Kenkien syyssiivous!

Raivailin viikonloppuna siivouksen yhteydessä vähän kesäkenkiä pois ja kaivoin säilöstä jo muutamat syyssaappaat esille. Vielä viime viikolla köpöteltiin vielä baltsuilla töihin, mutta nyt kun alkoi lokakuu niin ajattelin vihdoin siirtyä noihin syksyisempiin kenkiin, vaikka tietysti olisi kiva käyttää niitä baltsuja vielä niin pitkään kun vain on mahdollista.. 

Nyt on eteinen jo vähän siistimpi, vaikka aika kaaos toi kenkäkasa edelleen on 😀 Katsotaan sitten kun saan loputkin saappaat kaiveltua talvivarastosta!

Ja baltsut sailöön ensi kevättä odottelemaan. Ainiin ja tietty talven reissua. Onneksi töissä saa kuitenkin köpötellä kesäkengillä ympäri vuoden 🙂 Toi Ikean säilytyshomma on aivan paras mun mielestä kenkäsäilytykseen! Etenkin kun noita pikkukenkiä on usemmat kun ne ihan muutamat 😀 Mun eteinen olisi ilman tota aivan täysi katastrofi, kun en edelleenkään ole saanut hommattua sitä kenkähyllyä… Noo, ostoslistalle, samoin kun se eteisen matto.

Tässä lähikuvaa nilkkureista, jotka lähi viikonloppuna mukaan Biancosta! Nää ovat aivan parhaat jalassa, vaikka korkoakin on ja mikä parasta: näistä löytyi kolmevitosta! WIN! Näiden lisäksi lähti mukaan myös ne mustat perussaappaat, joista en muistanut ottaa kuvaa.
Ja kerroinhan täällä jo keväällä, kuinka mulla oli hakusessa ne rosekultaiset baltsut, mitä etsittiin kissojen ja koirien kanssa.. Ilmeisesti muilla ei ole ollut ihan niin kovaa kiinnostusta rosekultaisiin baltsuihin, aikamoinen kasa näitä nimittäin oli Biancon loppualessa. Hinta oli muistaakseni 19e tai jotain ja tietty myös kolmevitoset. (Ihme tuuri näiden kenkien kanssa lähiaikoina.. )
Nyt on lähtö ja illalla työkavereiden kanssa sushille, palaillaan viimeistään huomenissa! Kivaa torstaita kaikille 🙂

14 vastausta artikkeliin “Kenkien syyssiivous!”

 1. Mulla oli viime viikolla sama operaatio. Eteisen kaappi näytti kesällä lähes tuolta kuin sinun hyllysi (sama ikean teline täällä käytössä), niin kauhistelen jo miten kaikki talvikengät edes mahtuu kaappiin saapikkaiden varsien takia. Hyvää torstaita myös sinulle!

 2. Moikka!

  Tämä ei liity kyseisen postauksen aiheeseen, mutta oisin kysynyt, josko pian olisi blogisi kautta tulossa Iso Smile alekoodia?

  Tarkoituksena olisi tilata liuskat, mutta tilauksen summa ylittää 2€ tullirajan, joten alekoodi olisi tarpeen 🙂 Tiedätkö muuten, veloittaako tulli automaattisesti ALV:n kaikista yli 43€ tilauksista vai voiko kokeilla onneaan?

  Kiitos inspiroivasta blogista!

  Hannah

  1. Ainiin ja tuosta tullista, että voi tietty koittaa onneaan, mutta voi toki olla että sen alvin joutuu maksamaan. Malta vielä hetki niin hommaillaan Merin kanssa koodeja taas! 🙂

  2. Kiitos infosta! Toivottavasti saisitte koodit jakoon mahdollisimman pian 🙂

 3. Heii. Pakko kysyy et minkämerkkiset noi sun valkoiset nilkkurit on? Onko Vagabondit?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.