Video 29.9

Sain viime perjantaina piiitkästä aikaa taas kuvattua videopostauksen, ensimmäinen oli aikamoinen fiasko, kuten melkein tämä toinenkin akun loppumisen vuoksi (siis ihan tosissaan, oon jotenkin kirottu mitä näihin tulee :D) Mutta pidemmittä puheitta videoon, on nimittäin järkky kiire bussiin!

Palaillaan illalla höpinöiden kera! Kivaa lokakuuta (iiks) ja maanantaita!

5 vastausta artikkeliin “Video 29.9”

  1. Hei. Minkä ripsiseerumin oot nyt todennu parhaaks? Itsellä ois osto edessä ja mietin, että mistäkähän kandeis etsii. 🙂

    1. NeuLash ehdottomasti! Revitalash toimii myös, mutta neukkarista pidän ehdottomasti eniten! 🙂 Ja sitä myydäänkin usemmassa paikassa, itse nykyään hommaan omani aina viking linelta, saa superhalvalla verrattuna nettikauppaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.