Pitsimekkoja syksyyn

Tätä tämä mun nykyinen nettikauppojen selailemattomuus sitten näköjään tuottaa.. Kerrankin kun käyttää sen tunnin mekko-osastoa kahlaten, niin löytyy vaikka mitä kivaa taas kerran. Tällä kertaa sain hillittyä itseni (ainakin vielä toistaiseksi), enkä klikkaillut vielä ostoskoriin yhtään mekkoa, mutta jään miettimään näiden kahden mallin välillä. Ajattelin, että teitä voisi kiinnostaa kyseiset mallit (ja väritkin, valikoima kun on todella laaja niiden suhteen)vielä kun kokoja on jäljellä, aika ”hittituotteelta” ainakin vaikuttaa ja pikkujoulukausi alkaa kolkutella kohta ovella! 

Näitä John Zackin pitsimekkojahan on ollut Nellyn valikoimissa jo kauan, välillä mekot on myyty loppuun ja sitten on taas tullut uusia eriä ja nyt näköjään tosi kivasti uusia värejäkin!! Musta tai eteenkin burgundihan ovat syksyn hittivärit, joten tässä vinkkiä esimerkiksi pikkujoulu-mekoksi 🙂 En enää edes kuinka monta kertaa mun on pitänyt tilata tämä, mutta aina on löytynyt joku toinen. Tuo burgundi voisi kyllä tosiaan tulla kyseeseen.. Koko mekkovalikoima kaikkine väreineen ja merkin muut ihanuudet löytyvät siis täältä!

Ja sitten samaan pitsikategoriaan menevä Jeane Blushin mekko, johon tykästyin myös kovasti! Pitkien hihojen vuoksi mekko ei ole pikkujoulumekoksikaan ihan niin viluinen kun naruolkaiminen ja näistä väreistä ehdoton lemppari on tuo sähkönsininen ja nude ♥ Kesällä tilasin tosiaan sen valkoisen hieman samantyylisen pitsimekon Nellystä, mutta sen seuraksi olisi hakusessa jokin vähän tummempisävyinen ja alaosaltaan ”ei niin vartalonmyötäinen” malli, joten joku näistä ylläolevista voisi tulla kyseeseen. Ja no.. mustahan nyt ei koskaan petä, mutta tuo puuterinen on näistä silti ehkä yhdessä sinisen kanssa ehkä kaikkein kaunein! ;D Kaikki ylläolevat mekot löytyvät täältä!

Ja Nellyllä tosiaan tällä viikolla ne ilmaiset toimituskulut Nelly Fashionweekin kunniaksi.

5 vastausta artikkeliin “Pitsimekkoja syksyyn”

 1. Eka tai viiminen. Kaverillani on toi eka mekko mustana ja se ainakin näyttää tosi hyvältä päällä!

 2. Ihania mekkoja! Minä laitoin Membersiltä just äsken tilaukseen tummemman punaisen pitsimekon ajatellen pikkujoulukautta 😉 No okei, lähti mukaan yks toinenkin mekko..

 3. Moiks Iines!

  Käytätkö vielä sun Nespresso Latissima + -kahvikonetta?
  Me ollaan mietitty kahvikoneen hankkimista mutta aika pihalla ollaan kaikista eri vaihtoehdoista….
  Saako tolla koneella tehtyä ihan normikahvia myös? Mä itse tykkään lattesta mutta tuo mies pitää ihan tavallisesta….

  1. Joo todellakin käytän! Sillä saa kyllä tehtyä normiespressoa niillä kapseleilla, mutta ei sitten ihan "peruskahvia" koska on espressokeitin. Mutta jos espressoa/lattea/capucchinoa juo niin voin suositella tuota todella lämpimästi!! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.