iPhone 5, mielipiteitä?

Huomenta! Jipii, mähän alan pikkuhiljaa päästä taas mukaan tähän bloginkin rytmiin.. Tästä se lähtee (taas)! Välillä vaan tulee kausia, jolloin on niin paljon muuta hommaa, että tämä jää taka-alalle ensin pariksi päiväksi, sitten viikoksi ja kynnys palata tänne höpöttelemään vain kasvaa. Toisinaan myös tuntuu, että on tullut viikkokausia hoidettua vaan hommia, jotka eivät blogin puolelle oikein kuulu, jolloin tuntuu että pää on aivan tyhjä kun yrittää tänne sitten saada jotain järkeviä lauseita aikaan..

Eilen nukahdin jokatapauksessa jo ihan ennätysaikaisin jo reippaasti ennen yhdeksää! Toisaalta ihan kannattavaa, koska heräsin pitkästä aikaa ennen herätyskellon soimista jo täysin virkeänä 🙂 Yleensä perjantaisin on vähän toisenlainen meininki, hahah! Kaivelen tänään illalla tai viikonloppuna tuolta vanhojen postausten syövereistä niitä postaustoiveita, joita laaditte ajat sitten ja yritän saada niistä aikaiseksi jotain mitä en vielä ole ehtinyt toteuttaa.

Mutta nyt on pakko hypätä aiheesta kukkaruukkuun ja kysyä, mitä mieltä olette uudesta iPhone 5:stä?!

kuvat Apple
Itse odotin Apple-fanina uutta iPhone kun kuuta nousevaa jo varmaan vuoden alusta asti, mutta jotenkin tämä vitonen tuotti pettymyksen! Joo, onhan siinä jotain uudistusta, aavistuksen parempi kamera (joka tietty kelpaisi mullekkin), parempi resoluutio näytössä,ja, ja, ja, mutta jotenkin ”se jokin” jäi uupumaan. Iphone 4 kohta kaksi vuotta omistaneena tulin siihen tulokseen, että sillä tullaan pärjäämään vielä toistaiseksi, eli itse jään ainakin odottelemaan sitten sitä iPhone 6:sta! Saa nähdä tuleeko tästä edeltäjiensä kaltainen hitti, esimerkiksi tulevilla joulumarkkinoilla! 🙂
Harkitseeko joku teistä ostavansa iPhone 5:sen?

25 vastausta artikkeliin “iPhone 5, mielipiteitä?”

 1. Jaahans kirjoitin kauhean sepostuksen, mutta jonnekkinhan se katosi.. Kysymäni lyhykäisyydessään oli että oletko ollut nykyiseen puhelimeesi tyytyväinen, akun riittävyys yms. Itse kun en vielä iPhonea omista, olenkin miettinyt että ostaisin tuon nelosen kun tuosta viitosesta en ole oikeastaan muuta kuullutkaan kuin negatiivista palautetta, kartat yms. Kuulemma nelosen saisi kohta melkoisen halvallakin.

  1. Olen ollut todella tyytyväinen! 🙂 En kyllä enää vaihtaisi toiseen puhelimeen, eli suosittelen todella lämpimästi !! Tietääkseni nuo karttahäikät ovat olleet siinä ohjelmiston päivityksessä, eli pätee myös neloseen, jos sen uusimman päivityksen ajaa, mutta kai sitäkin yritetään fiksailla, itse en ole aikoihin noita ohjelmistopäivityksiä edes ajanut 😀 Mutta SUOSITTELEN!! Et tule varmasti katumaan 🙂

 2. Ostin just iPhone 4S ja oon ollu supertyytyväinen! Ja mitä oon tutkiskellut tota vitosta nii eipähän siinä niin paljoa ole eroja että nyt pitäis harmittaa tuo ostos:) Hölmöä et mainostetaan uutta kännykkää joka on sit kuitenkin lähes sama kuin vanha! Vaikka mitäpä hyväks todettua muuttamaan, haha:D

  1. Näinpä! 😀 Itselläni ei ole minkäänlaista kokemusta 4s:stä, kun on tuo oma "kämänen" 4, mutta ilmeisesti siinä on ainakin aaavistuksen parempi kamera, mitä myös kaipailisin.. Mutta toivottavasti kutonen on jo sitten jymympi! ;D

 3. Moi! Kiva, että oot päässyt taas postaustahtiin, on sitä jo vähän odoteltukin täällä ruudun toisella puolen 😉 Itsellekin tuo vitonen aiheutti kyllä pettymyksen, ei yhtään niin ihmeellinen kun olin kuvitellut siitä tulevan! Hankin vasta muutama kuukausi sitten iPhone 4s, ja olen kyllä siihen nyt niin tyytyväinen että taidetaanpa täälläkin jäädä tuota kutosta odottelemaan :)! Kivaa viikonloppua sulle!

