Sushilla

Ajattelin pitkästä aikaa taas testailla tätä mobiili-bloggeria, eli peiton alla köllötellään tällä hetkellä! 🙂 Päivä taas venähti kun käytiin kahden työkaverin kanssa Kampin Sushi+winessa illallisella. Oli kyllä taas loistavaa sushia ja palvelu myöskin! Oon koko päivän ollut ihan pihalla kellonajoista kun päiväkin vierähti yllättävän nopeaa. Tajusin just, että kello on vasta 20.30 ja oon jo menossa nukkumaan! Huomenna ainakin sitten virkeänä ylös ;D Mutta nyt rauhoittumaan hektisen päivän päätteeksi ja kohta unille. Onneksi huomenna on perjantai!!! 

Yksi vastaus artikkeliin “Sushilla”

  1. hyvän näkösiä susheja! 🙂 Hei miettisin että onko sulla jotaan kikkaa miten neulashputelin loputkin saa tulemaan? 😀 Mietin aina että mitä jos sitä on siellä vaikka kuinka paljon.

    Ja tuleeko toi paljon kannattavammaksi tilata toi 6ml? Kuin se pienempi? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.