Torstai 27

Tämä viikko on kyllä hujahtanut semmoista ennätysvauhtia, että huhheijjaa! Mulla on ollut koko alkuviikko koulutusta, eli vähän poikennut normaalista viikon agenda ja jotenkin muutenkin semmoinen olo, etten ole koko viikkona saanut kotona oikein mitään aikaiseksi. Eilisillan olin viettämässä ystävän luona tyttöporukalla peli-iltaa ja ohjelmassa oli tosi kovilla panoksilla Cluedo! Muistelisin, että kyseistä peliä on tullut pelattua joskus lähimmäs 20 vuotta sitten viimeksi ja oli tosiaan koko ohjeistus tosi hakusessa, mutta kivaa oli. Kävi tässä ohimennen mielessä, että onko nykylapsilla tapana enää edes pelailla lautapelejä? Kertokaa! 😀
 Ja näistä tulikin mieleen, että mulla on taas tsiljoona kivaa uutta kosmetiikka-lemppariakin, jotka odottavat esittelyyn pääsyä! 🙂

Mutta yay, huomenna jo viikonloppu ja ehdin toivon mukaan vähän purkaa muistikortin saldoa tänne (tai toisinsanoen noita ihan ikivanhoja kuvia, ei ole ihan hetkeen tullut räpsittyä kuvia muuta kun puhelimella..) vaihteluna näihin instagram-kuviin. Yritän näillä lyhyillä diipadaapa-postauksilla nyt vähän totutella takaisin tähän rytmiin. Toivottavasti jo ensi viikolla nähdään vähän informatiivisempia postauksia, jos niitä nyt muutenkaan on täällä kamalasti ollut 😀

No mutta nyt aloitan päivän, adios!

8 vastausta artikkeliin “Torstai 27”

  1. ei vitsit, cluedoa tuli lapsena pelattua vaikka millä mitalla! 😀 vieläköhän sitä saisi jostain, onko tietoa.. tuskin mitkään kaupat myy.. mietin vian, että vieläköhän peli olisi yhtä kiinnostava kuin lapsena ;D

    1. hahah! en osaa kyllä sanoa löytyykö sitä vielä, sun täytyy alkaa seurailemaan huuto.nettiä ja kirppiksiä! 😀 olihan se kyllä ihan jännä, vaikka olinkin vähän hukassa niiden sääntöjen kanssa hah!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.