Hello

Ups! Tuli sitten vietettyä parin päivän blogitauko, mutta täällä taas! Pieni flunssa kummittelee vieläkin taustalla, eikä toi lauantain ulkona käyminen tosiaan yhtään ainakaan parantanut asiaa.. Nukuin just yli 9h yöunet ton sperlämpimän untuvapeiton alla ja silti ollaan vieläkin aivan jäässä, vaikka yritän tässä kahviakin juoda, buu! Ehkä tää viikon kestänyt nokan vuotaminen pikkuhiljaa lopu! 
Lauantai hurahti ensin Annan synttäreillä Apollossa, jonka jälkeen lähdin piipahtamaan vielä Namussa ja Teatterissa Jutan, Anniinan ja parin muun kanssa. Tulipa taas todettua, että oon jo liian vanha tähän touhuun, seuraavan kerran kyllä sitten aikaisintaan taas 4kk päästä.. Siihen asti mennään kyllä perjantait ja lauantait kiltisti jo ennen puoltayötä nukkumaan..
Ja terkut vielä ihanalle Veronicalle, joka tuli moikkailemaan Namussa! Törmäillään taas!! 🙂
Ps. Puhelimessa 86785 yhteiskuvaa Diili-Jethron kanssa 😀

4 vastausta artikkeliin “Hello”

  1. Aaaaaaaw, ollaan niin söpöjä!! <3

    En muistanutkaan näitä kuvia, kun vasta nyt! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.