Ostoskoriin lähti..

Pistin eilen pienen tilauksen menemään Nellylle, että saan rauhassa sovitella vaatteita kotona. Parit mun Ginan lempparifarkuista (joissa on lahkeenpituus 30 tuumaa, niiiin löytöjä!!) alkaa olla jo väriltään niin kulahtaneita, että pistin hakuseen uudet tummapesuiset siistit farkut. Mun ennen töissä eniten käyttämät mustat housutkin ovat olleet viimeisen vuoden enemmän harmahtavat, kuin mustat, joten uudet mustat työhousutkin olisi Kissyjen rinnalle hakusessa.. 

Tämmöiset tilasin kokeiluun, saa nähdä miten istuvat päällä luonnossa ja kuinka kiiltävä tuo pinta todellisuudessa on. Housut ovat siis Filippa K:n super strechit ja löytyvät täältä!


Dieselin Livierit vastaavat juuri sitä, mitä hain farkuilta ja näistä tilasin kaksi kokoa testiin, toiset lähtevät sitten palautukseen.. Nämä bongasin itseasiassa uutuuksista, joten kokojakin oli ihan kivasti vielä jäljellä, yleensä kun kaikki yleisimmät koot on kivoista farkuista ehtinyt jo myydä loppuun!
Dieselin Livit löytyvät täältä!
Ja mun (ainoan) ulkomaalaisen lempparibloggaajan Rebecca Simonssonin uudesta Nelly-mallistosta klikkasin ostoskoriin tämän aivan mielettömän mekon!! Toivon niin kovasti, että tämä on positiivinen yllätys vielä postista haun jälkeenkin! 😉 Mekko löyytypi täältä!
Tein tilauksen ovelasti kahdessa osassa, kun näköjään se ”osta 50 eurolla, saat 7euron lahjakortin”-kamppis oli edelleen voimassa, joten pääsin heti käyttämään sen ensimmäisen lahjiksen, heheh.. Eli vielä on pientä aihetta törsäilyyn 😀 Ainiin ja Nellyllä on koko viikon Nelly Fashion Weekin kunniaksi ilmainen toimitus tilauksiin!!
Mulla on edelleen menossa ihan hullu raivaus vaatekaapissa ja viikonlopun aikanakin on lentänyt ihan kohtuullisesti asusteita, koruja ja vaatteita taas kirppiskasaan.. Kunhan nyt vain pääsisi niistä eroonkin!

.

var uri = ’http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(js)g(17892302)a(1854317)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(”);

3 vastausta artikkeliin “Ostoskoriin lähti..”

  1. Mustien vaatteiden käyttöikää voi pidentää pesukoneen väritableteilla! Löytyy ihan isommista ruokakaupoista, cittareista etc. Itse käytän mustien farkkujen, kollareiden ja perustoppien värjäykseen. Hyvin tummuu uudenveroisiksi 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.