Back again

Moikka pitkästä aikaa.. Silloin on ilmeisesti hyvä hetki palata pieneltä blogitauolta kun oma äitikin alkaa ihmetellä, että miksei päivityksiä ilmesty! ”Pienen” tauon takana ei ole suinkaan mitään sen dramaattisempaa, kun muut kiireet, jotka ovat pitäneet lähiaikoina kotona pois sähköpostin, blogin ja tietokoneen ääreltä. Viime yön 13h unet kuittasivat kuitenkin viikon varrella kertyneen väsymyksen ja vapaapäivän kunniaksi olisikin sitten ohjelmassa perinteiset viikonlopun siivoukset, tiskaamiset ja pyykkäilyt, kuinka jännää..
Olen pahoillani kuitenkin, että olen nyt parin viikon aikana laiminlyönyt blogin täysin ja toivon, että ymmärrätte ja jaksatte roikkua perässä, vaikka päivittely ajoittain onkin hieman epäsäännöllistä 🙂

Käytiin torstaina Viivin kanssa Tang Dynastyn sushi-buffetissa Kampissa. Sushi oli hintansa väärti (buffee siis 14,90e), vaikka valikoimaan kuulunut thai- ja kiinalainen ruoka eivät kyllä kovinkaan ihmeellisiä olleet. Noi ei-lounasajan sushi-buffetit oli näköjään vähän kiven alla, mutta tuo oli mun mielestä hintaansa nähden tosi hyvä!

Ja eilen tuli vedettyä viikonlopun kunniaksi yrttigoudaa ja voileipäkeksejä. Namiiii..

Ja tein piiiiiitkästä aikaa valkkinutturan. Ihan oikeasti hiukset oli vaan yön jäljeltä niin sotkussa, ettei muunlainen kampaus tullut edes kyseeseen. Kuivashampoota ja tukka nutturalle!

Käytiin tiistaina Merin kanssa heittämässä superpitkä kävelylenkki Keskuspuistossa (kaikki mä sitten raahaan sinne :D). Matkaa kertyi lopulta mittariin 13,40km ja reilun 2h kävely kyllä tuntuikin kropassa loppuvaiheessa, kun ei meinannut enää jaksaa pitää edes puhelinta kädessä. Ei tarvitse varmaan mainita, että uni tuli kohtullisen nopsaa ja noi reippaat kävelyt on edelleenkin ihan paras tapa vaihtaa kuulumisia kavereiden kanssa. Pari tuntia vierähtää ihan hetkessä ja kaupan päälle vielä kivasti liikuntaakin!

Ja ps. Tuo Yves Rocherin alekoodi YRIINES on vielä syyskuun loppuun asti voimassa! Vielä ehtii saamaan -20% alennuksen kaikista yli 7,50 euron tilauksista. Yvesillä on myös kisa, jossa on palkintona mm. iPad! Yvesille tästä!

2 vastausta artikkeliin “Back again”

  1. Moi Iines! Ajattelimme täällä suomalaisten opiskelijatyttösten kesken, että tää sivu varmaan kiinnostaisi sua. Paljon upeita laukkuja ja hyviä alennuksia.
    Pia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.