Sinimustat Kissyt!

Oijoi, nyt oli kyllä pakko vinkata pikaisesti uusista sinimustista Dr.Denimin Kissyistä, jotka just bongasin Nellyn valikoimista! 🙂 Piiiitkiin aikoihin en ole käynyt kiireen vuoksi Kissy-valikoimaa kyttäämässä, saati sitten muutenkaan kamalasti nettikaupoissa surffaillut, mutta nämä osuivat silmään. Kokojakin oli ruhtinaallisesti näissä jäljellä, ne kun tupataan viemään aina käsistä silmänräpäyksessä! Minkäs sille nyt mahtaa, kun kerta maailman parhaimmat housut ovat..

Perrrfectt!
Sinimustat Kissyt (klickk!)
 Koralliset Kissyt (klickk!)
Samalla huomasin, että näihin Kissy highwatereihin, jotka löytyvät itseltäni, on tullut vihdoin ja viimein täydennystä kokoihin! Tilasin kesällä nuo ylläolevat koralliset, sekä mustat ja molemmat on aivan lemppareita tämmöiselle 156cm pätkälle, täydellinen nilkkapituus! Lahkeenpituus on nimittäin parempi kuin hyvä, suosittelen lämpimästi kaikille pätkille ;D
Sinimustat Kissyt löytyvät täältä!
Koralliset nilkkapituiset taas täältä! 
Myös tummansinisistä oli tullut täydennystä tänne.
Ja koko Kissy-valikoima täältä!

5 vastausta artikkeliin “Sinimustat Kissyt!”

  1. ootko käyny kokeilemassa gina tricotilla Lisa superstretch farkkuja, maksaa 29,95e? mulla on 5 kissyt ja ne ginan farkut on tosi samanlaiset ku kissytkin, nekin tuntuu siltä että ei ois housuja jalassa ollenkaan 😀 ja ei oo venähtäny käytössä, mulla on niitäkin jo kolmet 🙂 mut ihan parhaat farkut just töissä yms.

    1. WHAAATTT! EN! Tiedätkö kun käyn niiin harvoin keskustassa kaupossa, ettei ole mitään hajua moisesta! Kiitos ihan miljoonasti, pitääkin ensi viikolla lähteä sitten noita metsästämään 😉 jee!

  2. olen tosi pikkuisen kokoinen nainen ja on aina vaikeaa löytää täy-del-li-ses-ti istuvia housuja! tilasimpa kahdet kissyt ja rakastuin!! todella hyvät jalassa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.