Yeahh!

Hiphip hurraa!! Otin itseäni vihdoin ja viimein niskasta kiinni, sain nimittäin jopa muutaman vuoden laiskottelun jälkeen viimeinkin askarreltua Picasalla uuden bannerin. Jee! Heti muuttui blogin ilme ihan tyystin ja tuli kieltämättä vähän tyhmä olo, että miksen ole aikaisemmin jaksanut nähdä tätä 30minuutin vaivaa 😀 Kuuntelin tässä samalla Spotifystä jotain Swedish dance chart-soittolistaa, jossa oli jotain ihan yllättävän hyviä uusia, että vanhoja tuttujakin kappaleita (esim. mun uus lemppari SHM:n Don’t you worry child). Mä en kestä, että SHM lopettaa !! :'( ja pitääkin alkaa nyt latailemaan iTunesista puhelimeen jotain uutta soitettavaa. En ikinä kuuntele radiota tai katso mitään musiikkikanavia, niin oon aina ihan pihalla näistä tän hetken hiteistä.. 

 

Noniin, nyt kahlaamaan läpi lopun tuosta soittolistasta ja sitten lenkille! 🙂

4 vastausta artikkeliin “Yeahh!”

  1. Tosi hieno banneri! Sun kuva siinä on supernätti, meinasin jo kommentoida samaa tohon aiempaankin postaukseen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.