Vinkki: vielä ehtii!

Nellyn kaikkien aikojen suurin ale on edelleen meneillään ja mitä kävin kurkkailemassa, niin kivaa tavaraa löytyy edelleenkin hyvään hintaan! 🙂 Nellyn aleen tästä!

var uri = ’http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(js)g(18048674)a(1854317)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(”);

7 vastausta artikkeliin “Vinkki: vielä ehtii!”

  1. Hei iines, sä kun oot tommonen kello asiantuntija ja oot tilaillu niitä netistä sun muuta ni osaisitko suositella jotain nettisivua/sivuja, joista kannattais katella ja on luotettava tilata? 🙂 Oon pitkään haaveillu Marc Jacobsin kellosta ja nyt mietin mistä uskaltais tilata ja on edullisinta yms 🙂

    1. No oikeastaan oon tilannut kelloja vaan net-a-porterista ja shopbopista, niin en uskalla muita suositella 🙂 Kannattaa noista kurkkailla, vaikka netistä nyt ei varmasti kyllä kovinkaan edullisia löydä :/

    2. Ok, kiitos! 🙂 Kysyisin vielä tosta shopbopista et miten/millä maksoit kun tilasit ja tuliko siihen tulleja? 🙂

  2. Hei osaisitko vinkata, et mistä voisin etsiä sekä kaupat että nettikaupat, kun etsin mustia nahka/keinonahka saappaita, jossa ei olisi yhtään korkoa ja ylettyis joko just polven alapuolelle tai sitte polven yläpuolelle. Niissä ei sais olla mitään remmejä eikä muuta sälää 😀
    ~Mari~

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.