Hiustenlaittoa videolla vol 2

Hiusten kihartamisesta ja suoristamisesta pyydettiin lisävideota, joten tein nyt tällä kertaa version jossa vähän kerron miten tukkaa noin yleisesti muotoilen ja muuta todella mielenkiintoista.. 😀 Ja tosiaan, ei varmaankaan kovin yllättävää, että loppui taas muistikortti kesken! Onneks odottaa kaapissa uusi kortti paketissa, niin ei tarvitse aloittaa tota tuskaa kuvien poistamisen kanssa. 

 

Kivaa viikonloppua!! Tulin just kaverin kanssa reippaalta kävelyltä ja ajattelin kohta raahata tietokoneen ja Bixun parvelle ja katsoa maratonin Näkijää. (Dexter muuttu ihan paskaks viidennellä tuottiksella, laitoin bänniin…… En halua tehdä kuitenkaan juonipaljastuksia :D)
Alla päivän toinen postaus 🙂

21 vastausta artikkeliin “Hiustenlaittoa videolla vol 2”

  1. Nyt katsoin ton uudestaan, en tajua itsekkään miks toi heiluu!!! kamera oli kuitenkin koko ajan paikallaan, en tiedä tarkensiko se sit koko ajan eri paikkaan, mut youtubessa tuli kylllä joku ilmotus et joku häiriö, veikkaan et se johtuu siitä.

 1. Dexterin 5. kausi on huono, mutta 6. taas hyvä 🙂 Anna sille vielä mahdollisuus!

  1. Joo siis järkytyin moneksi päiväksi siinä vaiheessa kun se yksi kuoli siinä neljännen lopussa (ei juonipaljastuksia muille hihi), että meni totaalisesti järki.. Mutta hei kiitos!!! Ehkä mä en sittenkään anna periksi 😉

 2. Hei, samaa mieltä, 5. kausi ei kyllä sykähdyttänyt ollenkaan, mutta 6. kausi sen sijaan on tosi hyvä! Ja hui, sitä loppuratkaisuakin! Innolla 7. kautta odottelen 🙂 Kannattaa siis vielä katsoa.

 3. Jos ymmärsin oikein niin sulla on pidennykset ? Jos on niin ÄLÄ missään nimessä käytä mtn tehohoito juttuja .. se on vähän niinkuin laissa kieletty kun on pidennykset …

  1. No niinhän sitä sanotaan 😀 Mutta mulla on siis kuudetta vuotta pidennykset, oon käyttänyt vaikka mitä tuuheuttavia, rekkuja yms, eikä yhdetkään hiukset menneet pilalle. Tässä vuosien varrella aikalailla oppinut noista tuotteista, että millä saa pysymään oman tukan hyvänä, nimenomaan mm. tolla redkenin all soft heavy creamillä 🙂 musta noi säännöt on vähän höpöhöpöä, näin ihan omalla pitkällä testailulla ja 6v kokemuksella 🙂 Tietty varmasti jotkut kovasti rakennepaikkaavat voivat sitä hiusta karhentaa, itse en tätäkään ole huomannut, vaikka oonkin tämmöinen "radikaali" näiden sääntöjen suhteen!

 4. Biksu on niin ihana!
  Mutta kuka käyttää Biksua ulkona niin aikoina, kun olet töissä? Ainakin meiän koirakoulun mukaan maksimiaiksi koiralla on viisi tuntia, jonka koira voi olla käymättä pissalla. Siis kyllähän moni pitää vaikka 10 tuntiakin ja koira ei pissaa sisälle, mutta se menee sitten jo lähes eläinrääkkäyksen puolelle.
  Toivottavasti sulla on Biksulle hyvä hoitopaikka tai pääset käymään useasti päivän aikana kotona. Muuten pieni joutuu kärsimään. 🙁

 5. Mun Tangle teezerin paketissa ainakin luki, että "do not use with heat". :O Oon miettiny monta kertaa tän kesän aikana, ku mulla on se ollu, että sen kanssa ois kiva föönailla, mutta en oo sit vaan sitä föönatessa käyttäny just tuon ohjeen takia. 😀 Vaikkei föönini varsinaisesti kuumaa puhallakaan, ellei pistä puhaltamaan… Onko ne piikit jotenki pehmenny tms.?

  1. hmmmmm mitä ihmettä!! mä en oo nähny tommosta vaikka luin ne ohjeet :O tosi outoa, en tiedä miksei sitä saisi käyttää föönin kanssa? mut joo, en oo kyl huomannut et se ois mikskään (onneks) mennyt 😀 mut toisaalta mullakaan ei oo kovin kuuma se fööni!

 6. Minkä merkkinen toi sun kiharrin on ja onko se ollu hyvä, sillee eittei polta hiuksia? 🙂

 7. Mukavaa, videoita taas! Toivoisin videolla korujen asuun yhdistämisvinkkejä. Sinulla oli joskus aiemmin korupostaus, jossa pohdit että tälläisen voisi tehdä. 🙂 Myös juhla/bilemeikki videolla olisi kiva nähdä. Unohtamatta tietysti perus höpöttelyvideoita.

  Terkuin
  Maria

  1. Joo niin oli, silloin olin glitterissä vielä töissä. Nyt oon jotenkin karsinut korujen käyttöä tosi paljon ja heittänyt niistä suurimman osan kirppiskasaan, en tiedä onko musta enää tekemään sitä postausta! 🙁 Mutta bilemeikkivideon voin toki tehdä vaikka sitten kun seuraavaksi osuu semmoinen meikki eteen! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.