10,01 km / 01:09 h

Käytiin iltapäivällä heittämässä hauvan kanssa reilun tunnin juoksulenkki, pitkästä aikaa! Nyt viimeinen kuukausi on mennyt aikalailla niillä reippailla kävelyillä, mutta kun lenkin alussa alkaa vaistomaisesti niitä juoksuaskeleita ottaa, niin eihän sille todetustisitten loppua näy. Kieltämättä aika hyvä olo tällä hetkellä, kun pääsi hieman kuluttamaan energiaa sunnuntain kotonamakoilun jälkeen 🙂 Laadinkin tuossa äsken taas pitkästä aikaa itselleni pikaiseen alustavan treeniohjelman, jospa se auttaisi taas pysymään näissä juoksutavoitteissa.

Harhailtiin tosiaan ympäriämpäri Keskuspuistoa ja välillä tuli vähän pieni hämmennys, että missäs sitä nyt sitten ollaankaan 😀
Palautteen mukaan joitain lukijoita ei kovinkaan nämä juoksujutut kiinnosta, mutta toisaalta taas suurintaosaa lukijoista kiinnostaa, jonka vuoksi niitä tänne lisäilen. Kirjoitan blogia myös itselleni, joten nämä toimivat itsellenikin motivaattorina, mikä on myös osasyy, miksi niitä tänne listailen.. Pysyy vähän kärryillä näistä omista suorituksista!

Ja tosiaan kyllästymiseen asti vielä muistuttelen, tuo Yves Rocherin alekoodi YRIINES (klickk!) on vielä tänään puoleenyöhön asti voimassa ja antaa kassalla siis -20% alennuksen kaikista yli 7,50 euron tilauksista Yvesiltä!
Niitä itseruskettavia ja asteittain päivettäviä voin ainakin lämpimästi suositella!

Sekä myös tuo Hyvinvoinnin tavaratalon alennuskoodi TDIINES on myöskin vielä tänään voimassa, itse ehdin myös koodia hyödyntää ja pistin taas Ortiksen MethodDrainen detox-kuurin tilaukseen, siitä enemmän myöhemmin! Alennuskoodi antaa siis -16% alennuksen kaikista tilauksista, vielä ehtii hyödyntämään koodin täällä!

Ps. Kolmas postaus tänään, WHAAAT! 😀 Iines on skarpannut!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.