Alekoodeja elokuun viimeiselle päivälle!!

Nyt elokuun lopussa, eli tänään vanhenee muutamakin hyvä alekoodi ja ajattelin vielä tehdä viime hetken muistutuksen näistä koodeista! 🙂

Alekoodi zalandosuomielo antaa tosiaan -10% alennuksen kaikista yli 50 euron tilauksista uudesta muodin verkkokaupasta Zalandosta vielä tänään. Zalandosta kirjoitinkin jo aikaisemmin tässä postauksessa ja olen aivan rakastunut verkkokaupan tuotevalikoimaan!! 🙂 Toimitus ja palautushan ovat aina maksuttomia. Zalandolle TÄSTÄ!

Fall Collection 2012 300x250

IsoSmilen alennuskoodit ovat myöskin voimassa vielä tänään 31.8.2012 saakka, eli vielä ehtii tilata liuskat tai tahnat ja saada valkoisemman hymyn alkusyksyn kunniaksi! 😉 Lisätietoa ja löydät tästä postauksesta. Luulenpa, että varmaankin tuo alimmainen koodi on ollut suosituin! Ja tosiaan, mikäli näitä harkitsee, niin kannatan tilausta nyt, koska luulen ettei koodeja hetkeen ole tulossa. Koodi syötetään kuponkikoodi-kohtaan. IsoSmileen TÄSTÄ!

 5e alennus, 1 hammastahna PLUS liuskat.
ALEKOODI: SA554744
20% ALENNUS, 4 x vain hammastahna.
ALEKOODI: SA244922
25% ALENNUS, 4 x hammastahna PLUS liuskat.
ALEKOODI: SA255955

4 EURON ALENNUS kaikista vähintään 36euron
tilauksista
ALEKOODI:
SA569442

Yves Rocherin alennuskoodi YRIINES antaa –20% alennuksen kaikista yli 7,5 euron tilauksista ja on voimassa vielä syyskuunkin, 30.9.12 saakka. Omat lempparituotteeni löytyvät tästä postauksesta ja Yvesille shoppailemaan TÄSTÄ!

.
.

var uri = ’http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(js)g(20111288)a(1854317)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(”);

.
.
Ja Ellos taas tarjoaa tällä hetkellä -40% alennuksen kalleimmasta tuotteesta, mikä on aika huisi tarjous, etenkin mikäli on jotain hinnakkaampaa hankkimassa. Ellokselle TÄSTÄ!

.
.

var uri = ’http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(js)g(18622480)a(1854317)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(”);

.
.

Ja LookFantasticille taas samankaltaisia koodeja, joita itse käytin hyväksi viimeksi tehdessäni tilauksen (postaus täällä). Eli mitä suuremmalla summalla teet ostoksia, sitä suuremman alennuksen saat, helpoiten saat tietty tutkailtua ostoskorin tilannetta vaihtamalla sivun valuutan heti alkuun puntiin. Ja koodi syötetään ”promotional code”-kenttään. 
 

Itse suosittelen näitä Look Fantasticin
(ja muitakin hyviä Brittinettikauppoja) ja heidän alekoodejaan sen
vuoksi, koska alekoodit antavat jo valmiiksi edullisiin
kampaamotuotteisiin vielä aivan huisin lisän ja tokihan tuolta löytyy
siis muutakin kun niitä kampaamotuotteita.. En edes muista, milloin olisin viimeksi ostanut Suomesta kaupasta jonkin kampaamotuotteen. Maksu onnistuu mm.
PayPalilla, luottokorteilla ja huom (!) myös electronilla, mikäli se on
vain vahvistettu verkkokäyttöön sopivaksi! Ja tullivaaraahan ei ole,
koska toimitukset tapahtuvat Brittien sisältä! Nykyään LF:llä on myös ilmaiset maailmanlaajuiset postarit, mikäs sen parempaa 😉 Nämä koodit voimassa myöskin vielä tänään. Look Fantasticille TÄSTÄ!
Toivottavasti tästä löytyi nyt ainakin jokaiselle jotain! 😉
En nyt ehtinyt kunnolla kirjoittaa aamuturinoita, kun meni eilen ”niin myöhään”, eli melkein yhdeksään kun olin kotona, etten ehtinyt tehdä ennen nukkumaanmenoa valmiiksi mun vakioita ”aamujärjestelyitä”. Mutta illemmalla luvassa videopostausta, jee!

2 vastausta artikkeliin “Alekoodeja elokuun viimeiselle päivälle!!”

  1. vihdoin ja viimein laitoin eilen tilaukseen!! ihanaa ku tuli nuo alekoodit 🙂 ootko sä juonu kahvia iha normaalisti ton kuurin ajan? mä oon sellanen kahvinarkki et en tiedä miten selviää jos ei saa aamukahvia 😀

    1. Joooo oon juonut!! itse kans stessailin sitä hulluna, kun en myöskään ilman kahvia pärjäisi, mutta en tosiaan huomannut vaikuttavan mitenkään, eli ihan rauhassa litkimään ;D en tosin juo maitoa mustana, vaan lattea, niin se nyt ei varmaan niin pahasti tummennakkaan! Ehkä sit vaan pesee aina kahvin jälkeen hampaat kunnolla tms 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.