Syysväreissä

Eilen vietin ihan superkivan illan ystävän tupareissa, jossa oli tupa täynnä kivoja tyyppejä. Ehdin piiiiitkästä aikaa myös vaihtaa kuulumiset toisenkin ystävän kanssa, jota en ole meidän molempien kiireiden vuoksi ehtinyt nähdä heinäkuun jälkeen.. Välillä mua jopa nolottaa, kuinka harvoin ehdin nähdä Helsingissäkin asuvia ystäviä kaikkien kiireiden keskellä. Useimmiten suunnitelmat ja työajatkin menee niin ristiin joidenkin kanssa silloin kun tapaamisia yrittää järjestää. Lähiviikkoina pitää ottaa tehtäväksi sopia kavereiden kanssa treffejä vaikka just lenkkeilyn muodossa, niin pääsee vähän jyvälle jostain muustakin kun omasta elämästään 😀 Onneksi sentään töissä on huipputyyppejä, joiden kanssa pääsee pitämään yllä näitä sosiaalisia taitoja, hahah.
 Lähdin tosi syksyisenä liikenteeseen 😀
 Ja keksin laittaa rakkaat Nike SB:t piiiitkästä aikaa jalkaan! 🙂
 Ainiin ja päivän plääni oli tehdä laineraudalla kiharapöhötukka, joka oli näin lässähtänyt jo kymmenen minuuttia laiton jälkeen.. Kaupunkikierroksen jälkeen niistä laineista ei ollut enää tietoakaan 😀

Extempore-shoppailukierroksen tuloksena on tosiaan iso kasa uusia työvaatteita, uudet syyssaappaat, rosekultaiset baltsut Biancon alesta ja sitten vielä bonuksena ihan superihanat korkonilkkurit, jotka lähti eilen heti ensikäyttöön 😉 Uudet mustat tavalliset saappaat on ollut mulla hankintalistalla jo iät ja ajat, viime syksynä kiertelin läpi ihan joka paikan kuitenkaan niitä täydellisiä löytämättä ja eilen sitten käppäilin sisään Biancoon ja siellähän ne sitten oli! Mua harmittaa ehkä vieläkin, etten jo viime syksynä ostanut yksiä Zion saappaita, joiden kanssa jahkailin silloin, mutta onneksi löytyi nyt ainakin melkein vastaavanlaiset. 
Oon tosiaan maailman laiskin nykyään mun kameran kanssa ja voin esitellä noita uusia kenkäostoksia vaikka videopostauksen muodossa, nyt kun ollan taas päästy niiden rytmiin (tai siis julkaisua vaille).
Tänään mun on pakko patistaa itseni lenkille ja läträillä illalla niiden uusien itseruskettavien kanssa, niin kamala kalpeuskriisi nimittäin menossa näin perinteisesti! No mutta ehkä tästä selvitään! ;D

9 vastausta artikkeliin “Syysväreissä”

  1. Ihana tukka, oot taas kerran niin kauniina 🙂 Mistä nuo housut on? Kivan näköset.

    1. Joo ne on kyllä tosi kivat! Cubuksesta reilu vuosi sitten ostettu. Olin unohtanut ne ihan kokonaan, mutta menivät näköjään vielä jalkaan ja oli värikin näin syksyyn ihan ajankohtainen 😀 Ja kiitos <3

  2. Uusi banneri on hiano!!
    Miten muuten noi Niket, niin ootko ne ostanut jostain kaupasta vai netistä tilannut? Mietin vaan, kun näyttävät kivoilta ja täällä ei urheiluliikkeissä ollut…
    Kivaa lokakuun alkua!

    1. Voi kiitos, vihdoin sain sen tehtyä!! Joo oon tilannut noi Niket Calirootsilta, siitä on jo varmaan 3v aikaa, mut siellä on ihan superhienoja SB:itä naisillekkin, suosittelen kurkkaamaan! 🙂 Kivaa lokakuun alkua sulle myöskin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.