Toivottuja IsoSmile-koodeja 15.10 asti!

Useampi lukija on kysellyt lähiviikkoina uusien IsoSmilen alennuskoodien perään. Alunperin koodeja ei pitänyt tosiaan nyt hetkeen tulla, mutta yleisön suuresta pyynnöstä saatiin uutta koodia taas käyttöön! Tämä uusi alennuskoodi voimassa siis vain 10 päivää, 15.10.2012 asti.
Tässä vielä tuorein video näistä loppukesältä edellisten koodien yhteydestä.

Alennuskoodi syötetään tosiaan ”kuponkikoodi”-kohtaan, jolloin se antaa koodin mukaisen alennuksen. Tilausvahvistus tulee sähköpostiin ja maksu tapahtuu tilinsiirrolla suomalaiselle tilille, helppoa ja turvallista! Toimitus siis tapahtuu Jenkeistä ja omat pakettini olen saanut yleensä viimeistään kahden viikon kuluessa postilaatikosta kotiin asti.

Ja suosittelen edelleen sitä Crestin Glamorous white-tahnaa (myös Vivid-tahnaa toki) todella lämpimästi!! Mikäli tilaa hampaidenvalkaisuliuskat, suosittelen tilaamaan sitten jemmaan ”jälkihoitoa” tai ylläpitoa varten tahnan erillisenä tilauksena, jolloin saa kuponkialennuksen molemmista tilauksista. Postarithan sisältyvät hintoihin. Liuskoista suosittelen Advanced sealeja tai Professional effectsejä. 

Eli, koodi SA558744 antaa 5euron kerta-alennuksen kaikista yli 36euron tilauksista
ja on voimassa 15.10.2012.

Koodin voi käyttää siis useamman kerran, eli voit tilata liuskat ja esimerkiksi
kaverin kanssa toisena tilauksena kimppaan kaksi tahnaa ja säästää näin 10euroa.

Ja se vakkari-vinkkihän on aloittaa vihloville hampaille tarkoitetun hammastahnan käyttö samaan aikaan, kun pistää tilauksen menemään, niin pääsee heti paketin saapuessa aloittamaan valkaisukuurin ilman vihlontaa 🙂 Ja tosiaan kun toimitus tapahtuu Jenkeistä, niin mahdollisuus alveihin tosiaan on, mikäli tilauksen arvo ylittää 43euroa.

Ja nyt sanon jo etukäteen, että uusia koodeja ei ole tulossa ainakaan muutamaan kuukauteen, joten mikäli olet tilausta tekemässä lähiaikoina, kannattaa se tehdä nyt. Eli vielä ehtii aloittaa syksyn valkoisemmilla hampeilla 😉 IsoSmilelle TÄSTÄ!

7 vastausta artikkeliin “Toivottuja IsoSmile-koodeja 15.10 asti!”

 1. Hei, ihan mielenkiinnosta kun en löytänyt IsoSmilen nettisivuilta infoa – Onko hammastahnat vaahtoamattomia? Vai sisältääkö natriumlauryylisulfaattia? Pystytkö kattomaan paketin kyljestä? 😀

  Kiitos!

 2. Nyt on advanced seal- liuskat tilattu! Kiitos iines alekoodista 🙂

  Oot ihana!

 3. Kiitos Iines, sama asia on! 🙂
  Se siis on ainesosa, joka saa sen tahnan vaahtoamaan. Laitan tilauksen vetämään, tätä täytyy kokeilla vaikka yleensä käytän vaahtoamattomia! 🙂

  Kiitos koodeista! 🙂

 4. hei sellainen kysymys että kuinka usein käytät tota tahnaa? onko se sulla käytössä siis aamuin illoin 24/7 hampaidenpesussa vai ainoastaan pari kertaa viikossa tms..?
  laitoin tilauksen menemään 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.