Keskiviikko 3

Eilen oli aivan superpitkä päivä ja tänäänkin riittänyt hommia ihan kunnolla.. Ihme ja kumma pysyin sen aamukolmen heräämisen jälkeen eilen kuitenkin iltaan asti hereillä, lähinnä nyt kahvin ja energiajuomien voimin. Töistä suoraan pikaiseen kotiin, kävelylle koiran kanssa, äkkiä ratikkaan ja kyläilemään sukulaisten luokse Krunikkaan, jotka olin nähnyt ennestään vain yhden ainoan kerran ja sekin parikymmentä vuotta. Aloin muutamaan otteeseen melkein jo itkeä ja nenäliinat tuli tarpeeseen, kun käytiin läpi vähän meidän sukua mun isän isän puolelta. Aivan ihania sukulaisia mulla ja meinasin alkaa itkeä jo ihan sen vuoksi, kun tätipuoli eilen meidän erotessa ratikkapysäkillä sanoi, että voi aina toimia korvana mun murheille :’) ♥ Menipäs taas syvälliseksi nää jutut..
Kotiin tulin jokatapauksessa vasta lähimmäs iltakymmeneltä, jonka jälkeen hommailin iltapuuhat ja tavarat valmiiksi aamuksi ja nukkumaan kun kello lähenteli puoltayötä, varmaan joku ennätys mun taholta kun miettii kuinka aikaisin on tullut simahdettua lähiviikkoina.
Maanantain työasua..

Aivan mahtavia taas nää peilikuvat, mutta iltaisin alkaa olla taas ihan
turha toivo yrittää kuvailla ylinpäänsä sisätiloiss, jos jostain
selkeitä kuvia haluaa saada aikaan.. Oon ollut silmät ristissä koko päivän ja musta tuntuu, että kaadun aivan just peiton alle! Ei nimittäin meinaa enää hahmottaa näitä kirjaimiakaan 😀

Ps. Mun lemppari nettikaupassa Zalandossa on alkanut nilkkuri-ale ja valikoiduista nilkkureista -20% alennus sunnuntaihin asti koodilla nilkkurit20fi . Tarjous koskee yli 60 euron tilauksia. Malleja oli näköjään vaikka mitä kivoja, täytyy kahlailla aamulla tarkemmin tarjousnilkkurit läpi kun kokoja vielä on jäljellä. Tarjoustuotteisiin pääsee suoraan allaolevaa kuvaa klikkaamalla 🙂

Ankle Boots 300x250

5 vastausta artikkeliin “Keskiviikko 3”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.