Insomnia

Sen siitä sitten saa, kun raahaa itsensä aina iltayhdeksältä peiton alle unille. Heräsin tänään nimittäin sänkyyn kukkumaan jo klo 3 yöllä, pyörin sängyssä tunnin ja neljältä sitten kahvia pöytään ja hereille. Sujuuhan tämä aamu(yö) tässä toki myös tota Mtv3:n yö-chattiä katsellen ja läppäriä naputellen, mikäs siinä.. 😀 Pitää muistaa käydä hakemassa ennen töitä kaupasta kunnon satsi Batteryä, tänään nimittäin pitkä päivä ja pelottaa jo valmiiksi, miten pysyn hereillä koko päivän. Semmoista se elämä välillä on. Aina tuppaan valittamaan, että kun ei ole aikaa hoitaa asioita, mutta tällä hetkellä ei sitten olekaan muuta kun aikaa ja ihme kyllä, saan useimmiten vielä aamun pikkutunneille parhaiten aikaan asioita.

 Nyt näihin vähän epäselviin asukuviin lauantailta..
Housut ja paita, Zara /nilkkurit, Bianco / korvikset, Marc By Marc Jacobs, Shopbopista
 
(kalpeuskriisi…. sunnuntaina sitten vihdoinkin lotrasin sen itseruskettavan kanssa :D)
Olin lähdössä kaverin tupareihin Hakaniemeen ja tietysti iski taas aivan järkky vaatekriis päälle. Kolmen vaatteidenvaihdon jälkeen jotkut extempore-retkut kaapista päälle ja se on siinä! Näinhän se yleensä menee, että parhaiten päätyy siihen asukokonaisuuteen, jota ei ole lainkaan miettinyt. Tai no ainakin omalla kohdallani..
Ja mikäli joltain meni ohi, niin tosiaan blogin Facebook-ryhmä on nyt tehty, kuten alemmasta postauksesta tulee ilmi ja oon niin fiileissä siitä! 😀 Ihan parasta puuhailla ton ryhmän kanssa ja saada teidänkin kanssa ihan ”melkein kasvotusten” vaihdettua kuulumisia. Oon jo valmiiksi niin nörtti, ettei tämmöiset uudet koukutukset tee kyllä yhtään hyvää mulle.. Ryhmä löytyypi tosiaan täältä!

Yksi vastaus artikkeliin “Insomnia”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.