Huomenta meiltä!

Olenpas laiska, kun en ole vieläkään ehtinyt tai oikeastaan muistanut
käydä läpi niitä Barcelonan kuvia, huoh.. Saati sitten edelleenkään
vastailemaan kommentteihin! Mutta ehkä hiljaa hyvä tulee, skarppaan loppuviikkoa kohden myös vähän muulla kun näillä pikapostauksilla 🙂

Eilinen ilta hurahti lähinnä pyykätessä,
tiskatessa ja muuta tosi hohdokasta hommaillessa, ainiin ja Bixun kanssa
peuhaillessa. Mun isä on ollut nyt jonkun aikaa sairaalassa, joten
eilen tuli oltua muutamaan otteeseen luuri korvalla. En muista milloin
olisin ihan oikeasti viimeksi nauranut kuollakseni, mutta eilen tuli
taas repeiltyä kohtuupaljon isin jutuille! Pakko myöntää, että se on
ehkä hauskin ihminen maailmassa kenet tiedän 😀
Ainiin ja… Mulla on ollut Hesari jo yli vuoden tauolla, koska en koskaan saanut aikaiseksi lukea sitä arkisin.. Sama peruste mulla on ollut kaikille lehtimyyjille viimeiset 3v ”ei vaan ole aikaa, Hesarikin tauolla”.. Nyt kuitenkin tein poikkeuksen ja pistin itsekin tilaukseen tuon uuden Costumen! Näköjään vieläkin voimassa tuo huikea -50% tutustumistarjous, 4 lehteä hintaan 13,80euroa. Tarjous siis täällä!! 
Nyt aamukävelylle pörrin kanssa!

13 vastausta artikkeliin “Huomenta meiltä!”

 1. Sulla on aivan I-H-A-N-A-T hiukset!! Itellä on nyt ihana 2 sentin juurikasvu ja yritän kasvattaa tän blondin pois ja värjäillä raidoilla vähitellen tummemmaksi, nyt aluksi kuitenkin ajattelin laittaa juurikasvuun vaaleita raitoja.. Mutta kertositko tosta omasta raidotuksesta ja biotiinijutuista yms jossai erillisessä postauksessa, miten nopeesti sulla on hiukset kasvanu sillä biotiinilla ja miten usein oot värjänny raitoja siihen? Ja ootko värjänny niin et oot sit laittanu ne vaaleet raidat koko tukkaan vai vaan siihen juurikasvuun? 😀 Itellä on ihan järkkyhuonossa kunnossa tukka ja mietin et näyttäiskö iha tyhmältä pistää vaa juurikasvuu mut pelkään et tippuu koko tukka pois 😀 ja ois kyllä kiva jo saaha välillä tommone ihanan kiiltävä tukka mitä sullaki 🙂

  Ai niin oot toooosi kaunis!

  1. Moi! Ja kiitos, heh! Käytän sitä biotiinia lähinnä vahvistamaan hiusta, mutta onhan sillä varmasti vähän kasvua nopeuttavakin vaikutus! Eli siis hiusten kasvunopeus on ihan perus 1cm/kk suunnilleen ja noin 3-4kk välein oon käynyt kampaajalla värjäyttämässä 🙂 Vaihtelee kampaajasta, mutta yleensä raitaa laitetaan joko koko tukkaan tai sitten "puolipäästä ylöspäin". Mulla oli myös tosi huonossa kunnossa blondi, mutta nyt on huomattavasti parantunut kunto kun jätin pillerit pois ja oon syönyt sitä biotiini strongia ja kalaöljykapseleita keväästä asti 🙂 Mutta joo… suurin kiitos kuuluu tietty varmaan näille pidennyksille ;D

 2. Tarvisin pikaista apua! Laitan tänään ekaa kertaa nuo liuskat suuhun. Pitääkö hampaat ensin pestä? Entä millä pesen hampaat tämän kuurin ajan? White crest hammastahnalla vai vihlontaa estävällä?

  1. Ainiin joo ja niissä ohjeissakin taitaa lukea, että liuskoja ei saa laittaa vastapestyihin hampaisiin! itse en myöskään heti niiden jälkeen pese hampaita.

  2. Kiitos vastauksista =) Juu niin lukee, mutta en ollut varma tarkoittiko se juuri sitä, että kannattaa pyyhkiä ne kuiviksi ensin vai että tosiaan ei saa pestä niitä. 😀 Eka kerta meni hyvin, yhtään ei vihlonu vielä ainakaan. Olin käyttänyt sitä vihlontaa estävää noin viikon etukäteen.

 3. Heissan!:) sellaista kysyisin Barcelonan matkaanne liittyen, että mitä rahaa käytitte siellä? Otitteko siis Suomesta käteistä mukaan, nostitteko siellä rahaa tai maksoitteko kortilla?:) Ite olen lähdössä sinne ensi viikolla, ja ajattelin vielä tuosta kysellä 🙂
  P.s ihanaa kun olet taas viimeaikoina postaillut niin usein!

  1. Joo mä nostin käteiset kaikki suomesta ja sitten luottokortilla maksoin osan ostoksista paikan päällä 🙂 Ja mukava kun olet pysynyt blogin mukana! 😉

 4. hei kerro sun kynsistä! <3 ne on makeet. Missä otat, paljon maksaa? ja geelit vai akryylit?

 5. Muiks! Mitä ripsaria käytät? Onks se ripsiä pidentävä? Sulla kyl ihanat pitkät räpsyttimet 🙂

 6. Wau, näytät superkauniilta 🙂 Kiitos ihanasta blogista, sillä on kiva aloittaa työaamu 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.