To 30.8

Pidettiin viikonloppuna Viivin kanssa mun luona salaattikestit.. Tuli taas todettua, kuinka suuret vatsakivut saan aina salaatin jälkeen. Mut nyt vain on näköjään luotu 100% lihansyöjäksi, mitäs sitä enää kiistämään, vaikka kuinka olen yrittänyt salaatteihin totutella 😀 Kai se ruoansulatuskin pikkuhiljaa tuon sulattamiseen tottuisi, mutta ehkä pitäydytään jatkossakin niissä pihveissä, öhömm…

Ja chili-päivitystä!! Voimissaan ovat ja palkoja kasvaa! Kohta en näe enää edes ikkunasta ulos, kun noi puskat alkavat olla jo sitä mittaa. No mutta muutaman viikon päästä sitten keräämään satoa 😉
Tulin juuri leffasta, oltiin Mertsun ja muutaman muun ystävän kanssa Magic Miken ensi-illassa. Oliko teitä muita siellä? Itse juoni nyt oli vähän mitä oli, mutta joo. Ehdin ekaa kertaa miljoonaan vuoteen vaihtaa kuulumisia vanhan blogitutun Janninkin kanssa (tai olin ylinpäänsä elokuvissa), vaikka kiire takaisin kotiin oli kova. Tullut taas juostua koko päivä edestaas..
Nyt Been kanssa iltalenkille ja unille 🙂
Ja tuo Costumen tutustumistarjous on edelleen voimassa. Eli 4 numeroa uutta vahvasti muotiin painottunutta lehteä nyt tarjouksena sillä 13,40 eurolla. Ei lainkaan paha. Tarjouksesta lisää täältä!

6 vastausta artikkeliin “To 30.8”

  1. Vautsi, komeet chilit! Määääkin haluun tollaseksi ylipuutarhuriksi 😀

    Luin joskus jostain, että esim. raakaruoka ei sovi suomalaisille, kun kypsentämättömät kasvikset ei sula yhtä nopeasti/hyvin. Ei siis turhaan kannata ryhtyä salaatinpuputtajaksi, syöt vain niitä kasviksia jotka maistuvat eivätkä aiheuta vatsanväänteitä 🙂

    -Aino

    1. HAhah! Joo toi voi olla totta, varmasti pitäisi vähän totutella niihin, niin alkaisi vatsakin vähän paremmin raakaravintoa käsitellä 😀 Huh!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.