La 1.9

Hellurei ja lauantaita! (Kirjoitin ensin maanantaita, öhömmm..) Tänään on tullut hääräiltyä taas vaikka mitä tiskausta lukuunottamatta, joka vielä olisi edessä. Ei nimittäin mitään mun lempparipuuhaa. En jaksanut mitään kummoista kokkaillakkaan, joten aikalailla mentiin noilla aineksilla, mitä jääkaapista löytyi ja tuloksena oli taas vakkari soijamakaroonilaatikko. Sitä syödäänkin sitten ainakin seuraavat viisi päivää 😀 
En oo ole moneen kuukauteen flunssassa ja tässä vähän koko ajan koputellut puuta sen suhteen, että milloin se syysflunssa sitten iskee. Muutaman päivän olen ollut jotenkin tosi uupunut, ääni painoksissa ja nenä tukossa, joten yritän nyt viikonlopun ottaa rauhallisesti ja tankata kaikenmaailman rohtoja, ettei tämä ainakaan tästä pääsisi pahenemaan.

Olenkin täällä varmasti kertonut siitä, kuinka olen nyt lähes tämän vuoden Helsinkiin muuton jälkeen ollut tosi kiireinen ja koko ajan tekemässä jotain, ettei ole vain kertakaikkiaan ollut aikaa hoitaa asioita, jotka olisi pitänyt hoitaa jo ajat sitten. Tai sitten kun sitä aikaa on ollut, en vain yksinkertaisesti ole noita hommia sitten muistanut hoitaa ja puuhaillut jotain aivan muuta.. Kuten en edelleenkään ole uusinut mun viime syyskuussa vanhentunutta henkilökorttia, miettikää nyt mua. Saisin kyllä hävetä 😀

Tänään mulle tuli tosi hyvä mieli yhdestä asiasta. Puhuin aamulla mun isän kanssa puhelimessa niitä näitä ja asia johti sitten toiseen. En tosiaan tunne yhtään sukulaista isäni puolelta, muutamaa lukuunottamatta, jotka tiedän lähinnä nimeltä ja nämäkin isän äidin puolelta. Mua harmittaa asia tosi paljon. En esimerkiksi ehtinyt koskaan tavata kumpaakaan isovanhemmistani isän puolelta. Keskustellaan usein isän siskopuolesta ja mun serkkupuolesta, jotka asuvat siis täällä Helsingissä ja meillä on ollut puhetta noin satamiljoonaa kertaa laittaa hommat pyörimään ja sopia treffiä näiden mun sukulaisten kanssa. 
Tänään sitten aiheen tullessa taas esille päätin sitten hetken mielijohteesta ottaa puhelimen käteen ja soittaa tälle mun serkkupuolelle, jonka olen nähnyt muistaakseni kerran aikaisemmin ja siitäkin on aikaa jo joku lähestulkoon 20v. Ja onneksi soitin! Turistiin niitä näitä ja sovittiin, että pistetään koko porukalla treffit pystyyn heti kun aikataulut sopivat yhteen. Mulle jäi tästä kertakaikkiaan niiiin hyvä mieli, että aloin melkein itkeä ja alkoi toisaalta harmittaa ja ihan totta nolottaa, miksen ole aiemmin ottanut asiaa hoitaakseni. Kuinka sitä aina keksii kaikkea muuta niin ”tärkeää tekemistä”, joilla täyttää päänsä ja kalenterinsa, jottei ehdi edes kiinnittää huomiota niihin asioihin, jotka oikeasti ovat tärkeitä, koska liian myöhään on vähän turha alkaa katua sitä, minkä on jättänyt tekemättä. Tiedostan asian hyvinkin, mutta tämmöinen suorittaja mä nyt vain olen. Mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan! 🙂 Lisäksi kuulin mukavana yllärinä, että serkku ja tämän 7-luokkalainen tytär kuuluvat myös blogin lukijoihin (isi ja sen suuri suu kun kertoo tästä kaikille :D), joten terkut sinne, hihih!

Mutta takaisin tiistain työasuun..

