Vinkki: Täydellinen parka

Oijoi, pitkästä aikaa Nellyn uutuuksia selaillessani huomasin valikoimiin tulleen aivan ihanan, aikalailla omaa Zaran parkaani muistuttavan version Soaked in Luxuryltä (jolla on muuten vaikka mitä muutakin kivaa täällä)! Monet olivat kiinnostuneita tuosta omasta Zaran kappaleestani, joten tässä voisi olla korvike niille, ketkä eivät ehkä takkia Zarasta saaneet. Hintakin on aikalailla samaa luokkaa 🙂 Nyt näitä kivoja sitten tietysti löytyy, kun on omansa onnistunut löytämään… Tyypillistä.

Takki löytyypi TÄÄLTÄ!
Ja tuo oma versioni.
Ja olen jälleen pahoillani, että kommentteihin vastaaminen tosiaan hieman kestää! Haluan vastata jokaiseen ajatuksen kanssa, jonka vuoksi pyrin tällä viikolla varaamaan ”rauhallisen hetken” niihin perehtymiseen. Tosiaan, kun kirjoitan blogia vapaa-ajallani, jota nyt ei ole aivan mielin määrin, niin toivon, että ymmärrätte näitä pieniä viivästyksiä! Nyt kun kuitenkin tähän postaustahtiin olen päässyt ja pyrin tässä pysymään kiinni, niin olen lähipäivinä lähinnä yrittänyt keskittää ajankäytön noiden kuvien siirtämiseen koneelle ja kuvatiedostoihin. Toivon, että ymmärrätte!! 🙂
Nyt kuiteskin Merin kanssa kiertämään Töölönlahtea kun jäi aiemmin viikolla väliin ja sitten ehkäpä toivottavasti paneudun niihin kommentteihin!

3 vastausta artikkeliin “Vinkki: Täydellinen parka”

  1. Onpa ihanan hyväntuulinen tää sun blogi 🙂 Musta tuli just uus vakkarilukija! Postauksiakin tulee niin tiuhaan että aina on uutta luettavaa. Jatka samaan malliin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.