  1. Joo täällä taas ollaan! 😉 Joo, itse myös odottelin paljon enemmän, tietty parempi kamera kelpaisi tuohon omaan neloseen, mutta ehkä silläkin vielä hetki pärjäillään.. Kivaa viikonloppua jälkikäteen sulle myös! 🙂

 4. iPhone 5 oli pettymys. Odotin jotain innovatiivisempaa ja täysin uutta, mutta ei. Itse omistan iPhone 4s:n enkä kyllä sitä rupea tuohon vaihtamaan. Olisi oikeastaan täysin järjetöntä rahan menoa!

  1. Sama täällä! Nimenomaan, kun 4s on vielä suhteellisen uusi.. Itse saan maksettua kytkyn tosta nelosesta ens talvena, joten ehkä sitten vasta aihetta alkaa katsomaan, jospa tuo vitonen oiskin sitten ihana kun näkee kavereilla in action! Mutta tosiaan, jotain innovatiivisempaa kyllä odoteltiin :/

 5. Minäkään en jostain syystä innostunut iPhone5 yhtään!
  Ja tulen samoin pärjäämään hyvin tällä nelosella nytten sit 🙂

 6. Tuo musta on vaan niin tyylikäs! Ja ylipäätänsäkin valkoset iPhonet on hirveen rumia, mutta nuo tummat paremman näkösiä.
  En kyllä osta vitosta enkä iphonea muutenkaan:D Parempiakin puhelimia on onneks tarjolla!

 7. Tavallaan mun on vähän huono vastata tähän koska oon niin puolueellinen asiasta. Mutta tosiaan, kävin tänään heti aamusta hakemassa oman vitoseni ja voi kuinka rakastankaan sitä. Mulla oli valkonen 4S ja ostin tämän vitosen mustana koska valkonen rupes kyllästyttämään ihan kunnolla. Vähän huolettaa tuon mustan naarmuuntuminen, siitä kun on jo aika paljon ollut juttua ja varmaan ihan paikkansapitävääkin. No pitää hankkia kunnon suojavarusteet (kovaa suojakuortakaan ei varmaan uskalla käyttää jos haluaa että kulmat pysyvät mustina) niin eiköhän siitä selvitä. Ja se keveys, ei sitä tajuu ennenkö ottaa ton käteen. Nelonen tuntuu aika painavalta sen jälkeen 😀 ja suurempi näyttö, mutta yhtä hyvä käteensopivuus on kyllä iso plussa. Eli kyllä täällä ollaan vaihtoon aika pirun tyytyväisiä.

  1. Joo siis mäkin veikkaan, että olisin kyllä varmasti supertyytyväinen, jos sen kävisin ostamassa :)! mutta oon aina ollut vähän semmoinen, että käytän vanhan puhelimen ihan romuksi asti ennenkö ostan uuden ja vähän pelottikin, että mitä tuo uusi iphone tuo tullessaan, että tuleeko kamala hinku hankkia se.. Mutta pitää huvin vuoksi käydä jossain sitä hypistelemässä, ehkä mäkin tulen vielä toisiin aatoksiin kun nään sen livenä. Mutta 4 on onneksi vielä ihan hyvä mun tarpeisiin, katsellaan sitten ensi keväänä ;D

 8. En usko että 5 eroo niin paljon 4, että se ois pakko ostaa 😀 Nelosella pärjäillään täälläki vielä ainaki pari vuotta. Ehkä…

 9. Odotin myös kuin kuuta nousevaa, mutta pettymyksenhän se tuotti. Ei ole niin paljon uudistuksia, että tuon haluaisi hankkia kun nelonen löytyy jo itseltä. Sillä pärjää mainiosti 🙂

 10. On se ainakin ihan järkyttävän kallis siihen nähden että muilta merkeiltä saa ominaisuuksiltaan huomattavasti parempia niin paljon edullisemmin.

 11. Itse ostin iPhone 5 eilen ja olen siihen erittäin tyytyväinen! Itselläni tosin on ollut käytössä ihan ensimmäinen versio eli kolmonen, joten olen aika innoissani tuosta viitosesta 🙂 Käytössäni ollut kolmosesta oleva valikkonappi lopetti kokonaan yhteistyön, joten uusi omppu ilmestyi hyvään aikaan 🙂 En kuitenkaan olisi viitosta hankkinut, jos käytössäni olisi ollut esimerkiksi 4S.. Ehkä 😀

  1. Oijoi! Kolmosessa ja vitosessa onkin sitten jo aika paljon eroja!! Paljon onnea uudesta vauvasta <3 et varmaan hetkeen muuta hypistelekkään ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.