä, hahah!)

Aloin toissapäivänä bussissa kuuntelemaan musiikkia iPhonesta ja huomasin sitten
ladanneeni ilmeisesti sunnuntain lenkillä ”vahingossa” iTunesista mm.
Jean Sibeliuksen mieskuoron jääkärimarssin.. No eihän siinä, pitää
vissiin ottaa aktiiviseen kuunteluun 😀 En kyllä ymmärrä, miten oon
vahingossa saanut klikattua sen lataukseen, se salasanahan siis pysyy
”avoimena” kuitenkin sen jonkun aikaa sen jälkeen kun on tehnyt jostain
muusta kappaleesta oston. Hieman kieltämättä eilen ihmetytti, että mikäs
täältä lähtikään nyt sitten soimaan..

Paita, JC / hame, Mango / baltsut, Bianco

No mutta, Bixu kävi maanantaina tosiaan vihdoin ja viimein
trimmissä…
Turkki oli kuonosta ja muutenkin jo niin pitkä, että mulla alkoi palaa
järki harjailun kanssa ja koska en itse ole vieläkään saanut aikaiseksi
sitä trimmaamista
opetella, niin täytyy näiden lähiseudun trimmaajien armoilla, joille on
aivan törkypitkät jonotusajat. No mutta Bixu teki kampaajalla vähän
radikaalin päätöksen ja ajattiin ekaa kertaa ikinä ”tukka pois”! Eli nyt
mennään seuraavat pari kuukautta ilman Bixun tuntomerkkiä, pompulaa,
mikä sillä on ollut siis ihan aina pennusta asti. Vaatii vähän
totuttelua myös mulle, mutta nopeastihan se tukka kasvaa onneksi.. (Ja
mun hauva näyttääkin taas ihan villakoiralta). Mietittiin miehen kanssa,
että saako pieni nyt jonkun identiteettikriisin, mutta näyttää olevan
ihan tyytyväinen, eteenkin kun ei enää putoa silmille niitä haituvia 😀 
Nyt kolmas lattemukillinen ja aamutoimiin! Kivaa päivää teille, kohta se syyskuu jo kolkutteleekin. Mä ajattelin kuitenkin vielä mennä tällä ”ilman sukkiksia”-meiningillä. Oon tässä pohtinut, että mihin asti se on näin yleisesti suvaittua edes ?!

Ainiin ja tänään on vika päivä hyödyntää tuo Yves Rocherin alennuskamppis, joka tarjoaa ensimmäiseksi ostoskoriin klikatun tuotteen -30% alennuksella ja vielä ilman postikuluja!! 

Ja myöskin tuo oma koodini YRIINES on edelleen voimassa ja antaa kaikista yli 7,50e tilauksista -20% alennuksen. Kannattaa vielä hyödyntää ainakin tuo -30% tarjous ja ilmaiset postarit esimerkiksi vaikka itseruskettaviin näin syksyn kynnyksellä värin ylläpitämiseksi, nämä löytyvät täältä 😉 (Itse ajattelin nimittäin syksyllä pitkästä aikaa sortua näihin, mutta aiheesta myöhemmin) Yvesille TÄSTÄ!

.

17 vastausta artikkeliin “Asu 270812”

 1. Hyvää nimipäivää!! 🙂 -R

  P.S. On muuten hankala jättää sulle kommenttia, kun mä en ikinä saa tota sanavahvistusta oikein..

  1. Aijaa voiei! mua kans ärsyttää se sanavahvistus! 🙁 mutta jos otan sen pois, niin poistan samalla kyllä mahdollisuuden kommentoida anonyyminä, pöhh! Ja kiiitos <3

 2. Onks sille joku syy, ettei sitä kohdetta voi paljastaa? Jotenkin ärsyttää sellaiset, jotka kertovat jotain mutta eivät sitten kuitenkaan kerro mitään :<

  1. Juu no eipä siinä mitään salaista ole.. Tosiaan Havaijille lähden. Oon innoissani ja tottakai siksi sen kerroin, en vaan itse jaksa aina nostaa kamalaa "meteliä" näistä mun reissuista, että "mäpäs nähden nyt Tahitille, sitten Ausseihin ja nyt neljättä kertaa Havaijille kun on niin pirusti rahaa :D" kun ne on MULLE niin perusjuttuja, mutta joku toinen ei välttämättä voi käsittää miten yksi ihminen sitten taas reissailee paikkoihin, jonne toinen ei välttämättä ikinä pääse.