Hame, Zara / paita, Mango (tämä on itseasiassa yksi mun lempivaatteista) / baltsut, Bianco

Nyt yritän keräillä voimia, jospa jaksaisin lähteä vielä illalla piipahtamaan vesilinjalla yhteen baariin juhlimaan Annan synttärikemuja! Vedin just jotain uutta energia-Beroccaa, saa nähdä tehoaako.
Ja tosiaan. Ensimmäinen syyskuuta ja nyt se syksy sitten näköjään kirjaimellisesti alkoi, jos nyt on tuohon keliin katsomista! 😀

12 vastausta artikkeliin “La 1.9”

 1. Oot tosi rohkee, ei varmasti moni uskaltais tolla tavalla ottaa yhteyttä! Huippua, toivottavasti teille tulee kivat treffit ja tulevaisuudessakin kivoja juttuja 🙂 Oon lukenu sun blogia jo aika kauan mutta en varmaankaan koskaan kommentoinu, kiitos kivasta ja aidosta blogista! Ihanaa että joku muukin on välillä vähän saamaton 😉

 2. Hei! Pakko ottaa yhteyttä… Näin sut tänään ulkona ja tulin juttelemaan sun kanssa. Ihan mahtava henkilö olet! Tän päivän näkeminen ja sun avoimuus oli vaan niin ihanaa että kiitos kun jaksat meitä lukijoita kuunnella 🙂 ihan symppis olet!
  T. Veronica

 3. heyyy, saako triwan kelloja pienennettyä itse tai kellosepän avustuksella? siis niitä muovipalarannekkeisia.

  1. Joo saa itse tosi helposti. Tietty myös kellosepällä, jossei itse jaksa näpertää! Mukana pitäisi tulla semmoinen tikku millä irroittaa ne palat 🙂

 4. Iines auta! Yritän luoda omaa blogia mutta en saa muokattua ylätunnisteen (blogin otsikon) sijaintia. Se on tällä hetkellä vasemmassa reunassa vaikka haluaisin sen keskelle ja vähän alemmas. Vähän niikuin sinulla. Olisi myös kiva että otsikko toimisi linkkinä blogin etusivulle, niinkuin sinulla. Toivottavasti osaat auttaa, meinasin menettää hermoni jo useampaan otteeseen eikä bloggerin ohjeistakaan ollut mitään apua 🙁

  1. Oon maailman huonoin noiden kanssa 🙁 mulla on varmaan tossa mallissa jo valmiina ollut se noin, koska en muistaakseni ole noita tunniste-juttuja muuttanut! en edes tiedä saako sitä muutettua… pöh, kuten sanoin, oon tosi huono näissä! :/

 5. Osaisitkohan auttaa mua kalpeus-ongelman kanssa? 🙂 Eli oon tosi vaalee eikä vaivalla hankittu rusketus kauaa pysy. Solarium on mulle tietyistä syistä ehdoton ei. Käytän aurinkopuuteria, mutta varmaan olis parempiakin aurinkopuutereita olemassa? Lisäks oisin kiinnostunu jostain kevyesti päivetystä antavasta voiteesta joka olis helppo levittää (ts. ei tarvis joka ilta omistaa puolta tuntia levitykseen ja paineilla menikö tasaisesti). Tarviiko itseruskettavaa käyttää vartalolle vai voiko sitä laittaa vaan kasvoihin?

  1. Mä en oikein käytä itseruskettavia niin en osaa ottaa kantaa! Kai niitä voi pelkille kasvoillekkin käyttää? 🙂 Tietty voi sitten tulla suurempi kontrasti kasvojen ja tumman muun ihon kanssa? Varmasti joku asteittain päivettävä voisi toimia? 🙂

 6. Ei ole kovin konservatiivista toimistopukeutumista syyskuussa 😀 Suomalaiset naiset on toimistoilla sen näköisiä että ovat lähdössä bilettämään.

  t. Akateemikkomies

  1. No elokuun "helteiltä" tämä. Luonnollisesti en itse kuitenkaan heilu toimistolla t-paidassa, joten jakku oli tuossa päällä. Siitä konservatiivisuudesta nyt voi olla montaa mieltä.. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.