UGGsit ShopBopista!

Huomasin jo kesällä, että ShopBopista löytyy melko laaja valikoima UGGseja. Mun aiemmat EMUt alkavat olla jo sitä luokkaa, että ovat talvisin lähinnä koiranulkoilutuskäytössä tuossa lähipuistossa, joten uusien pakkaskeli-saappaiden hankinta tulisi varmasti jo kyseeseen. Monta vuotta EMUihin luottaneena olen laittanut nyt harkintaan myös UGGsien hankinnan ensi talveksi! Mulla oli näistä aiemmin kamala koko-ennakkoluulo, mutta testasin viime talvena mun kaverin UGGseja, jotka istuivat jalkaan aivan ihmeen hyvin, vaikka olivatkin siis omaa kengänkokoani 3 kokoa suuremmat! 😀 

Pähkäilen nyt lähinnä tall bootsien ja short bootsien välillä.. Toisaalta olen noissa EMUissa tottunut korkeampiin varsiin, mutta pelkään taas että jos päädyn valitsemaan nuo short bootsit vaihtelun vuoksi, ovat ne varret sitten liian lyhyet vaikka aikamoinen pätkä olenkin. 😀 Väriä ei kylläkään tarvinnut kauaa pohtia, nimittäin tuo chestnut (kuten alimmassa ja kolmanneksi alimmassa kuvassa) on ehdoton lemppari!

Kumpia itse suositte shorteja (alin kuva) vai talleja (ylemmät)? Auttakaa!
Myös nuo Bailey Buttonit ovat söpöt 🙂
Ps. Ups, nyt eksyin taas etsimään niitä syyssaappaita ja KORS by Michael Korsin yksilöitä… Täytyy vissiin äkkiä sulkea nämä selaimet ettei saa tuhoa aikaiseksi, hahah!

26 vastausta artikkeliin “UGGsit ShopBopista!”

 1. Itselläni on kumpiakin, Emuja ja Uggseja. Uggit toimivat silloin kun ei ole lunta/jäätä koska niiden pohja on aivan järkyttävän liukas! Eivät siis todellakaan ole meidän talveen sopivat kengät jos pystyssä haluaa pysyä 🙂

  Emut on oikeasti suunniteltu meidän ilmastoa ajatellen, pohjan materiaali on pitävä sekä niissä on vielä kosteuskestokäsittely pinnassa mitä Uggeissa ei myöskään ole.

  1. Joo mä olenkin joskus aiheesta täällä kirjoitellut pari vuotta sitten 🙂 Nyt olisin halunnut vähän vaihtelua Emuihin, mutta kun selvisi ettei tuolta saakkaan tilattua US ulkopuolelle, niin taidankin sitten etsiä jostain EMUt tilaukseen ;( Mutta ihanat ovat nekin (ja se pohja etenkin), joten mikäs siinä! 😀

 2. Shopbopilla on vaan tyhmä kun kaikkia UGG malleja (ennen ei mitään UGGeja) toimiteta USAn ulkopuolelle 🙁 sama pätee esim. poninkarvaisiin Tory burch yms laukkuihin/lompakoihin. Mutta katselin niin jotkut UGGit toimitetaan nykyään tännekin, jee! 🙂

 3. Itsekin olin ostamassa joskus tuolta Uggeja, kunnes harmikseni huomasin, ettei niitä lähetettä Usa:n ulkopuolelle. Edelleen näyttäis olevan niin 🙁

  Uggit on kyllä ihanat jalassa, tosin täytyy sanoa, että ainakin mulla ja kaikilla muilla on se ongelma, että oikeestihan ne on tarkotetttu sisäkäyttöön eikä minnekään Suomen liukkaille tielle, niin niissä on tosi huonot pohjat ja niillä kaatuu helposti. Mut lämpimät ja ihanat jalassa!

  1. Joooooo siis arvaa huomasinko itsekin vasta nyt! 🙁 olin jo menossa klikkailemaan ostoskoriin! 🙁 voieiii!! ja joo, niillä ei kyllä kovin jäisellä varmasti pysy pystyssä, EMUt ovat siitä aivan parhaat. Pitää ottaa selvää, mistä sitten saisi uudet Emut, kun näiden tilaus tyssäsi 😀

  1. SIIS EI OLE TODELLISTA!!!!! ;((( olin just menossa tekemään tilausta, en kestä! Oon vissiin ollut niin innoissani, etten edes huomannut tota ilmoitusta, nyyh… Ja oon kans noiden poninkarvaisten ja mm. Minnetonkien kohdalla huomannut saman, että only US shipping 🙁

 4. Kääk, koitin viime talvena ite tilata uggit shopbopista, mutta kassalla tultaessa se alko vaan sanomaan jotain että niitä ei voida toimittaa Suomeen. Mikäli saat tilattua ne tuolta niin infoa ihmeessä niin laittaisin itekki tilausta menemään 😉

  T: Hemppis

  1. Joooo, nyt kun näitä kommentteja tuli niin huomasin itse myös saman 🙁 olin jo menossa klikkaamaan ostoskoriin.. En kestä!!

