Uuteen viikkoon!

Pahoittelen, että jäi eilen illalla turinat väliin. Viimeiset pari päivää on ollut kaikenlaista mietittävää oman elämän saralla, joten jäänyt blogi taas hieman varjoon. Mutta uusi viikko ja täällä taas! 
Meinasin tänä aamuna saada aikaan jo kaksi kriisiä. Mun lattiakaivo on taas mennyt raivostuttavasti tukkoon varmaan noiden sata vuotta vanhojen putkien kunnon vuoksi ja jouduin sulkemaan suihkun minuutin välein hiuksia pestessä, ettei vesi olisi tulvinut reunan yli. No jokatapauksessa, meinasin saada sydärin kun jostain alkoi yhtäkkiä kuulua ihan järjtöntä veden kohinaa ja olin jo aivan varma, että keittiöstä hajos just joku lämminvesiputki.. Onneks se oli vaan taivas, joka repesi ulkona kaatosateeseen 😀 Sen jälkeen mun netti päätti pätkästä ja olin jo ihan hukassa ton 15min netittömyyden kanssa, mutta onneksi tästä kaikesta selvittiin! Suuret asiat kyseessä.
Mutta viime tiistain asuun..

Mä nauroin tälle kuvalle niin paljon jälkeenpäin, hahhahah! Kaksi neitiä poseeraa 😀
Hame, Sisley / paita, H&M / kengät, Sixtyseven Brandosilta (löytyy vielä parissa värissä täältä!)

Mulla on tällä viikolla vihdoin ja viimein kampaaja, alkaa nimittäin olla taas niin järkyt hiuskriisit päällä! Käyn ensin raidoittamassa tätä mun superihqua vuoden juurikasvua ja myöhemmin viikolla sitten hiusten totaalihuolto Qhairissa, eli näiden kylmäkeratiinien ensimmäinen huolto. Kerron siitä sitten enemmän jälkikäteen 🙂

23 vastausta artikkeliin “Uuteen viikkoon!”

 1. Kiva asu jälleen..:-) Onko kengät nahkaa vai mokkanahkaa? Ihana toi viimeinen kuva jossa molemmat poseeraatte 😀

  1. Noi on nahkaa, pinta on semmoista jännää, vähän käärmeennahkamaista, mutta mattaa 🙂 ja joo toi viimeinen on aika hauska 😀

 2. moi 🙂 oon pitkään lukenut sun blogia. Mielenkiinnosta kyselisin sun arkeas koiran kanssa? Mä opiskelen nyt ja mulla on koira, asun tällä hetkellä yksin (erosin just) ja jäin koiran kans kaksin.. ja nyt mietin tulenko pärjään sen kans. Miten sä ratkaiset kaiken, jos haluut johonki esim leffaan lähtee, jumpalle ja ehkä töissä käydä. 🙂 onko sulla siellä monta koira "vahtia", onko sun koira joka päivä yksin, kuinka paljon 🙂

  1. No esim viime viikolla mulla oli täällä päivisin koiravahti ja jos on joskus jotain menoa töiden jälkeen, niin pyydän kaveria aina käyttämään koiran sillä välin. Ulkoilutan been aina juuri ennen töihin lähtöä ja kotiintulon jälkeen niin se joutuu olemaan mahd.vähän yksin, työmatkoihinkin menee niin vähän, ettei se loppupeleissä joudu olemaan yksin kovin kauaa. Tai no sen perustyöpäivän verran mitä nyt joutuu kaikilla yksinolevilla koiranomistajilla 😀 Mulla on joku 4 vahtia, mutta yleensä suunnittelen sitten mielellään vapaa-ajan menot niin, että voin ottaa koiran mukaan, esim just lenkille tai kaverin luo yms 🙂

  1. Minun mielestä hänellä on loistava vartalo, eikä ole lihonut yhtään! 🙂 Tietynlaiset kuvakulmat ei vaan aina imartele.

   -Maaria

  2. Hohhoijaa, Iines ihan törkeen upeannäköinen nainen. Suorastaan kadehdin. 🙂

   Voisko anonyymi laittaa oman kuvansa tänne niin katotaan se huippukunto siitä. Mitä?

 3. Hei kokeile esim. rainbown putkenavaajaa sinne lattiakaivoon, toimii 🙂 Mulla oli sama ongelma, vaan ei oo enää!

  1. HEI THANKS!!! mut putkimiehen kyljessä lukee esim, ettei saa käyttää kylppärin viemäristöön? sillä en ole käynyt aikaisemmin ostamassa.

  2. taai kokeile puhdistaa se lattiakaivo? saattaa olla hiuksien määrästä tukossa, mulla ainakin käy niin..:D

 4. Heippa,

  Olisi mielenkiintoista tietää, että miten selviydytte Bixun kanssa arkisin kahdestaan? Eli kun olet töissä ja muissa menoissa, niin miten Bixu jaksaa olla yksikseen kotona ja kuinka pitkään voit olla kerralla poissa kotoa? Ja onko koirasta huolehtiminen yksinään rankkaa?

  Olen itse miettinyt koiran hankkimista jo jonkin aikaa mutta mietityttää, että pystynkö sinkkuna huolehtimaan koirasta, koska siirryn muutaman kuukauden päästä työelämään ja päivät tulevat varmasti venymään aika pitkiksi töissä yms. Minulla on kyllä ollut koiria, kun asuin vielä vanhemmillani eli tiedän muuten koirista aika paljon, mutta yksin asuminen, koirasta huolehtiminen ja työ- ja muut kiireet mietityttävät..

  – Anna

  1. Kopsaan tähän vastaukseni ylemmälle lukijalle:

   No esim viime viikolla mulla oli täällä päivisin koiravahti ja jos on joskus jotain menoa töiden jälkeen, niin pyydän kaveria aina käyttämään koiran sillä välin. Ulkoilutan been aina juuri ennen töihin lähtöä ja kotiintulon jälkeen niin se joutuu olemaan mahd.vähän yksin, työmatkoihinkin menee niin vähän, ettei se loppupeleissä joudu olemaan yksin kovin kauaa. Tai no sen perustyöpäivän verran mitä nyt joutuu kaikilla yksinolevilla koiranomistajilla 😀 Mulla on joku 4 vahtia, mutta yleensä suunnittelen sitten mielellään vapaa-ajan menot niin, että voin ottaa koiran mukaan, esim just lenkille tai kaverin luo yms 🙂

   Mutta en koe elämän koiran kanssa olevan rankkaa, kiva kun on joku kannuste käydä ulkoilemassa, lenkillä ja seuraa kotona. Aina pieni tuossa vieressä kyhnäämässä tai tuomassa lelua 🙂 Mutta en osaa sitten sanoa kuinka totutteleminen siihen äkkiseltään on!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.