Follow me on Facebook!

Noniiiin, nyt sain vihdoinkin sen Faceryhmän pystyyn! Eli enemmän reaaliajassa pääsee kuulumisia seurailemaan täältä, lisäksi myös materiaalia, pika-arvontoja jäsenille ja mietteitä, jotka eivät ehkä ihan blogiin asti pääse. Luulin, että tuon ryhmän perustaminen olisi ollut ihan liian haastavaa mulle, mutta näköjään kävikin sitten ihan kädenkäänteessä, vaikka pientä fiksailua vielä vaatiikin 🙂

Sivuston kautta on mahdollista pistää minulle myös pikaviestiä ”message”-toiminnolla, jos jotain kiireellisimpiä kysymyksiä tai ihan mitä muutakaan asiaa juolahtaa mieleen, joskus kun kommentteihin ja sähköposteihin vastaaminen saattaa kiireiden vuoksi viivästyä. Facebook kun on itselläni auki lähestulkoon aina kotona ollessani! Ryhmä löytyy siis täältä! Ja tosiaan, ryhmän jäsenethän näkyvät vain minulle itselleni, mikäli tämä seikka mietityttää.
Pikakuulumisia kuvien muodossa voi edelleen seurailla toki myös Instagramin kautta, josta minut löytää nimimerkillä iines .
Alla illan aikaisempi postaus!

9 vastausta artikkeliin “Follow me on Facebook!”

  1. Ihana blogi, löysin blogilistan kautta ja ihastuin päätä pahkaa, ja taidenpa jäädä lueskelemaan pidemmäksikin aikaa! 😀

    withasilverlining.blogspot.com

  2. tiedätkö koska sinulla tulee seuraavan kerran isosmilen alennuskoodeja?? 🙂

    1. En valitettavasti yhtään osaa sanoa! Sovittiin järjestäjän kanssa, ettei nyt hetkeen oteta koodeja, mutta yritetään Merin kanssa järjestää marras-joulukuussa koodeja, ilmoittelen heti sitten täällä 🙂

  3. Hei tekniikan ihmelapsi taas täällä ihmettelee, liitytäänkö ryhmän jäseneksi vaan painamalla 'like'? 😀
    -veronica

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.