   Kai se nyt jossain vaiheessa olisi selvinnyt, mutta jooo.. Kaikki ei vaan ymmärrä sitä, että joku pääsee matkustelemaan vähän toista enemmän. Tai miten nyt sen selittäisin :/ Eipä sen suurempaa salaisuutta!

  2. ""että "mäpäs nähden nyt Tahitille, sitten Ausseihin ja nyt neljättä kertaa Havaijille kun on niin pirusti rahaa :D" kun ne on MULLE niin perusjuttuja""

   No just sitähän sää teet… ja teit juuri… Eiks tää sun koko blogi ole vähän samaa. Mää ostin tätä ja tätä kuusi kappaletta, tilasin sitä ja tuota, matkustin sinne ja tänne. Ellei niist haluu tehä numeroo, niin silloha niist ei sit vain puhu yhtään mitään. Eiks se ole aika yksinkertasta…

  3. Juu no eihän se ole mikään salaisuus, mutta tosiaan tästä matkustelusta on aiemminkin ollut täällä keskustelua ja olen todennut, että muut ostavat sen uuden auton, toiset reissaavat ja niin edelleen 🙂 vastasin nyt kysymykseen, kun kerta sitä kysyttiin. Onneksi kaikki osaavat kuitenkin loppujen lopuksi huolehtia niistä omista raha-asioistaan. Itse koen kuitenkin ostavani tavaroita tarpeen ja aika usein palautankin niitä, jossen kotona koekkaan tavaroita mieleisiksi. Aiemmin en olekaan näistä reissuista puhunut kun vasta ihan matkakohteessa paikan päällä.

  4. Ja juu.. tiesin itsekkin, että tähän kommenttiini tulee juuri tämmöistä vastausta, joten olisi täytynyt vain olla kommentoimatta koko asiaa, kuten tähänkin asti. Koen kuitenkin mainostavani blogissa yletöntä kulutusta melko vähän ja koen kulutukseni olevan kuitenkin ihan tasapainossa tulojeni kanssa. Mun mielestä se, että esittelen täällä kerran vuodessa uuden ihanan laukun ihan vain siksi, että olen siitä niin innoissani, ei tee blogistani juuri tämmöistä, kuten ensimmäisessä kommentissani mainitsin. No, mutta. Loppuunkäsitely omalta osaltani.

 3. Hei, tärkeä kysymys. Mitä sää teet kun liuskat on olleet sen puoli tuntia? Otat ne pois ja huuhtelet suun? Tilasin eilen ne liuskat, kiitos paljon alekoodeista ja vinkeistä. Ootko muuten itse ikinä aiemmin käynyt valkaisussa? Kun sulla on niin mielettömän valkoiset hampaat =)

  1. Joo mä yleensä huuhtelen suun ! 🙂 jotkut kai jättävät sen geelikerroksen, mutta musta se on jotenkin äklöä 😀 En ole koskaan käyttänyt muita valkaisuja kun crestejä, eli toimivat kyllä!!

  2. Joo ei kai se geeli voi olla kovin terveellistä niellä.. Tulisivat nyt jo pian postissa 🙂 Tilasin perään myös sen hammastahnan. Vielä pitäisi hommata joku hammastahna siihen vihlontaan. Siis vaikka näen noi sun hampaat niin en voi uskoa, että se tekis mitään vastaavaa mun kalustolle 😀 Sulla on varmaan ollu jo ennestään paljon valkoisemmat kun mulla.

 4. Ihan mieletön blogi <3! Paras lukemani blogi tähän mennessä ja oon ihan koukussa:) loistavaa alkavaa syksyä sinulle kaunotar :)!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.