 5. Itselläni on vaaleanpunaiset bailey buttonit ja ne on niiin söpöt 😀 <3 nyt oon alkanut harkitsemaan toisia vähän käytännöllisemmän värisiä UGGeja, myös tuo chestnut on eniten mieleen! itse pidän tuosta lyhyemmästä mallista enemmän kun itse olen kanssa melkoinen pätkä 😀

  1. Haahha, joo lyhyempi voisi olla parempi meille pienille 😀 mutta joo, nyt selvisikin, ettei tuolta saa tilattua Suomeen, en kestä!

 6. Mäkin joskus katselin tuolta Uggeja, mutta siellä lukee ettei niitä lähetetä Usan ulkopuolelle. Bailey buttoneita en ottais, jotenkin ainakin itsellä on lörpähtänyt tuo kangas/nahka napin yläpuolelta. Roikkuu tyhmästi. Itse hamuan ihan niitä normaaleita versiota suklaanruskeina. Toivottavasti liukkaalle pohjalle on tehty jotain, omat on ainakin ihan hullun liukkaat 🙂

  1. Joo, alan itkemään ihan just! 😀 Pitää tammikuussa raahata sitten Jenkeistä omat, ellen ennen sitä ehdi jostain löytää tilalle uusia Emuja 🙁

 7. Moi, ainakaan viime vuonna ei Suomeen pystynyt tilaamaan UGGseja ShopBopilta (eikä juuri mistään muustakaan jenkkikaupasta), en nyt muista mikä syy siinä oli (joku materiaalijuttu tms.), sama koskee Minnetonkaa. Yritin noin 100 kertaa..

  1. Joo Minnetonkan kohdalla oon kans huomannut. Noiden kohdalla taas en, arvaa olinko jo menossa klikkaamaan ostoskoriin, kunnes tulin lukemaan näitä kommentteja 🙁

 8. Mun mielestä todella testaamisen arvoiset kengät on BearPawt, saa esim. Natureshopista ja sopii ainakin mun jalkaan paljon paremmin mitä UGGit ta EMUt. Kumpiakin on tullut käytettyy, mut BearPawt vaan on parhaita. Ja paljon halvempiakin, eikä ole liukkaat pohjat niinko UGGeissa.

  1. Jostain syystä kommenttisi oli jäänyt tuonne julkaisematta ja huomasin sen vasta nyt! En ole noista kuullutkaan, kiitos kovasti vinkistä, täytyypi mennä kurkkailemaan 😉

 9. Itse tilasin chestnut short bootsit Spartoosta kuukausi takaperin, olivat tarjouksessa 140e. 🙂 Nyt kun menin katsomaan niin syksyn tullessa hinta onkin jo nostettu 199e, harmi! Oon kyllä mielettömän tyytyväinen ollut tohon lyhkäsempään malliin, myöskin pikkuruinen kun olen 😛 Mulla löytyy myös triple bailey buttonit sandina ja ne ovat kyllä vähän sellaset "möhkäleet" jos on pienikokoinen..

  1. Äh no voiei! Pitää kyttäillä jos saisi sinne jotain alennuskoodia vaikka.. Ja pitää noita muitakin nettikauppoja kyttäillä, Shopbopilla vaan olisi ollut kokoa 35, siks harmittaa tosi paljon! Ja kiitos vinkistä, mäkin ehkä alan sitten noita lyhyempiä bongailemaan 🙂

 10. Noi lyhyet on jalassa ihan hirmusöpöt! 🙂 harmi että niitä ei tänne Suomeen voi tilata… 🙁
  -Veronica
  Ps. Kiitos kun jaksoit niin hymyilevästi moikata lukijaa lauantaina 🙂 ihan symppis olet!

  1. Hihih! No kiitos itsellesi kun tulit moikkaamaan, just eilen illalla mietinkin, että kuinka mukava kuva jäi susta! 🙂 Toivottavasti törmäillään jatkossakin!! 🙂

 11. Spartoolla on Uggeja ja alekoodeja löytyy lähes aina jostakin:) itse hyödynsin joskus ja kaikki toimi hyvin. Itse koen, että tällä alle 160cm varrella lyhytvartiset oli hyvä valinta:D

  1. Taisin bongata koodin viimeksi tuon sinun Virpi-kaverisi blogista ja nyt harkitsen vakavasti uutta UGG-tilausta itsekin :D.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.