Steve Maddenia edullisesti!

Mun on pakko vinkata teitä yhdestä ihan huipusta jutusta, jonka huomasin eilen! Mun piti tulla raportoimaan asiasta jo heti, mutta olin niin perjantai-siivoilujen pauloissa, etten puuhailuilta malttanut. Campadressa on nimittäin meneillään kamppis, jossa on kivoja Steve Maddenin kenkiä vaikka millä mitalla.. Itselläni lähti ostoskoriin allaolevat, jotka irtosivat puoleen hintaan normaalihinnasta ja vielä koossa 35! 🙂 Suosittelen kurkkaamaan valikoimaa täältä!

Ja toisena vinkkinä, että Sokoksen kauneuden verkkokaupassa(kin) on meneillään 3+1-päivät ja vaikka mitä huipputuotteita tarjouksessa! Katselin juuri mm. tuota allaolevaa Lumenen Arctic Aqua-kosteusvoidetta, joka on mun ihan lemppari ja jota on tapana aina hamstrata purkkikaupalla varastoon juurikin aina aleista ;D Ja tuo Sokoksen verkkokauppahan on laajentanut valikoimaansa myös kodintuotteisiin ja pienelektroniikkaan! Ja toimitus lähimpään Sokokseenhan on aina maksuton, niin välttelee noilta 3+1-päivien ruuhkilta paikan päällä 😉 Sokkarille tästä!

Tulin juuri keskustassa, jossa en ollut käynyt pyörimässä ikuisuuksiin.. Alunperin piti käydä jossain urheilukaupassa tai vastaavassa etsimässä jotain hyvää ulkoilutakkia, mutta ensimmäinen kauppa jossa poikkesin, oli sitten Kampin Sisley/Benetton. Siellä lähti kassan kautta ihan kiva kasa tavaraa, sitten äkkiä vielä Biancoon etsimään extempore syyssaappaita (jotka on ikuisuusprojekti jo viime vuodelta..) ja siinä vaiheessa oli tullut vingutettua korttia jo sen verran, että tulin ihan suosiolla suoraan kotiin 😀 Onneksi löytyi ainakin ne saappaat (kahdetkin) ja hetkeksi työvaatteita, niin voi heittää oikein urakalla vanhaa kamaa tohon kirppis-vuoreen!

Kirppikselle (Vallilan) ollaan menossa kahden kaverin kanssa ilmeisesti muutaman viikon päästä, kunhan saadaan pöytä varattua, infoan siitä vielä lähemmin! Päivä on muistaakseni ainakin alustavasti lauantai 20.10 tai ainakin jotain sinne päin. Lauantai jokatapauksessa 🙂

Nyt kaverin tupareihin!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.